//ako sranda to nevyznelo
Team Fortress 2
sory ja som si to až potom uvedomilrochedo napísal: //ako sranda to nevyznelo
//autoeditácia príspevku ( 21 May 2009, 14:07 )
no to dufam..volakedy by sme mohli zahratSlayter napísal:Tak sem potom hodte daky server, a pojdeme vsetci spolu pekne
//autoeditácia príspevku ( 22 May 2009, 12:02 )
nechce niekto helplnut s achievementmy?
-
lekoklatik
VIP
Ako citam oficialne forum, tak je to pekna blbost:
"Old system:
Every achievement milestone, you get a new unlock
New system:
You get a random unlock sometimes. This unlock may or may not be one you have not already obtained in the past. How long you have to wait before getting an unlock varies. Some people have played for several hours and not yet obtained any items. There is nothing you can do to earn the unlock. You just randomly get it after some arbitrarily determined period of time. What you do in that time has no affect on if you get the unlock or not."
-- C.Dranzer"
Zajtra by to vraj mali vysvetlit na TF2 blogu, ale toto je podla mna velky krok vedla.
"Old system:
Every achievement milestone, you get a new unlock
New system:
You get a random unlock sometimes. This unlock may or may not be one you have not already obtained in the past. How long you have to wait before getting an unlock varies. Some people have played for several hours and not yet obtained any items. There is nothing you can do to earn the unlock. You just randomly get it after some arbitrarily determined period of time. What you do in that time has no affect on if you get the unlock or not."
-- C.Dranzer"
Zajtra by to vraj mali vysvetlit na TF2 blogu, ale toto je podla mna velky krok vedla.
No vraj jej to opatrenie proti tym, co podvadzali (achievement servery), ale myslim, ze to coskoro zmenia naspat, pretoze na fore je teraz kazda druha tema o novom systeme achievementov a nikto nie je spokojny. Teraz uz pre mna achievementy uplne stratili zmysel. (to nachadzanie vraj ani nesuvisi s tym ako hras, je to uplne o stasti)
-
prask
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
no to bude mat spojitost s tym predoslim updatom. budu sa dat vymazat rozne ine zbrane tym ziskas miesto alebo bonus na ziskanie novych.
teda aspon ja som to pochopil tak ze za milestony mozes dostat hociaku zbran aj druhy/treti krat ale po case ked otvori nejaky "shop" tak si mozes nepotrebne zbrane vymenit za nieco co sa ti naozaj zide.
na steam fore pisali ze by to mohol byt aj nejaky trade system medzi hracmi - co by bola dokonala blbost.
takze nam ostava iba moznost toho "shopu" alebo je to bug co asi ne
to by bol najvacsi bug v dejnach IT
aby som to zhrnul. ked napriklad odomknu tie prikryvky hlavy bola by asi blbost dat to zadarmo pre kazdeho nech si vybere. treba si to zasluzit a to napriklad tym ze si splnil achievy a mas nejaku nepouzivanu zbran navyse tak si ju vymazes a budes mat volny slot na nieco ine co si vyberes.
robia z toho tak trochu RPG
edit//dokonca citam ze tie unlocky mozes dostat zanic, ze netreba ani achievy... omg to sme dopadli, mozno je ot zaujimave pre novych ludi co pridu hrat tf2 ale pre ostatnych...
teda aspon ja som to pochopil tak ze za milestony mozes dostat hociaku zbran aj druhy/treti krat ale po case ked otvori nejaky "shop" tak si mozes nepotrebne zbrane vymenit za nieco co sa ti naozaj zide.
na steam fore pisali ze by to mohol byt aj nejaky trade system medzi hracmi - co by bola dokonala blbost.
takze nam ostava iba moznost toho "shopu" alebo je to bug co asi ne
aby som to zhrnul. ked napriklad odomknu tie prikryvky hlavy bola by asi blbost dat to zadarmo pre kazdeho nech si vybere. treba si to zasluzit a to napriklad tym ze si splnil achievy a mas nejaku nepouzivanu zbran navyse tak si ju vymazes a budes mat volny slot na nieco ine co si vyberes.
zdroj: http://www.shacknews.com/laryn.x?story=58742"Items now drop randomly, in addition to the old (pre Spy/Sniper unlockables) achievement tied weapons," said Walker. "We're going to release info on the new system on the blog tomorrow."
robia z toho tak trochu RPG
edit//dokonca citam ze tie unlocky mozes dostat zanic, ze netreba ani achievy... omg to sme dopadli, mozno je ot zaujimave pre novych ludi co pridu hrat tf2 ale pre ostatnych...
Zdravím, mám jeden problém...Mal som Vistu a TF2 mi šlo uplne na plné detaily na 40FPS...dal som Win7, pritom som nereinštalol Steam a TF2 ide zrazu tak 5-15FPS, pričom znižovanie detailov nepomohlo, stale to išlo rovnako...tak som reinštalol steam aj nanovo stiahol TF2 a na prvy krat to šlo tak ako predtým, potom som reštartol hru a zase to strašne seká
...ostatné hry mi idu tak ako predtým...neviete niekto čo stým? thx