najde sa nejaka rada(isper a viac zariadeni cez wifi)

Ak ste si nevybrali z kategórií vyššie, môžete použiť túto časť.
reyna
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

najde sa nejaka rada(isper a viac zariadeni cez wifi)

Príspevok od používateľa reyna »

zdravim, chcem sa opytat, ak bude niekto vediet ohladom toho, mam isper poskytovatela sluzieb, mam natiahnutu wifi, no ked sa chcem pripojit s inym zariadenim k wifi, tak to jednoducho nejde, vraj je to tak, ze oni v isperi maju zaregistrovanu moju mac adresu z notebooka a fici to len na mojom notasi ta wifina, kebyze chcem napr. sa pripojit s mobilom alebo inym notasom tak co mam robit, jednoducho mi to do tych zariadeni nepusti signal a nespoji sa uspesne, dakujem za rady vopred...
Stopa
King
King
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Stopa »

zmenit mac na danom zariadeni aby boli rovnake, mac adresu zistis cez win+r, tam zadas cmd a tam napis ipconfig/all, najdes si dane pripojenie a odpises mac
dalej treba postupovat rozne, podla toho s cim sa chces pripojit, staci googlit "how to change mac on....." a najdes dost navodov
reyna
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa reyna »

dakujem za radu, snad by to tak mohlo ist, len zistit ako zmenit mac na mobilnom telefone, konkretne nokia, nejake navrhy/navody? moc som sa na webe nedocital o tom, pravdupovediac nic.
Maslo999
Novice
Novice

Re: najde sa nejaka rada(isper a viac zariadeni cez wifi)

Príspevok od používateľa Maslo999 »

Nepocuvaj toho trulka :D nepojde ti to , nakolko mac adresu mas viazanu na ipcku u nich, jednoducho si nastav svoju mac adresu do routru , nastav do neho aj ipcku a povol dhcp klienta a mozes pripojit aj milion zariadeni :wink:
Napísať odpoveď