čo máš dnes narodeniny?Holubar napísal:do pi*e, ten vek v profile naozaj chyba
Chcem chovat leva. Poradte mi, prosim.
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
Zdar,
autorovi temy aj každemu inemu kto by chcel nieco podobne podniknuť-zabudnite na to
Kupiť sa to dá,ale velmi draho,starostlivostou a vybavou sa to predrazi este nikolkonasobne a v konecnom hodnoteni to bude aj tak ulne zbytocne lebo ked take zviera vyrastie je proste NEZVLADNUTELNE , poznal som x chovatelov co si kupili tigrica a dlhsie ako rok po tom co dospel ho nemali a boli radi ze sa ho mohli zbavit.
autorovi temy aj každemu inemu kto by chcel nieco podobne podniknuť-zabudnite na to
-
tom1597530
Zablokovaný
vedia o tom. To si planujem kupit s mamouLub0$ napísal:Najsamprv si nastuduj vsetko o levoch.....ocividne to je tvoj detsky snicek, rodicia o tom este asi nevedia co?
Nakup literaturu.....mas net, kontaktuj chovatelov......musis vediet co v vsetko k tomu patri, co budes potrebovat, a aj ako nemat tu selmu agresivnu.....lenze ono je to ine ako v tom filme co si pozeral....pocitaj s tym, ze ked si zozenies leva....nebudes sa za peknych par rokov moct pohnut z domu....ziadna dovolenka ani nic.....mne by uzlepilo aj keby som siel rano do roboty a doma by nikto nebol....
No a povedat ti musim....drzat dive zviera v dome na zahradke je len tyranie....tak isto ako drzanie psa v byte....to zviera proste patri tam kde patri...na velke planiny kde si bude moct zabehat a ulovit nejaku antilopu.....tod vse.
//autoeditácia príspevku ( 30 May 2009, 16:23 )
Aj dvor aj záhrada aj dom. Nemyslím si že nemá výbeh a spat moze kde sa mu zachce, nie voljera!Lub0$ napísal:Najsamprv si nastuduj vsetko o levoch.....ocividne to je tvoj detsky snicek, rodicia o tom este asi nevedia co?
Nakup literaturu.....mas net, kontaktuj chovatelov......musis vediet co v vsetko k tomu patri, co budes potrebovat, a aj ako nemat tu selmu agresivnu.....lenze ono je to ine ako v tom filme co si pozeral....pocitaj s tym, ze ked si zozenies leva....nebudes sa za peknych par rokov moct pohnut z domu....ziadna dovolenka ani nic.....mne by uzlepilo aj keby som siel rano do roboty a doma by nikto nebol....
No a povedat ti musim....drzat dive zviera v dome na zahradke je len tyranie....tak isto ako drzanie psa v byte....to zviera proste patri tam kde patri...na velke planiny kde si bude moct zabehat a ulovit nejaku antilopu.....tod vse.
//autoeditácia príspevku ( 30 May 2009, 16:24 )
Frikso napísal:Lub0$:Čo do psov, tak to by som až tak odvážne nehovoril, ide to individualne od plemena k plemenu. Avšak ľudí, čo si myslia že keď si kupia yorkshire-a tak s ním nemusia von by som kopal do zadku.
Ale k téme: Spomínal si chov leva v dome. Je to pekná predstava, no nebude to ako z reklamy na schweppes - elegantne ležať na gauči. V prvom rade také zviera smrdí. A predstav si, že by ťa taký lev začal cecať
//autoeditácia príspevku ( 30 May 2009, 16:27 )
1. nie som ziaden chlapec, 2. mame to naplanovane, nie prichystane. TAK ROZMYSLAJpryja napísal:Mama ma asi malo upratovania domaVidela som dokument, kde chovali prasce v mramorovom, vykachlickovanom dome a ked ukazali rano tu dlazku v kupelni, co tam bolo nakladene a prasiatka to este poroznasali po celom dome a to kazdy den, tak rozmyslam, ci zrovna lev bude chodit na zachod.
Ale aj tak neviem, co si mam o celej teme mysliet, lebo najprv napise chlapec, ze uz s mamou vsetko zariadili, chyba im len ten lev a potom pise v dalsom prispevku, ze ho nechce teraz, ale az o par rokov.
//autoeditácia príspevku ( 30 May 2009, 16:28 )
ponizil si ma, vies o tom?GothaR napísal:Co potrebujes na chov leva? Hlavne velky vybeh, minimom je velka klietka. Pocitaj s tym, ze zozerie obrovske mnozstvo masa a drahe bude aj ockovanie a veterinarna starostlivost.
Vraj si tu pisal o chovani v dome, ale nenasiel som to, tak k tomu poviem len tolko, ze to je nezmysel uz len kvoli nedostatku priestoru.
Radsej si kup macku.
//No uz som to nasiel a teraz naozaj neviem, ci si robis srandu alebo to myslis vazne.
PS: kolko mas rokov?
