Chyby na hojko.com
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
CS server uz bezi.
Co sa tyka vypadku, tak poriadne neviem cim bol sposobeny. V noci okolo tretej som kopiroval nejake veci medzi diskami, zrazu to zamrzlo. Skusal som sa prihlasit, ping, nic, tvarilo sa to skor ako vypadok brany v serverovni, proste raz vypadol ping a raz nedostupnost brany. Kedze problem pretrvaval aj pocas dna, tak som telefonoval do serverovne co a ako, nahodili to na monitor, restartli a ze pise chyby, ze sa pokusa nieco opravit atd...
Rano som siel teda do Bratislavy, pozeram na server a chyba pri diskoch, jeden z diskov, ktory je tam a sluzi ako datovy disk na rozne hluposti nedetekovalo, nakolko mount je napevno nastaveny v fstab (FreeBSD) a disk nenaslo, tak system nenabehol. Prvy dojem bol taky, ze odisiel disk, takze ho bude potreba vytiahnut a kedze som nemal nic so sebou, tak som ho nemal ani ako nahradit, pripadne by som mohol kupit novy. Pred vytiahnutim sa ale spravil maly pokus, odpojili sa a zapojili kable na tom disku a cuduj sa svete, disk nabehol, detekoval ho Bios a aj system..., a tak bol vymeneny kabel z disku do dosky. Cim to mohlo byt sposobene netusim, zrejme malickymi vibraciami, ktore sposobuju chladice sa mohol kabel povytiahnut, pripadne nejaka oxidacia, ktora vsak v klimatizovanej miestnosti s vetranim asi nema ako vzniknut. Kazdopadne problem je uz vyrieseny.
Co sa tyka vypadku, tak poriadne neviem cim bol sposobeny. V noci okolo tretej som kopiroval nejake veci medzi diskami, zrazu to zamrzlo. Skusal som sa prihlasit, ping, nic, tvarilo sa to skor ako vypadok brany v serverovni, proste raz vypadol ping a raz nedostupnost brany. Kedze problem pretrvaval aj pocas dna, tak som telefonoval do serverovne co a ako, nahodili to na monitor, restartli a ze pise chyby, ze sa pokusa nieco opravit atd...
Rano som siel teda do Bratislavy, pozeram na server a chyba pri diskoch, jeden z diskov, ktory je tam a sluzi ako datovy disk na rozne hluposti nedetekovalo, nakolko mount je napevno nastaveny v fstab (FreeBSD) a disk nenaslo, tak system nenabehol. Prvy dojem bol taky, ze odisiel disk, takze ho bude potreba vytiahnut a kedze som nemal nic so sebou, tak som ho nemal ani ako nahradit, pripadne by som mohol kupit novy. Pred vytiahnutim sa ale spravil maly pokus, odpojili sa a zapojili kable na tom disku a cuduj sa svete, disk nabehol, detekoval ho Bios a aj system..., a tak bol vymeneny kabel z disku do dosky. Cim to mohlo byt sposobene netusim, zrejme malickymi vibraciami, ktore sposobuju chladice sa mohol kabel povytiahnut, pripadne nejaka oxidacia, ktora vsak v klimatizovanej miestnosti s vetranim asi nema ako vzniknut. Kazdopadne problem je uz vyrieseny.
-
Nadeo
Guru wannabe
http://www.hojko.com/post1066128.html#1066128
Je to double-post ak sa dobre domnievam...
No, a v mojom pripade sa cas odoslania nezhoduje s casom "autoeditacie". Myslim ze to moc nekontroluje nastavenia usera, vlastne ani nema ako, kedze to iba pripise do existujuceho postu, ze?
Je to double-post ak sa dobre domnievam...
No, a v mojom pripade sa cas odoslania nezhoduje s casom "autoeditacie". Myslim ze to moc nekontroluje nastavenia usera, vlastne ani nema ako, kedze to iba pripise do existujuceho postu, ze?
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
-
audiotrack
VIP
-
Začiatok Konca
Professional
Ak kliknem hocijakým spôsobom na tému iné kafe sa rozpadlo a na 9. stranu... tak mi vyhodí toto http://www.hojko.com/ine-kafe-sa-rozpad ... 9-120.html (Pre túto tému neexistujú žiadne príspevky)
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
tak teraz neviem ci to je sposobene Chromom, ale v poslednej dobe sa mi stava, ze niektore obrazkove prilohy mi nechce otvarat, namiesto toho mi ponuka ulozenie. A dalej: ked kliknem na meno pri citacii hodi ma to na uplne iny prispevok, to iste sa stane ked si dam ukazat prispevky nejakeho uzivatela a na nejaky kliknem hodi ma to uplne inde..
-
t0m4s3
Admin
1) Otvaranie - cisto zalezitost browseru ako interpretuje akciu posielanu serverom. Ziadna chyba.Key5ers0ze napísal:tak teraz neviem ci to je sposobene Chromom, ale v poslednej dobe sa mi stava, ze niektore obrazkove prilohy mi nechce otvarat, namiesto toho mi ponuka ulozenie. A dalej: ked kliknem na meno pri citacii hodi ma to na uplne iny prispevok, to iste sa stane ked si dam ukazat prispevky nejakeho uzivatela a na nejaky kliknem hodi ma to uplne inde..
2) Zrejme sa ti to stava pri prispevkoch ktore su uplne naspodu. Na tento prispevok ti prehliadac nema ako skocit, pokial pod tymto prispevkom nie je dostatok miesta. To je akoby si chcel v pdf subore zobrazit posledny riadok uplne hore.
-
audiotrack
VIP
nejaký zvláštny bug, s tým som sa ešte nestretol. Téma existuje, len ju nejak nechce ukázať. Keď som dal hladať obama v názve témy, tak mi napíše že jeden výsledok ale nič neukáže (keby neexistovala tak napíše že "Žiadna téma alebo príspevok neboli nájdené podľa zvolených kritérií")Aryan Angel napísal:Kde je tema Obama Deception ?
- Prílohy
-
- lol.gif
- (44.31 KiB) 281 stiahnutí
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
http://www.hojko.com/alex-jones-the-oba ... 15304.html
Žeby ? Nechápem prečo ju nevie nájsť
// mne to už ide , obama v názve témy , už tam je
Žeby ? Nechápem prečo ju nevie nájsť