Skúter - do 1000€

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
zdravotnik
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok

Skúter - do 1000€

Príspevok od používateľa zdravotnik »

Takže ako som sa prihlásil na autoškolu, tak odvtedy som začal pokukávať po skútroch - robím B a A, takže podľa toho, čo viem môžem riadiť skúter do 600cm a 25kW. S tým to sa na Vás obraciam, nakoľko som do toho ľavý - netuším aké značky sú dobré a tak - proste som laik :) Páči sa mi Honda Phantheon, ale taktiež ani Suzuki Burgman nie je na zahodenie - len tá cena :?
Skôr by som chcel niečo schopné a nie číňaňa, čo sa po 2 rokoch rozpadne. Poprípade si nechám poradiť. Za pomoc ďakujem :wink:
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Tipujem, ze 50ku asi nebudes chciet, keby ano tak mam na predaj Peugeot Speedfight II :)
qwerty-xyz

Re: Skúter - do 1000€

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

zdravotnik napísal:Takže ako som sa prihlásil na autoškolu, tak odvtedy som začal pokukávať po skútroch - robím B a A, takže podľa toho, čo viem môžem riadiť skúter do 600cm a 25kW. S tým to sa na Vás obraciam, nakoľko som do toho ľavý - netuším aké značky sú dobré a tak - proste som laik :) Páči sa mi Honda Phantheon, ale taktiež ani Suzuki Burgman nie je na zahodenie - len tá cena :?
Skôr by som chcel niečo schopné a nie číňaňa, čo sa po 2 rokoch rozpadne. Poprípade si nechám poradiť. Za pomoc ďakujem :wink:
nielen skuter ale aj motorku, ja mam A cko za tri mesiace to idem menit nech mi daju neobmedzenu kubaturu. :wink: Povedz co presne chces. Ci chces skutrik 50-150 ccm, ktory bude desne vrcat ako rucny mixer ked nezvlada mixovat, a vozit na tom 15 ky, ktore budu cele bez seba ze sa vozia na skutriku. Alebo chces 300 ccm na skuter a viac a planujes s tym ze normalne jazdit a holku si za seba posadis uz taku starsiu a rozumnejsiu. Alebo chces prekupenu motorecku ? (motorky za tu cenu budu stare a vela by na nich trebalo menit)
a my ti potom nieco slusneho vyberieme, pohladame, (ked budeme mat cas a netrafi nas cez vikend z pevnosti-pruznosti)
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Plexxak Nie, ďakujem - ja chcem niečo silnejšie a väčšie (Ale ak sa zaoberáš dovozom, tak možno by si mi mohol niečo vonku za dobrú cenu pozrieť, samozrejme s TP a ŠPZ:wink: )

qwerty-xyz - Ja by som chcel skúter a nie motorku. Ja som také "tintítko" a ešte by ma niekde odfúklo :D A s tými pätnástkami - niekedy aj tie vedia zamotať hlavu :-D Takže musí to byť kompromis medzi pätnástkami a nižšími ročníkmi :D A s tým obsahom skôr niečo väčšie nech sa veziem a nemusím to tlačiť - som skôr za pohodlnú jazdu, ako za nejaké kaskadárčenie. A veľmi rád by som bol ak by sme sa pohybovali okolo tých 1000€ :)
Vodičák budem mať až v septembri, ale potrebujem mať niečo vyhliadnuté.

A ešte mám jednu otázočku - Skútre sú asi cez zimu lacnejšie ako teraz v lete alebo sa mýlim?
Prajem pekný víkend :)
qwerty-xyz

zdravotnik napísal:Plexxak Nie, ďakujem - ja chcem niečo silnejšie a väčšie (Ale ak sa zaoberáš dovozom, tak možno by si mi mohol niečo vonku za dobrú cenu pozrieť, samozrejme s TP a ŠPZ:wink: )

qwerty-xyz - Ja by som chcel skúter a nie motorku. Ja som také "tintítko" a ešte by ma niekde odfúklo :D A s tými pätnástkami - niekedy aj tie vedia zamotať hlavu :-D Takže musí to byť kompromis medzi pätnástkami a nižšími ročníkmi :D A s tým obsahom skôr niečo väčšie nech sa veziem a nemusím to tlačiť - som skôr za pohodlnú jazdu, ako za nejaké kaskadárčenie. A veľmi rád by som bol ak by sme sa pohybovali okolo tých 1000€ :)
Vodičák budem mať až v septembri, ale potrebujem mať niečo vyhliadnuté.

