Antifa

Diskusie na politické témy...
Patrick7
Expert
Expert

Antifa

Príspevok od používateľa Patrick7 »

Včera som bol s kamarátom na nákupoch v TESCU. Cestou domou som videl nejakého cca 22-ročného antifašistického bojovníka ako sa háda s predavačkou pumpy, pri ktorej sme išli. Zastavil som sa a opýtal, či je nejaký problém. Predavačka vravela že vykradol pumpu - Mal plný batoh". Pomalým krokom (!) išiel preč z pumpy. Išli sme za ním. Hneď za nami nastúpil do auta jeden pán, ktorý má v prenájme pumpu. Mladíka chytil za batoh a obúchal mu hlavu o obrubník. Otvoril batoh a tam plno cigariet a alkoholu. Kým sme čakali na príchod polície, rozprávali sme sa s ním - Priznal sa že berie "piko, marišku a čokoládu". Začal sa rozprávať sám so sebou. Na hlave mal podivné číro tak som sa ho spýtal, či je antifa a povedal že áno. Keď prišli policajti tak nám vraveli že len ráno ho pustili z vyšetrovacej väzby a že má žltačku a že by nemal byť na slobode. Bol totálne nafetovaný, ťažko sa s ním človek dorozumel. A vraj poznal všetkých antifákov zo slovenska :)
Prílohy
090521_192611.jpg
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe
Používateľov profilový obrázok

Re: ANTIFA

Príspevok od používateľa Dunlop »

čo má antifa spoločné so sockami? :roll:
Patrick7
Expert
Expert

Zdá sa, že všetko.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tema o antife tu uz je ...

... je to verbez ako kazdy vymeteni extremisti, zlomit ruky, zlomit nohy a nechat zit spokojnym zivotom ...
Patrick7
Expert
Expert

Tému ANTIFA som nenašiel. A súhlasím, až na to že ten by bol nebezpečný aj bez končatín. Stačí keď niekoho opľuje a prenesie žlťačku...
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Patrick7 napísal:Tému ANTIFA som nenašiel. A súhlasím, až na to že ten by bol nebezpečný aj bez končatín. Stačí keď niekoho opľuje a prenesie žlťačku...
Stačí, že ty existuješ a píšeš sem a otravuješ naše nervy... je to socka a chudák, ktorý sa nemal kam zaradiť... pletie si pojmy s dojmami... aj ja som našiel kopec sociek po koncertoch, ale našiel som aj ľudí, ktorí na sebe pracujú, makajú, vzdelávajú sa, posilujú, športujú.. Generalizovať všetkých na základe jednotlivca je primitívne, ako vlastne tvoja existencia... V každej skupine, či hnutí sa nájdu takí, ako je on...

Aj Skinheadi bývajú socky, niektorí áno, niektorí nie... ale napr. UjoMarky, Turtlak69, alebo ja, socky určite nie sme... Tak isto si myslím, že Kali, síce je z druhého táboru, ale aj tak je to inteligentý človek a vedie sa s ním konverzácia na pomerne vysokej úrovni. Tým som chcel povedať, že všade sa nájde niekto, s kým sa dá, a vždy sa nájde tiež primitív, ako ty...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Patrick7 napísal:Zdá sa, že všetko.
kuuuuuuuuuuuuuuuuuuurnajz ze sme ho nenasli s partiou skor a niekde od ludi :lol: to by bol mazec. NENAVIDIM tychto debilov. Ale to len antifa moze lebo kto si dakedy precital nieco aj z druhej strany co maju normalne stranku tak by vedel ze druha strana, skutocna druha strana su vzdelani ludia ktori taketo veci nerobia, to ze mlatia tychto debilov je len a len dobre. Ja by som ho tiez zmastil a zavolal policiu.Hajzel antifacky.... Takych mame aj u nas ale vacsinou su kolo mna ako zver (ked ma zbada zdrhne kade lahsie) :roll: Typicky antifa fetak, och, by som o nich vedel pisat cele hodiny ako ich ja nenavidim.
A samozrejme netreba na fore podporovat rasizmus,nasilie atd atd atd. takze zase nemoznost vyjadrit vlastny nazor ktory by bol aj zdovodneny na patricnych prikladoch. Samozrejme policia mu hovno moze bo by to bolo hned nasilie zo strany policie. :wink: Ani radsej nepisem co by som s nim ja spravil. Lebo keby som ho taketo videl nahodim sialeny usmev a je chlapec cely moj ....
Dunlop
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Dunlop »

