Nedokazem sa prihlasit na ICQ

Informácie o software, ankety...
patrez
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Nedokazem sa prihlasit na ICQ

Príspevok od používateľa patrez »

Zdravim vsetkych.
Kedze som mal teraz maturity tak som si na akademicky a maturitny tyzden odpojil pc aby ma nepokusalo :)
Kedze som uspesne zmaturoval tak som si povedal ze sa pozriem ze ako sa kto ma atd.
No lenze namiesto zobrazenia contact listu na mna vyskocila hlaska ze moje heslo nie je spravne. Hovorim si ze WTF sak som ho mal ulozene, tak ho zadam rucne a to iste. Tak som skusil cez stranku a aj icq2go dokonca aj cez meebo a stale nic.
Tak som si povedal ze skusim si zresetovat heslo. Idem na stranku ICQ kliknem forgot password zadam ICQ number zadam mail a opisem kod a ten hlupy system mi vyhodi hlasku ze nech pouzijem mail ktory mam v profile. Spytal som sa kamosa ze ktory tam mam zadany a bol to ten co som skusal.
Kedze ten ucet pouzivam asi tak 6 alebo 7 rokov tak tam mam dost ludi a dost mi zalezi aby som sa tam mohol dostat.

Nemate niekto podobny problem? Na forach ICQ je vela podobnych ludi lenze tam nikto z ICQ neodpoveda na otazky a problemy uzivatelov.

Dakujem
hrban
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hrban »

nj asi si mal slabé heslo ako ja a prišiel som o kontakt. najlepšie je že dotyčný sa tam občas prihlsi. ajtak sa daleko nedostaneš s tým pass recovery bo aj keď dáš správny mail tak step 2 je potvrdenie mailu step 3 je potom kontrolná otázka ktorú asi nevieš a aj keď ju dáš tak ti to vyhodí error na štýl že nemáš správny typ účtu
Napísať odpoveď