NIKEID
-
Marosc
Expert
- Kontaktovať používateľa:
NIKEID
http://nikeid.nike.com/nikeid/index.jsp
Poznáte túto stránku? Objednával si už odtiaľ niekto niečo? Posielajú aj na Slovensko? Aké sú spôsoby platby? A platí sa dopredu alebo aj na dobierku?
Lebo si odtiaľ chcem objednať vlastné kopačky.
Poprípade poznáte ešte nejaký e-shop kde si môžete upravovať kopačky?
Poznáte túto stránku? Objednával si už odtiaľ niekto niečo? Posielajú aj na Slovensko? Aké sú spôsoby platby? A platí sa dopredu alebo aj na dobierku?
Lebo si odtiaľ chcem objednať vlastné kopačky.
Poprípade poznáte ešte nejaký e-shop kde si môžete upravovať kopačky?
-
audiotrack
VIP
odkedy kvalitu zaručuje predajca namiestu výrobcu? Je jedno či si kopačky nike kúpiš z nejakého eshopu v usa alebo z obchodu na slovensku. (aj tak sú všetky vyrobené v malayzii)Marosc napísal:Asi to urobím tak. A myslíte že kopačky odtiaľ sú kvalitné?
-
nejakymarko
Addict
tak je rozdiel ci si kupis kopacky "nike vapor" za 50€ ale poriadne vapory za 200€. v tejto sume uz mozes hovorit o kvalite. ale ak by som kupoval tak drahe cez net, musel by som si byt 100% isty ze mi sadnu na nohu a teda by som si ich siel do nejakeho kamenneho obchodu vyskusat a nasledne objednat...
-
Marosc
Expert
Už vyššie som písal že jedny vapori už mám ale sú roztrhané. Noha mi od vtedy nenarástla lebo su mi stále dobré tak si kúpim rovnakú veľkosť.Skolacik napísal:tak je rozdiel ci si kupis kopacky "nike vapor" za 50€ ale poriadne vapory za 200€. v tejto sume uz mozes hovorit o kvalite. ale ak by som kupoval tak drahe cez net, musel by som si byt 100% isty ze mi sadnu na nohu a teda by som si ich siel do nejakeho kamenneho obchodu vyskusat a nasledne objednat...
ja tiez ficim na Najkach, priklanam sa k tvojmu nazoru. Kvalita je tam dobraaa. Ja som kupil tenisky pred viac nez rokom. a stale ich nosim do dnes. a vyzeraju este dobre.Filipito napísal:Nike = kvalitkaosobne som mal naposledy kopacky pred 2 rokmi a tiez boli nike , doteraz su cele , lenze male
no pokial v jednych bezne chodi, hrava futbal, chodi na horske tury, zvlaca drevo z lesa a este aj beha maratony, tak dobre je to uctyhodne... ale keby sa znackove topanky mali rozpadnut do roka, tak to si ich radsej budem sit sam (... s vynimkou bezeckych platenych s prilepenou spickou vpredu - tie by som si inak na jesen/zimu/jak ani neobul...)
btw, doma mam patrocne konverzy, take tri roky som ich nosil celorocne a este teraz ich nosim na brigadu a drzia
btw, doma mam patrocne konverzy, take tri roky som ich nosil celorocne a este teraz ich nosim na brigadu a drzia
boli spominane tenisky, na co som aj reagoval a o kopackach som sa nezmienovalrobbiee napísal:Medzi rychlostou znicenia kopaciek a topanok, v ktorych clovek prejde denne 500 metrov je rozdiel