//autoeditácia príspevku ( 30 May 2009, 16:28 )
TOTO NIE JE ZIADEN VTIP!Holubar napísal:ne, ale to by sa lahsie rozoznavali temy od vtipov
//autoeditácia príspevku ( 30 May 2009, 16:29 )
nic sa ty neboj.dudo64 napísal:Zdar,
autorovi temy aj každemu inemu kto by chcel nieco podobne podniknuť-zabudnite na toKupiť sa to dá,ale velmi draho,starostlivostou a vybavou sa to predrazi este nikolkonasobne a v konecnom hodnoteni to bude aj tak ulne zbytocne lebo ked take zviera vyrastie je proste NEZVLADNUTELNE , poznal som x chovatelov co si kupili tigrica a dlhsie ako rok po tom co dospel ho nemali a boli radi ze sa ho mohli zbavit.
-
tom1597530
Zablokovaný
všetci ste totálni idioti a dajte mi aj karmu na -100 mne je to jedno!Opak napísal:viem si ťa predstaviť ako s ním ideš po meste na vodítku..vyvenčiť
Aj dvor aj záhrada aj dom. Nemyslím si že nemá výbeh a spat moze kde sa mu zachce, nie voljera!
....a za dalsie, uvedom si, ze ten maly zlatucky levik aj vyrastie.....to, ze si myslis aky si super, lebo by nebol zavrety v klietke, je dalsi vylev tvojej nevedomosti a hluposti...kedze si zrejme povinny ho drzat zavreteho, pre bezpecnost seba a aj pre bezpecnost ostatnych ludi naokolo....ocko asi bude musiet nadvarit plot....urcite nemozes mat obycajne pletivo, musi to byt spevnene, mozno take 3 metre vysoke, pravdepodobne aj ostnaty drot, aby ti tam niekto neskocil
Prrosim ta velmi sa spamataj konecne....cim skor sa spamatas, tym lepsie.
-
tom1597530
Zablokovaný
Pozri, plot by bol kamenny a keby ma aj zozral tak mi to bude fuk. Tema nebola o tom, ze ci to niekto uznava, ci je to pre neho utrpenie alebo nie. ja som sa jasne pytal na nieco ine tak co mi vsetci odpovedate na same nezmysli???Lub0$ napísal:OMG, chlapce sa konecne zobud do reality.....ako moze niekto, kto o tom vie hovno chovat take zviera.....za prve to neuznavam aj keby to choval neviem kto...proste lev je zviera, ktore patri do volnej prirody...akonahle je niekde zavratey, je to pre nho utrpenie, a v takychto pripadoch celozivotne utrpenie, takze mysli aj na to ako to beru tie zvierata a ako to vnimaju, nie len na svoju frajerinu....
....a za dalsie, uvedom si, ze ten maly zlatucky levik aj vyrastie.....to, ze si myslis aky si super, lebo by nebol zavrety v klietke, je dalsi vylev tvojej nevedomosti a hluposti...kedze si zrejme povinny ho drzat zavreteho, pre bezpecnost seba a aj pre bezpecnost ostatnych ludi naokolo....ocko asi bude musiet nadvarit plot....urcite nemozes mat obycajne pletivo, musi to byt spevnene, mozno take 3 metre vysoke, pravdepodobne aj ostnaty drot, aby ti tam niekto neskocil![]()
Prrosim ta velmi sa spamataj konecne....cim skor sa spamatas, tym lepsie.
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak nam skus ty odpovedat na otazku, PRECO chces chovat prave leva?
Mozes si kupit psa, morca, papagaja.....
A uz tu bolo parkrat napisane, kde sa da lev zohnat, tak neviem, co sa rozculujes. Dozvedel si sa, co si potreboval vediet, tak si mal navrhnut lock. Alebo cakas na konkretnu ponuku od niekoho?
Mozes si kupit psa, morca, papagaja.....
A uz tu bolo parkrat napisane, kde sa da lev zohnat, tak neviem, co sa rozculujes. Dozvedel si sa, co si potreboval vediet, tak si mal navrhnut lock. Alebo cakas na konkretnu ponuku od niekoho?
Riešiš to moc skoro .. neviem koľko máš rokov niekde som zahliadol 12 .. som zvedavý ako sa na to budeš pozerať sa pár rokov keď dospeješ (či už fyzicky ale psychicky). Za 1. je to pekne drahé a za 2. dosť divné a ťažko uskutočniteľné .. ja Ti to neberiem každý sme mali, máme a budeme maž nejaké sny, ale toto je skôr sci-fi. Hlavne, že to riešiš v veku aký máš. V budúcnosti sa budeš na tom pozerať úplne inač. P.S.: výcvik a podobne je tiež ťažká vec a musíš byť na to talent. Toto bol trochu iný odborník a pozri ako skončil .. http://www.cas.sk/clanok/118656/sokujuc ... i-zoo.html .
BTW. ked tu pisete o tom veku.....pozri sa tom, lev minule som videl taku krasnu nalepku v meste s textom, ze 'pes je na 'cely' zivot, nie iba na Vianoce'
Ty mas teraz 12....boh vie kde sa rozhodnes ist na strednu....potom vysoka, potom zenska, zamestnanie....a uz pocas toho zabudnes uplne na to, ze nejakeho leva mas....popripade budes dakovat Bohu, ze ta chlapci a dievcata z Hojka zachranili pred tolkymi problemami a budes nam dakovat....
Ty mas teraz 12....boh vie kde sa rozhodnes ist na strednu....potom vysoka, potom zenska, zamestnanie....a uz pocas toho zabudnes uplne na to, ze nejakeho leva mas....popripade budes dakovat Bohu, ze ta chlapci a dievcata z Hojka zachranili pred tolkymi problemami a budes nam dakovat....