riskol som to, a namiesto xp som si nahodil win 7
sice ma prakticky vsetko, co sa mi na viste nepacilo (preplnenost UI, pomalsi beh aplikacii ako na XP ...) ale tym dockom a hlavne fungujucou wifi (mimochodom je to prvy os kde moja wifi funguje na 100%) si to vynahradzuje
mal som asi 2 mesiace vistu, teraz som zas na XP lebo mi blblo niečo so sieťou ale rýchlosť reagovania XP a Visty sa nedá u mňa porovnať, a to som to XP tunoval čo to dalo ale proste vo viste sa mi nestalo že by som 1sek. čakal na otvorenie tento počítač
využívam Double POWER = Win XP 32bit + Win VISTA 64bit všetko šlape tak ako má, som spokojny. XP je na uživateľské práce (ťahanie,programy,filmy, hudba...) , VISTA only for gaming
ale pomaly sa zacinam tesit na Win 7 ako tak kukam previewy a benchmarky.... od mojho posledneho postu v tejto teme(niekedy ze koniec roka 2007) sa ohladom visty nezmenilo nic... stale ma to ani nelaka nahodit na moj notas... fuj
Andrew007: Hlasovanie bolo resetnute a upravene mozno pred dvomi mesiacmi, nevidim vyznam to resetovat, menit a pridat tam Windows 7 v nejakej beta verzii.
hojko napísal:Andrew007: Hlasovanie bolo resetnute a upravene mozno pred dvomi mesiacmi, nevidim vyznam to resetovat, menit a pridat tam Windows 7 v nejakej beta verzii.
Ano vtom mas pravdu ale uz vela ludi pouza tzv. realase candidate ale neva.