je to oficiálne, ja omdliem
Max Payne 3
-
lekoklatik
VIP
-
Kvako
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Myslíte že bude aj na PC lebo v tomto linku sú zobrazené len konzoly www.rockstargames.com/maxpayne3/
-
DeJF
Addict
Podľa mňa to urobia ako s gta iv...Najprv len konzola,nikde nič písane o pc a o pol roka na to je tu PC verzia...Kvako napísal:Myslíte že bude aj na PC lebo v tomto linku sú zobrazené len konzoly www.rockstargames.com/maxpayne3/
-
Sphinx
Addict
takze asi ano aj na PCA je to tu! To v čo sme všetci dúfali sa stalo skutočnosťou! Rockstar dnes nečakane oznámil Maxa Payna 3! Niežeby sa o tom nešuškalo už dlhšiu dobu, ale teraz to máme potvrdené.
„S touto hrou otvárame novú kapitolu v Maxovom živote," hovorí Sam Houser, spoluzakladateľ Rockstar Games. „Toto je Max, akého sme ešte nevideli, je starší, unavený životom a cynický ako nikdy predtým," dodáva.
Ja dodám iba tešte sa!
Hra vyjde v zime na 3 hlavné platformy a to na PC,Ps3 a Xbox 360.
Jednotka bola fajn, dvojka ma teda velmi nechytila.. A co si priat do trojky? Pre rozmaznaneho hraca sucasnosti ozaj len nejake prvky, ktore hru oproti predchodcom ozivia a spravia ju inym od tuctovych FPS.. A tiez dufam, ze mojou ulohou nebude podobne ako v predoslych dieloch strielat prakticky po vsetkom zivom (to sa mi na povodnom MP nelubilo asi najviac).. jaj este dodam - nemam rad doomovky...
-
Hotwire
Addict
Peto tak napr mne by uplne stacilo keby to bolo rovnake ako 1 a 2 s pokracovanim pribehu....a OMG ako vam moze pripominat Fishera?KoCi napísal:Jednotka bola fajn, dvojka ma teda velmi nechytila.. A co si priat do trojky? Pre rozmaznaneho hraca sucasnosti ozaj len nejake prvky, ktore hru oproti predchodcom ozivia a spravia ju inym od tuctovych FPS.. A tiez dufam, ze mojou ulohou nebude podobne ako v predoslych dieloch strielat prakticky po vsetkom zivom (to sa mi na povodnom MP nelubilo asi najviac).. jaj este dodam - nemam rad doomovky...
edit:kokso fakt, pravdu mate
Kód: Vybrať všetko
Vydanie pre platformy PC, PS3 a Xbox360 je naplánované na túto zimu a tretie pokračovanie explozívnej akcie sa vyvíja v štúdiu Rockstar Vancouver (Bully).
„S touto hrou otvárame novú kapitolu v Maxovom živote," hovorí Sam Houser, spoluzakladateľ Rockstar Games. „Toto je Max, akého sme ešte nevideli, je starší, unavený životom a cynický ako nikdy predtým," dodáva.
Max Payne 3 bude sledovať osudy New Yorského poliša so sklonom k násiliu v duchu predchodcov, nadviaže na udalosti v Max Payne 2 a bude sledovať poslednú šancu na záchranu Maxa. Proti nemu stojí celé mesto plné násilia a on si iba hľadá cestu von so zbraňami v rukách.
Snáď sa čoskoro o Max Payne 3 dozvieme viac. -
Steven666
King
máme tu prvý teaser, trošku len také načrtnutie
dychvyrazajuci..Steven666 napísal:máme tu prvý teaser, trošku len také načrtnutie
Ako ten teaser je.. Dost odveci povedzmemi-chau napísal:dychvyrazajuci..
Som zvedavy ako to vypali bez Remedy... Predpokladam, ze Rockstar nesklamu.This is the first game in the series not to be developed by the Finnish game developer Remedy Entertainment and not being written by creator, Sam Lake.[citation needed] On April 28, 2009, the official Max Payne 3 website was updated to feature official wallpapers of the image of Max Payne.
wikipedia.com
-
whitecOder
Zablokovaný
co je nanom dychvyrazajuce?mi-chau napísal:dychvyrazajuci..
Zeby to myslel ironicky?whitecOder napísal:co je nanom dychvyrazajuce?
"Jezismaria takych dementov ako ty zboznujem co nevie vypnut mozog a pochopit ironiu".whitecOder napísal:co je nanom dychvyrazajuce?
Tak vidis. V stvrtine prispevkov niekoho dementujes a sam nevies pochopit taku primitivnu vec.
edit: asi ten mozog vypinas prilis casto.