Windows Xp nalepka
Windows Xp nalepka
Caute hosi chcem sa opytat ci nahodou nemate niekto skusenosti z novou nalepkou kupoval som novu bednu ale na tej starej mam nalepku a cd key k XP-cku neviete ci sa da niak vybavyt ze mi microsoft posle novu ?
raz bolo o tom aj niekde video, myslim ze ta teta hovorila ze oni za oem nalepky nezodpovedaju a ak sa niekomu zosucha alebo znici mal by ist za svojim predajcom a vybavit si to s nim.
urcite by som nehovoril ze som menil skrinu (aj ked by to malo byt v poriadku) ale ze sa mi znicila a seriove cislo je necitatelne. ale mozno sa to zase menilo, za jeden mail nic nedas.
urcite by som nehovoril ze som menil skrinu (aj ked by to malo byt v poriadku) ale ze sa mi znicila a seriove cislo je necitatelne. ale mozno sa to zase menilo, za jeden mail nic nedas.
-
tomaxx_199
Medium Professional
tak ju odlep ale ide to kus tazkospiderko napísal:nevadi mi ze ju nebudem mat na bedni ale nechce sa mi skovavat tu staru koli nalepke
-
DjBass
Darca
- Kontaktovať používateľa:
spiderko: [email protected]
tomaxx_199: Tie nálepky sú robené tak, aby sa odlepiť nedali, tak neviem, či to bude možné. Odlepením sa nálepka znehodnotí, ale keby si to možno nejak veeeľmi opatrne spravil, tak by to asi šlo.
tomaxx_199: Tie nálepky sú robené tak, aby sa odlepiť nedali, tak neviem, či to bude možné. Odlepením sa nálepka znehodnotí, ale keby si to možno nejak veeeľmi opatrne spravil, tak by to asi šlo.
-
tomaxx_199
Medium Professional
no ono to ide niekde na internete bol navod bez poskodenia niejak to musis namocit potom to vyfenovat a ono to lahko odpadneDjBass napísal:spiderko: [email protected]
-
qwerty-xyz
callop napísal:raz bolo o tom aj niekde video, myslim ze ta teta hovorila ze oni za oem nalepky nezodpovedaju a ak sa niekomu zosucha alebo znici mal by ist za svojim predajcom a vybavit si to s nim.
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
pryja
Darca
Ja som teraz skusala tu nalepku na notebooku odlepit zo vsetkych stran a islo to uplne lahko.DjBass napísal:spiderko: [email protected]
-
audiotrack
VIP
boky ti odlepiť pôjdu, ale keď ju budeš ťahať celú, tak sa poškodí. V istej časti (záleží od typu nálepky) je taká oblasť čo je ztenšená, vypadá ako keby prepálená a ide cez nu iba metalurgický pásik ako býva na bankovkáchpryja napísal:Ja som teraz skusala tu nalepku na notebooku odlepit zo vsetkych stran a islo to uplne lahko.Vobec sa ta nalepka netvarila, ze by sa chcela poskodit. Akurat, ze trochu slabsie drzi na tych rohoch.
-
DjBass
Darca
Ako to, že bude legálny? Môžeš sa potom nejak preukázať, že je legálny?tomaxx_199 napísal:a naco ti ta nalepka bude? nikto ti to kontrolovat nebude prepis cd-key nalepku zahod a je to! a windows bude ajtak legalni