A ešte mám jednu otázočku - Skútre sú asi cez zimu lacnejšie ako teraz v lete alebo sa mýlim?
Prajem pekný víkend :)
no jo tak to ta plne chapem tak to si hladaj skutre do 150 ccm. S 50 ccm je problem ze ked su na nom dvaja tak to moc netaha a do kopca uz vobec nie. 150 tka by mala taketo zatazenie zvladnut lepsie a o to lepsie ked si tintitko a holky podla man 100kilove nato sadat spolu s tebou nebudu ale len tiez nejake tie stihlunke. Ceny su vyssie samozrejme ked je sezona a nizsie ked je po sezone alebo sa idu predavat nove modely. (aspon pri motorkach je to tak) Takze ked sme nasli uz kubaturu a vysvetlili si co a ako, tak sa mozme sustredit na nasledujuce otazky.
Chces novy alebo prekupeny skuter?
Cchces cisto znackovy skuter alebo neznackovy? (neznackove su lacnejsie - o kvalite by sa dalo polemizovat jedne sa kazia druhe zase nie)
Do tych 1000 € planujes zahrnut aj znacku,prilby(pre teba a naruzivu 15ku) ? lebo ak ano tak to je dost bieda rozpocet :wink:
tu si vyber model ktory sa ti zapaci, pri niektorych sa moze stat ze nenajdes cenu, splasis ju cez google dodatocne-vyberat mas z coho.

http://skutre.katalog-motocyklov.sk/
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Cena by mala byť len na skúter samozrejme aj s TP a ŠPZ. Takže 150ccm by malo byť celkom fajn? Ja by som radšej niečo značkové, ale nebránim sa aj menej známym značkám, ale nech aj niečo vydržia - nerád by som kúpil niečo, čo sa mi hneď rozsype. Rozhodne chcem jazdený skúter, lebo za 1000€ a nové, to jedine ak "made in rozsyp sa" Mal som vyhliadnutú Hondu Phantheon, len neviem ako je to s údržbou, lebo za takúto cenu som našiel väčšinou ročníky 1999 a to sa aj trošku obávam, že to začne všetko púšťať.
qwerty-xyz

zdravotnik napísal:Cena by mala byť len na skúter samozrejme aj s TP a ŠPZ. Takže 150ccm by malo byť celkom fajn? Ja by som radšej niečo značkové, ale nebránim sa aj menej známym značkám, ale nech aj niečo vydržia - nerád by som kúpil niečo, čo sa mi hneď rozsype. Rozhodne chcem jazdený skúter, lebo za 1000€ a nové, to jedine ak "made in rozsyp sa" Mal som vyhliadnutú Hondu Phantheon, len neviem ako je to s údržbou, lebo za takúto cenu som našiel väčšinou ročníky 1999 a to sa aj trošku obávam, že to začne všetko púšťať.
skus pozriet aj skutre KEEWAY myslim ze na tej stranke ktoru som ti dal su 150 tky za skusnu cenu, teda pre rok 2007 tam mali ceny kolo 40 000 kc, mame rok 2009 takze is myslim ze to padlo dole, aj za nove modely. :wink: Ta honda hoci je to honda by sa ti asi rozpadla skor ako toto, ked to bola 99 rocnik....
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Pozeral som, ale ani jeden mi "nepadol do oka" A nejaký kompromis medzi skútrom a motorkou neexistuje? :D

Poprípade, čo by si mi odporučil?
qwerty-xyz

zdravotnik napísal:Pozeral som, ale ani jeden mi "nepadol do oka" A nejaký kompromis medzi skútrom a motorkou neexistuje? :D

Poprípade, čo by si mi odporučil?
8) nejaky kompromis sa vzdy najde, lenze ked si vsimnes ja som tu za psychopata a bajkara ktory nikdy nema pravdu a vsetko si vymsla ved vidis aj ta stranka co som ti tu dal je "vymyslena" takze pockame nech sa do toho zapoja na fore aj naozajstni "experti" na motorky. (to su taki vies co jazdia na simsonoch a su big motorkari----janarozdiel od nich si kupujem casopisy, chodim na zrazy - sem tam sa niecom povozim sem tam na nieco sadnem a pozorpravam sa s ludmi co maju a mali prdel aj na dacom inom ako simson napr moji bratanci motorkari ) Ale mas ludi a ludi. Pockame co odporucia ostatni. Podla mna by si mal prejst este raz tu stranku co som ti dal a taktiez bazary urcite to tam maju delene podla kubatury.
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Ale ja som nič také nepovedal. Podľa mňa sa do toho vyznáš, nie ako ja :?
Nemáš nejaké dobré bazáre na motorky/skútre?
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

zdravotnik: dovozom sa nezaoberam, toto predavam stroj co som si kupil pred dvomi rokmi pre seba ale uz som z neho "vyrastol" ale plne chapem tvoje rozhodnutie :)
zdravotnik
Light Professional
Light Professional

Čo poviete na SUZUKI EPICURO?
Napísať odpoveď