Na TV mame ako audio vystup 2x cinch. Chcel by som z TV vyviest signal do externych reprakov 2.1, ktore maju pre vstupny signal 3,5 mm jack no paralelne s reprakmi chcem mat zapojene aj sluchadla s tiez 3,5mm jack.
Najlepsie by asi bolo pouzit redukciu 2x cinch vidlica na 3,5mm jack zasuvku, do tejto zasuvky dat rozdvojku na 2 jakcy a uz to len kablami prepojit. Ale neviem taku redukciu nikde najst, vsade maju len na 3,5mm vidlicu, nie zasuvku. Predava sa vobec taka, pripadne ako inak by to slo este spravit?
Audio redukcia
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
http://stoh.hama.sk/index.asp?menu=374& ... &pid=57875
nieco taketo skus najst v tvojom "lokalnom" shope/v meste kde byvas
urcite by to v nejakom audio-elektro-whatever shope mali mat
// a ofc rozdvojku do toho, a ak sa ti to nepodari najst neni problem si spravit samica-samica 3.5jack na prepojenie rozdvojky a samca 3.5jacku z cinchu
nieco taketo skus najst v tvojom "lokalnom" shope/v meste kde byvas
urcite by to v nejakom audio-elektro-whatever shope mali mat
// a ofc rozdvojku do toho, a ak sa ti to nepodari najst neni problem si spravit samica-samica 3.5jack na prepojenie rozdvojky a samca 3.5jacku z cinchu
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
noo, toto som nevedel najst v tych eshopoch. Zbehnem cez tyzden do elektra, snad sa trafim. Ostatne by uz nemal byt problem
//autoeditácia príspevku ( 21 May 2009, 12:08 )
Tak tu redukciu som nikde nakoniec nenasiel, kupil som vsak taku, len so samcom jack a spojil to jack spojkou s dalsim samcom.
Ale cely televizor ma uplne oje***, lebo v obchode ked mi to predvadzal a zapojil sluchatka tak sa repro na TV automaticky vypli...Tak som hned kupil aj externe repraky, ale zbytocne, lebo to ide aj bez nich.
//autoeditácia príspevku ( 21 May 2009, 12:08 )
Tak tu redukciu som nikde nakoniec nenasiel, kupil som vsak taku, len so samcom jack a spojil to jack spojkou s dalsim samcom.
Ale cely televizor ma uplne oje***, lebo v obchode ked mi to predvadzal a zapojil sluchatka tak sa repro na TV automaticky vypli...Tak som hned kupil aj externe repraky, ale zbytocne, lebo to ide aj bez nich.