Zdravim.... spoluziacka ma nejaku staru shit-nokiu (jednu z tych vysuvaciek, na sposob 5200, ale je mensia a tucnejsia - neviem co to je zac )
No ale ma tam jednu pesnicku a nevie ju vymazat, presunut atd... proste je tam len na citanie. No kabel ani soft nema - teda neni problem si zohnat, ale chcem vediet, ci sa to neda vyriesit aj priamo nejako v telefone. Formatovanie ani defrag. som v mobile nenasiel, tagze nieco take asi nepojde Tagze ako? (ak vobec nejako)
// teda zabudol som ze jej to pri mazani vypise hlasku <nazov temy>
to je pekné že máš menšiu a tučnejšiu spolužiačku, ale bolo by dobre napísať aký konkrétne model to je. Ak ale píše chybu témy, skúsil by som (dočasne) dať inú. Možno je iba chyba v nejakej hláške ktorú potrebuje zobraziť
Pockat, teraz ja nechapem, alebo vy nechapete? Je uplne jedno, aka to je nokia (ak nie, zajtra zistim) - ide o to ze tam ma asi 5 pesnicie (chudatko ma 25MB pamat, bez pameťofky) a jednu chce vymazat (pesnicku) a nejde... ine jej ide vsetko, robi to len pri tejto jednej... zevraj ju aj posielala niekomu a dotycnemu to islo normalne vymazat, no jej to nejde...
audiotrack - opakujem, robi to len tento jeden subor
typek - ostatnym to ide
- tak pytajte sa, lebo ocividne viazne komunikacia
BX napísal:Zdravim.... spoluziacka ma nejaku staru shit-nokiu (jednu z tych vysuvaciek, na sposob 5200, ale je mensia a tucnejsia - neviem co to je zac )
No ale ma tam jednu pesnicku a nevie ju vymazat, presunut atd... proste je tam len na citanie. No kabel ani soft nema - teda neni problem si zohnat, ale chcem vediet, ci sa to neda vyriesit aj priamo nejako v telefone. Formatovanie ani defrag. som v mobile nenasiel, tagze nieco take asi nepojde Tagze ako? (ak vobec nejako)
// teda zabudol som ze jej to pri mazani vypise hlasku <nazov temy>
ale hovno, pri pesnicke je zaskrtnute v atributoch ze len na citanie, mobil to potom vyhodnocuje ze to nemoze zmazat a v mobile s tym nepohnes. Teda das kabel na PC otvoris, to das vlastnosti, zmenis atributy a zmazes to. Ked chces mozes len zmenit atributy a potom to pred nou slavnostne zmazat v mobile a ukazat jej aka je blba ze to nezvladla sama, alebo jej povies ako si sa s tym sialene natrapil a mozno si u nej splhnes. (mozno ti da pusu)
-- inak k tym atributom je to super vec mozete si dat fotky a videa do mobilu a ludia ktori na nich su sa vam nemozu z telefonu zmazat, (no jo divili by ste sa kolko ludi sa snazi zmazat ked ich nafotite niekde opitych a ked su triezvi a bavi sa vam s telefonom tak to chcu dat het, ale so mnou nevyebu . . . )
No ja som si hned ako mi to vravela pomyslel, ze je ten subor urceny len na citanie, a viem ako to zmenit v PC Ja som chcel vediet, ci sa to nejako da vyriesit priamo v telefone
Tagze asi nijako (isto jej tam nebudem drbat nejaky suborovy manager ) Zozeniem jej soft a kabel a hotovo
BX napísal:No ja som si hned ako mi to vravela pomyslel, ze je ten subor urceny len na citanie, a viem ako to zmenit v PC Ja som chcel vediet, ci sa to nejako da vyriesit priamo v telefone
Tagze asi nijako (isto jej tam nebudem drbat nejaky suborovy manager ) Zozeniem jej soft a kabel a hotovo
no vidis, a ked je pekna nezabudni jej povedat ze, (ze neviem co, proste to nejako vyuzi vo svoj prospech ....)
BX napísal:Nooo... tak ti poviem... keby si ju poznal, nechces od nej ani pozdrav
no dievcence su vseliake, ja som myslel ze je to nejaka extra pekna a zaroven extra blba husicka co sa da namotat aj na taku prkotinu ako oprava mobilu ....