ty sa spýtaš nafetovanej socky či je antifák, a keď odpovie ano tak si si spravil vlastny usudok? :lol:
Z celej duše nenávidím, ak niekto dokáže odsudzovať väčšinu na základe nejakej osobnej zlej skúsenosti, poprípade stretnutím s nejakym "členom" dotyčnej skupiny... Obyčajné trápne predsudky, nič iné...
A okrem toho, skús isť niekedy medzi ľudí (na disko, koncert, festival) a uvidíš že taketo "trosky" su všade

qwerty-xyz: aj ja keby ta zbadam tak utečiem... veď kto by sa nebal takeho silneho a odvažneho chlapca

Malo by sa to tu LOCKnúť, zas stostranovy flame :roll:
Patrick7
Expert
Expert

Začiatok Konca napísal:Stačí, že ty existuješ a píšeš sem a otravuješ naše nervy... je to socka a chudák, ktorý sa nemal kam zaradiť... pletie si pojmy s dojmami... aj ja som našiel kopec sociek po koncertoch, ale našiel som aj ľudí, ktorí na sebe pracujú, makajú, vzdelávajú sa, posilujú, športujú.. Generalizovať všetkých na základe jednotlivca je primitívne, ako vlastne tvoja existencia... V každej skupine, či hnutí sa nájdu takí, ako je on...

Aj Skinheadi bývajú socky, niektorí áno, niektorí nie... ale napr. UjoMarky, Turtlak69, alebo ja, socky určite nie sme... Tak isto si myslím, že Kali, síce je z druhého táboru, ale aj tak je to inteligentý človek a vedie sa s ním konverzácia na pomerne vysokej úrovni. Tým som chcel povedať, že všade sa nájde niekto, s kým sa dá, a vždy sa nájde tiež primitív, ako ty...
Nejak ťa to uráža. Ty si tiež pochybný, raz si obhajuješ anarchistov, potom si obhajuješ skínov a teraz antifákov. Podľa mňa si nula jedine ty. Máš potrebu niekde patriť tak aspoň nedrístaj nezmysli! Antifa sú socky, poznám ich plno a je zgumovaná feťácka banda ktorú treba pozatvárať do jednej miestnosti aspoň na pol roka a nedať im drogu, nech sa tam zblázdnia. Keď už melieš o inteligencii, inteligentní človek by sa v živote nepridal medzi antifákov ani medzi anarchistov ani neonacistov. Inteligentný človek žije pre rodinu a nie pre nejaké pochybné ideológie. Toď môj názor. Mysli si čo chceš, ale fakty zostanú faktami...

dunlop - Prečo by sa malo "locknúť"? ľudia si radi vypočujú názory a zasmejú nad blbečkami...
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

škoda, že Hitlerovi tie komory smrti zatrhli, že? k židom tam nahnať ešte všetkých anarchistov, antifákov, náckov, rastamanov, hippies, komunistov, punkáčov, raperov, nevysokoskolakov, skinheadov, aziatov, dredáčov, rómov a všetky ostatné skupiny ľudstva, v ktorých je každý skrz-naskrz prehnitéé zviera a to by tu bolo kráásne.

Aspoň, že tí ľudoví hrdinovia-spasitelia ako qwerty neboja riskovať svoj "šialený úsmev" a nakopú do papule 40 kilovú mátohu čo ich ani nevníma, pre "dobrú vec". Rešpekt. Len sa možno občas človek zamyslí, kto tu je vlastne vygumovaný ko*ot s nulovými hodnotami...

