Skoda,ze nievies skusit ine zariadene na WIFI...Tym by si urcil,kde je chyba-book,alebo router.Avsak ak neide ani LAN na booku,tak to zrejme bude v booku.
Podla mna ti pomoze reinstal OS...
Nj....nieje to moj book...je segrin, cize tiez nemozem robit co chcem, lebo ona mi neveri takze si ho dnes zobrala a odniesla na reklamaciu....som zvedavy co poriesia....inac chlapci, poznate to, book s prednainstalovanym OS, v tomto pripade Vista....ako sa to da preinstalovat? Da sa nejak ziskat CD, alebo ako?
Lubo pokial viem tak by si mal mat na specialnej particii vistu ako instalacku aspon otec tak ma.
Myslim ze sa robilo nejake startovacie cd pred tym a s tym sa to dalo spustit.
Ako tak citam, tak to iste sa tu na internate stalo jednej babe, nic na to nefungovalo a nakoniec sa to ani nepodarilo vyriesit. Ale mam pocit, ze jej islo aspon skype. Ja by som to cele preinstaloval, zabil si s tym 2 dni a nic, zalohovat to nie je problem, takze reinstall je asi najlepsia volba zvlast ked je to s originalnym systemom, kde system recovery trva kratko vdaka predinstalovanym ovladacom. (pozri do manualu, je to individualne ale v navode to urcite najdes)
Lub0$ napísal:Nj....nieje to moj book...je segrin, cize tiez nemozem robit co chcem, lebo ona mi neveri takze si ho dnes zobrala a odniesla na reklamaciu....som zvedavy co poriesia....inac chlapci, poznate to, book s prednainstalovanym OS, v tomto pripade Vista....ako sa to da preinstalovat? Da sa nejak ziskat CD, alebo ako?
Potom, popripade skusim, ale cakame na odpoved so servisu, lebo tam bol aj iny problem, s chladenim.....ventilator vrcal ako keby startovala raketa.
HP-pri starte PC stlac medzernik a tak sa dostanes na skrytu particiu.
Osobne preferujem cistu instalaciu,nakolko zo skrytej particie ti nainstaluje programy,ktore niesu potrebne a len brzdia zbytocne system.Drivery mas ulozene na C-ku.
No pokial to mas v servise,tak oni to iste poriesia...Tak snad si sestra data zalohovala...
Lub0$ napísal:No, nahodil som driver, zastrcil do USB, dal vyhladat siet....siete naslo, pirpojil som sa na moju siet, ale internet nepojde nijak raz....dokonca som skusal priamo kablom zapojit net do booku....a nic...neviem ci ja som az taka lama, alebo co sa deje...
ahoj lubos
rad by som vedel ako si dopadol pretoze mam uplne rovnaky problem aj s hp aj s wifi
Pred vcerom mi doniesol kamarat HP notebok dv6000 inak dv6450ec že tam chce miesto visty XP ani sa mu nedivim je tam len 1GB RAM. Trapil som sa s ovladačmy pol dna ale zvladol som to. Najvecsi problem bol s grafikou proste na XP na tento model niesu ovladače ale pomohol mi tento program Uniblue DriverScanner 2009 ktory chybajuce ovladače dekoval a od volakial stiahol univerzalne. Ked niekto bude preinstalovavat HP odporucam na ovladace aj tento program.