CS 1.6 Server hojko.com
nechapeš??? tak ti to vysvetlim alebo skor poradim davaj BAN skor cheaterom lebo ich tam maš dost a možno ani sam o tom newieš a nie nam že si niekto zahreši . A važne daj si na cheaterov vačši pozor lebo tenserver sa c poslednom čase skurvuje .. už to chapeš ???lekoklatik napísal:Takže si mal lag, v pohode si behal po servery /samozrejme je to nepríjemné, si takmer nezraniteľnýkeď sa furt teleportuješ/ a samého ťa nenapadlo odpojiť sa? ok. Tak ti dal ban na deň. No nemusel ale snáď už sám budeš vedieť kedy sa odpojiť. Neviem čo mám na to napísať. Najlepšie by bolo keby sa vyjadril Drago. A Fuky lol stále nechápem tú vetu
//Opak ja tiež dávam. Keď pišem odpoj sa lebo ťa kicknem, laguješ, nedá sa s tebou hrať. Neodpisuje, žiadna reakcia proste. čakám 2-3 kolá veď kým mu tá správa dôjdea keď ani aj tak nič kick. Napojí sa znovu, zas kick s tým máš lagy. Keď to nepochopí ban na deň za ignoráciu.
//autoeditácia príspevku ( 20 May 2009, 18:56 )
nechapeš??? tak ti to vysvetlim alebo skor poradim davaj BAN skor cheaterom lebo ich tam maš dost a možno ani sam o tom newieš a nie nam že si niekto zahreši . A važne daj si na cheaterov vačši pozor lebo tenserver sa c poslednom čase skurvuje .. už to chapeš ???lekoklatik napísal:Takže si mal lag, v pohode si behal po servery /samozrejme je to nepríjemné, si takmer nezraniteľnýkeď sa furt teleportuješ/ a samého ťa nenapadlo odpojiť sa? ok. Tak ti dal ban na deň. No nemusel ale snáď už sám budeš vedieť kedy sa odpojiť. Neviem čo mám na to napísať. Najlepšie by bolo keby sa vyjadril Drago. A Fuky lol stále nechápem tú vetu
//Opak ja tiež dávam. Keď pišem odpoj sa lebo ťa kicknem, laguješ, nedá sa s tebou hrať. Neodpisuje, žiadna reakcia proste. čakám 2-3 kolá veď kým mu tá správa dôjdea keď ani aj tak nič kick. Napojí sa znovu, zas kick s tým máš lagy. Keď to nepochopí ban na deň za ignoráciu.
-
PepoJr.
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
fuky...byt tebou drzim hubu...hlasky typu mas plny server cheaterov ma uz zacinaju srat, ak sa ti nieco nezda a vidis, ze admin na to "sere" tak si natoc...skontroluj...ak tam nieco bude daj to na forum a tu sa uz o to postarame....(btw. tvoja IP ma uz 20 banov a stale hrate....19 je za swearing a jeden za WH, kde ste dostali druhu sancu...a ten swearing si stale nevies odpustit)
to drago: ban si dal spravnemu, ale tym, ze maju spolocnu IP si to prideli ban na akykolvek nick z tej IP, ktory prave hra....a banom na cely den by som to neriesil, tak ako leko pisal kick...a ak sa vrati a nepochopi tak taka hodinka staci (ano som head admin
)
to drago: ban si dal spravnemu, ale tym, ze maju spolocnu IP si to prideli ban na akykolvek nick z tej IP, ktory prave hra....a banom na cely den by som to neriesil, tak ako leko pisal kick...a ak sa vrati a nepochopi tak taka hodinka staci (ano som head admin
dido ved sam vieš že su tam tak sa nepretvaruj ja to demo nahram a možno to wh nepouživaju počas celej hry ale si ho iba občas zapinaju a to je tiež zakazane nie ? a to aj tak ty nezistiš no keby si chcel tak by si zistildido napísal:nj pepo tak tak ako hovoris ale fukyho si nevsimajte on pocul od jedneho hraca ze tam je plno cheaterov a jemu sa nevelmi dari tak si mysli ze to je pravda ale jemu mozte pisat aj 100 krat bude rozpravat svoje vzdyto je fuky
:D
ne to je presne tvoje myslenie ja som to povedal inak ak niekto newie kde sa kto nachadza tak si to wh na chvilu zapne chapeš moreBX napísal:Aha tagze podla tvojej logiky, koho zastrelis, ten nic nema.. Ak ale ten isty hrac, koreho si dal kolo pred tym dole, zastreli teba, tak si na chvilu zapol WH?Naozaj velmi zaujimave
Takze teraz som dal ban hracovi JOKI. Mne sa nezdal uz vcera co daval, vzhladom na to, ze nepatril ku najlepsim. Dnes som ho natocil. Zapnite si to s nejakym WHckom a uvidite.
- Prílohy
-
- joki2.rar
- (3.72 MiB) 49 stiahnutí
stormo5 napísal:Mne sa to demo zdalo normalne, az na to pozeranie do stien. A potom posledna akcia, presne vedel ze jeden stoji v rohu a potom dalsi ze je oproti.
Ja si za tym WH stojim, podla mna uz od vcera hral s WH, lebo mal skore ako nikdy predtym.
ziadam o unban, pretoze ked dobre pocujes tak si vsimnes ze kazdeho jedneho som pocul a orientoval som sa podla zvuku ved kto nepozna z tych lepsich inferno uz naspamat.stale som chodil na to iste miesto do domu, pretoze som vedel ze T vacsinou chodia cez dom a ja som si tam na nich pekne cakal. drago teraz si sa fest zmylil a velmi sa ma to dotklo nikdy som WH nepouzil a nikdy ani nepouzijem tu ide cisto o zvuk a ako som uz spominal ked sa hra inferno stale chodim do domu a tam cakam na enemy. ved v dome si musis davat pozor ci chces ci nechces lebo v dome sa neda nic len kepmit tak som si daval pozor na kazdy krok ktory som spravil. a nie som ziadna lama ako si ty myslis o mne ved na hojku uz hram dost dlhu dobu a si myslim ze moj skill sa stale zvysuje. Neviem preco si pisal ze som nepatril medzi tych najlepsich ved ten kto hra stale kazdy den tak jasne ze jeho skill sa kazdym dnom zvysuje. este raz drago velmi si sa zmylil a mna to strasne stve ze si to o mne myslis ze som "citer". tak teda prosim o Unban. JOKI
-
blazer
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Joki zasekol sa ti ctrl ze vkuse cupis? Inac nevidim nic dokazujuce na tom deme, skoda. Ten posledny kill nieje az tak uplne dokazujuci ako stormo vravi, vidno tam maly reflex neskoreho strielania na toho druheho (aj ked prveho rozstriela v momente ked sa otoci
) a na konci ked mu free_solo pride zdola zo schodov tak si ho joki vobec nevsimne. Potom ked sedi na balkone s deaglom a niekto mu vojde do dveri stale mieri do vysky hlavy, pritom ten T cupi, keby ho videl cez stenu tak intuitivne namieri snad nizsie. Ja mu celkom verim...