(na socky mám úplne rovnaký názor ako vy- takto mrhať niečim ako je život je nechutné. V meste kde bývam ich teda je.. Ale asi som hral málo počítačových hier, keď som bol mladší alebo čo, ale že sa niečo zmení tým, že na nich nabehnem s partiou a pošlem ich do nemocnice, aby som si večer mohol vyhoniť lepšie než pri sledovaní Mortal Kombat si nemyslím. začnite sadiť stromčeky, alebo zbierať odpadky popri cestách ak sa chcete cítiť potrební, ale takto sa tu virtuálne potľapkávať po pleci, kto viac rozkopáva ľudí (ktorým to samozrejme pomôže!)... :cokolvek:
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Takze ak sa spytam narkomana rozjebaneho posraneho sfetovaneho ze ci je nacek a on povie ano tak je cely nacizmus zly? :D ... Patrick7 ach jojj.

//autoeditácia príspevku ( 22 May 2009, 18:12 )
qwerty-xyz napísal:kuuuuuuuuuuuuuuuuuuurnajz ze sme ho nenasli s partiou skor a niekde od ludi :lol: to by bol mazec. NENAVIDIM tychto debilov. Ale to len antifa moze lebo kto si dakedy precital nieco aj z druhej strany co maju normalne stranku tak by vedel ze druha strana, skutocna druha strana su vzdelani ludia ktori taketo veci nerobia, to ze mlatia tychto debilov je len a len dobre. Ja by som ho tiez zmastil a zavolal policiu.Hajzel antifacky.... Takych mame aj u nas ale vacsinou su kolo mna ako zver (ked ma zbada zdrhne kade lahsie) :roll: Typicky antifa fetak, och, by som o nich vedel pisat cele hodiny ako ich ja nenavidim.
A samozrejme netreba na fore podporovat rasizmus,nasilie atd atd atd. takze zase nemoznost vyjadrit vlastny nazor ktory by bol aj zdovodneny na patricnych prikladoch. Samozrejme policia mu hovno moze bo by to bolo hned nasilie zo strany policie. :wink: Ani radsej nepisem co by som s nim ja spravil. Lebo keby som ho taketo videl nahodim sialeny usmev a je chlapec cely moj ....
To iste mozem napisat o "Fasistoch" v mojom okoli...ale ja ich nekopem nebijem pretoze nato niesom a aj by som dostal...nepotebujem sa chvalit aspon sa priznam.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Risko, nacizmus je vseobecne svinstvo, netreba sa na to spytovat narkomana.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

hociaky extremizmus je postaveny na hlavu .. ci je to debilny a bezmyslienkovity nacizmus, vsivava fetacka antifa, bezbreho veriaci salámalejkár alebo hocico ine ...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

jankyi napísal:Risko, nacizmus je vseobecne svinstvo, netreba sa na to spytovat narkomana.
:roll: risko sa do nacistov neopiera len preto lebo by dostal taku zeby ho ARO skladalo, a preto lebo nacisti v pravom slova zmysle vobec nesu taki ako ich media vykresluju a kopec sa na nich len hra. Treba rozlisovat, ale toto na obrazku je cislo antifa fetacik . . . Ja osobne som hrdinu antifaka este nevidel a MOC RAD by som, hlavne niekde mimo mesto . . .
Chvalit sa nicim nechvalim ale takyto ludia ma proste seru, a ked ich vidim tvarim sa bud takto :x a ked mam anti-antifa naladu tak takto :twisted:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty ... prosimta ... to si ty ten co tu pisal polroka dozadu ze ta tatko zdere, ked prides domov spinavy z biku ? a vyplakaval si tu ? ... mylsim ze sa nemylim ze ? ... silacke reci bokom, ked na ne nemas :-P ... po tych sprostych hlavach treba tlct nackov aj afakov .. zavret ich na stadion, nech sa tam vytlcu a bude na uliciach pokoj ... ja som nekonfliktny clovek (odtial potial samosebou), nemaju proti mne co mat ani jedni ani druhi, ale ked idem sam v noci cez mesto a vidim ich tak ich radsej obidem velkym oblukom, lebo vsetci sa prezentuju ako mucennici za dobru vec, ale pozres sa mu do oci (neviem ci mi v nich vedia vycitat ze si o nich myslim ze su kkti) a zacne do teba skakat ... sam proti presile 4 kredencov s kanadami na nohach nemam sancu ... zaujimave ze ked boli sami nikdy si nikto pcu neotvoril ... :-) :-)
PAIN
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PAIN »

