cawte viem ze tema o counter striku uz tu je mam takyto problem mam na notasi vistu 32 bit naistaloval som uz hadam kazdu moznu verziu instalacia prebehne normalne vsetko v pohode ked uz mam dat OK a vybrat si stranu OK sa neda potvrdit neviete cim to moze byt podobnu halusku mi robi na cs source ale iba na niektorych mapach mozete mi poradit dakto?
//autoeditácia príspevku ( 21 May 2009, 17:32 )
Dobermann napísal:cawte viem ze tema o counter striku uz tu je mam takyto problem mam na notasi vistu 32 bit naistaloval som uz hadam kazdu moznu verziu instalacia prebehne normalne vsetko v pohode ked uz mam dat OK a vybrat si stranu OK sa neda potvrdit neviete cim to moze byt podobnu halusku mi robi na cs source ale iba na niektorych mapach mozete mi poradit dakto?
No nic ked dakto najde rozumne vysvetlenie budem rad idem skusit nahodit cs1.8 co je na vistu som zvedavi hadam to pojde
Ja mám tiež Vistu 32bit slovenskú verziu so SP1. Mám CS z lamiek s patchom 23b tuším a nemám problém vobec žiadny. Dokonca na lamky tuším gothar postol CS "hojko" version
Aj tá mi šla bez problémov či na Viste alebo XP.
Skús na to OK kliknúť myšou a nie stláčať ENTER.
Keď sa pripojíš tak servery zvyknú mať ešte taký "predslov" kde napr. my máme pravidlá, iní tam zas mávajú svoj web atď. Dáš ok a potom si vyberáš stranu. CT alebo T. Potom 1,2,3,4 si vyberáš pajáca
ano skusal som aj mysou potom ma napadlo odinstalovat to premazat cely register cez regcleaner restartoval som notas potom hodil cs 1.6 ku podivu vsetko islo tak som ho vypol zaniesol ho priatelke zapnem cs vyberem mapu nacitava a co sa nestalo c++ runtime error hl.exe cico doma fakalo bez problemov tak ja neviem co mate tu vistu 32bit dajte mi na to link vyskusam este tu verziu inak si neviem uz rady