Frankie napísal:škoda, že Hitlerovi tie komory smrti zatrhli, že? k židom tam nahnať ešte všetkých anarchistov, antifákov, náckov, rastamanov, hippies, komunistov, punkáčov, raperov, nevysokoskolakov, skinheadov, aziatov, dredáčov, rómov a všetky ostatné skupiny ľudstva, v ktorých je každý skrz-naskrz prehnitéé zviera a to by tu bolo kráásne.
tiez jeden neextremisticky nazor hodny nobelovky...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

qwerty-xyz napísal:kuuuuuuuuuuuuuuuuuuurnajz ze sme ho nenasli s partiou skor a niekde od ludi :lol: to by bol mazec. NENAVIDIM tychto debilov. Ale to len antifa moze lebo kto si dakedy precital nieco aj z druhej strany co maju normalne stranku tak by vedel ze druha strana, skutocna druha strana su vzdelani ludia ktori taketo veci nerobia, to ze mlatia tychto debilov je len a len dobre. Ja by som ho tiez zmastil a zavolal policiu.Hajzel antifacky.... Takych mame aj u nas ale vacsinou su kolo mna ako zver (ked ma zbada zdrhne kade lahsie) :roll: Typicky antifa fetak, och, by som o nich vedel pisat cele hodiny ako ich ja nenavidim.
Celym tymto prispevkom si dokazal, ze si vacsi debil od toho co sedel na obrubniku, ty ani o tom nevies, ale ponizujes sa svojimi prispevkami kazdym dnom. Uz len napisat hlupost, ze by sme ho zbil is partiou....znaci ze nemas guraz na to aby si sa donho pustil sam, keby bol za triezva. Vkuse sa len vyhrazas s kamaratmi, nevies uz nieco ine?
Gratulujem, tvoj 1238. ko*o*sky prispevok na tomto fore.
A uvedomte sa ludia.... tento typek nema s AFA nic spolocne....keby ste mali sajnu o com hovorite tak viete, ze prava Anitfa sa od takychto ludi distancuje. :roll:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Lubos -> no neviem ... ta prava antifa neskutocne provokuje momentalne v CR pri kludnych pochodoch delnickej strany a robia bordel ... tam sa ukazalo ze nie vzdy je dobry ten co ma vsi a zly ten co ma leukemiu :-) :-) ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

nordkapp_pb napísal:Lubos -> no neviem ... ta prava antifa neskutocne provokuje momentalne v CR pri kludnych pochodoch delnickej strany a robia bordel ... tam sa ukazalo ze nie vzdy je dobry ten co ma vsi a zly ten co ma leukemiu :-) :-) ...
Uz len ta leukemia o niecom svedci....
A je zbytocne sa hadat tu....ked ja proste sympatizujem s nazorom AFA tak si za tym budem stat....tak isto ako ty budes vyjadrovat nazor proti AFA, budu koli tomu zbytocne hadky a podobne,....proste nazory sa krizuju...nema to cenu :)
Mozem ti len povedat jednu sto percent pravdivu vetu, ktora by nemala nikoho 'napadat' : Listok sa bez vetra nepohne' :idea:
pHysIQ
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pHysIQ »

Je mi jedno k akej "skupine" ludi patri. Uz pri pohlade na fotku vidno ze je to hlava vymazana. Zbytocne sa vôbec rozculovat.
Napísať odpoveď