VP 50cm3 , 125cm3
VP 50cm3 , 125cm3
50cm3 vs 125cm3??
-
Francek
Star
- Kontaktovať používateľa:
pockaj pol roka,
spravis vodicak na 125cm3 a mozes jazdit
. Pocul som ze okolo 130€ by to malo byt ale neviem ci to je pravda. Rad by som si kupil motorku ale nejak nie su peniaze
nieco take by som bral: http://mz-125.autobazar.eu/sm-id952794.html
to záleži od autoškoly unas v Martine v autoškole Líška to vinde do 5000 aj s kolkami atd.
čo ťa tam čaka ?? no dosť nepohodlnné riadenie kedže dva volanty na aute sa daju prežiť ale dvojo riaditiek na motorke jeeeeeeeee no asi takto: najradšej by som ten volant vytrhol a zahodil niekde do kanála ............inač ta tam čaká to čo aj v iných autoškolách buc prijemný alebo fest ch*j človek čo ta to tam bude učiť
čo ťa tam čaka ?? no dosť nepohodlnné riadenie kedže dva volanty na aute sa daju prežiť ale dvojo riaditiek na motorke jeeeeeeeee no asi takto: najradšej by som ten volant vytrhol a zahodil niekde do kanála ............inač ta tam čaká to čo aj v iných autoškolách buc prijemný alebo fest ch*j človek čo ta to tam bude učiť
-
qwerty-xyz
Re: VP 50cm3 , 125cm3
ani jedno ani druhe, pockaj do 18 tich sprav si do 25KW tam je uz vyber slusny, a v 21 tke ti daju neobmedzenu kubaturu (alebo aspon mne davaju - neviem ci sa to nejako nezmenilo )Reko5 napísal:cawte , chcel by som si urobiť vodičský na motorku , ale neviem sa rozhodnúť , či mám ešte počkat polroka (do 16ky) , a urobiť na 125ku , alebo urobiť na 50ku , čo by ste urobili Vy? Čo všetko má čaká na vodičáku? A koľko to približne stojí?
-
qwerty-xyz
no vies povedzme si to na rovinu v kubature 50 ccm a 125 cmm su vacsinou skutriky. A ja pochybujem ze chlapec je z takej rodiny za mu mama s ocinom daju k 16 tke na narodeniny APRILIU 125-tku alebo hondu CBR 125 RR, ... kazda motorka co vyzera ako motorka,hoci aj v tejto kubature je draha dokonca aj endura motorky. A simsony a tie pekace to ja za motorky neberiem ....Francek napísal:kto tu hovori skutroch ?
-
qwerty-xyz
a co beries za motorku ty?... odstavenie 20 rocneho simsona v centre mesta? z ktoreho vystupis ako desny borec a nekonecny frajer? A ludia na teba budu pozerat ze pane boze kde totu rachotinu vyhrabal a druha polovica bude volat do muzea ci im nieco nezmizlo? Tak radsej solidny skuter alebo pockat a potom skutocnu motorku, to je uz jedno ci cestnu,enduro, supersport.....Fabo napísal:koho zaujima co beries a neberies za motorky ty?
-
qwerty-xyz
Francek napísal:Pozri si ten link, ktory som dal na zaciatku dejto temy. Nemyslim si, ze je skuter a tak drahe to zas nie je.
-
qwerty-xyz
tak to je asi taky pripad ako ze si kupim skodovku za 5 000 sk a pridem pred diskoteku balit kocky, alebo si kupim za 5000 sk dobre nohavice, triko a vonavku a pridem balit kocky na peso. No co myslis, budem mat na skodovke vacsi uspech? Ide proste o to ze hoci sa to povazuje za motorku je to fakt uz trapne, pred 20 timi rokmi v socializme ked si prisiel na simsone si bol sef, teraz proste NESI. Aj mz-ty hoci dobre vyzeraju, ked uz motorku tak poriadnu. . . .Fabo napísal:qwerty trapne to sice je, ale furt je to motorka.
tak ty si radsej hubu o motorky neotieraj, ak je to podla teba len na frajerinu, predpokladam ze si na motorke nikdy nesedel a len slintas nad R6kami a R1kami ktore prejdu okolo teba a mudrujes co to je zac, ale stale mas mudre reci ze to neni ono a tebe stoji v garazi hayabusa a tento "skuter" s oznacenim R6/R1 by si dal dole na dvojke vsak? motorka nieje o frajerine ale o jazde na nej, o tom pocite ktory na motorke prezivas a nie o tom, aby si preletel cez mesto na dvojke s otackami v obmedzovaci, zaflekoval, zaparkoval, zagumoval, pousmieval sa na zenske, a odisiel, samozrejme, niekedy je to uzasna vec a nikomu to nezazlievam ak to je s mierou... ale ked nejaky kktko odmieta povazovat simsona za motorku, pretoze to nema akrapovic vyfuk, a nejde 280kmh, tak je to fakt uplny kkt.. teraz mi tu zacni rozpravat ake ty mas skusenosti s morotkami a ze taketo chu**** ake som opisal si v zivote nezrobil, tak vies ako ti to niekto uveri po vsetkych tvojich drbnutych bajkach ktore si nam tu na fore opisoval....Ezop...
edit//a mimochodom preco by nemohol byt z rodiny, kde mu fotrovci bezproblemov zasponzoruju nejakych 2000€ na nejaku CBR125R?? vies kolko je takych? vies kolko 125karov chodi po slovensku? a kolko 16 rocnych chalanov si na to zarobili sami?
edit//a mimochodom preco by nemohol byt z rodiny, kde mu fotrovci bezproblemov zasponzoruju nejakych 2000€ na nejaku CBR125R?? vies kolko je takych? vies kolko 125karov chodi po slovensku? a kolko 16 rocnych chalanov si na to zarobili sami?
-
qwerty-xyz
ty bud laskavo ticho mna nepoznas a keby si poznal tak velmi dlhy cas by si na toto forum nic nenapisal by by som ti ruky nohy dolamal, takych buzikov ako ty mam najradsej sa chvalia dookola na nete aki su oni majstri sveta, motorka je toto co som napisal ja a ked si to nemyslis tak si nechaj svoj nazor a jazdi si na simsone kade tade, raz si natu R1 cku zarobim, obehnem ta a ked ta na tej dvojocke obiehat budem tak ti do toho tvojho simsona este kopnem a ked sa pri tej 50 tke nezabijes v jarku popri ceste tak ta pridem dorazit . . . a sorry to by uz bolo vyhrazanie, prepac, pridem hravo ti pomozem a budem nasledujuce dve hodiny obdivovat tvoju neskonale super simson zachovalu motorku, ktora je uplne ze najlepsia, najpopicovejsia a vsade sa s nou clovek dostane pretoze pri motorke niede vobec o frajerinu (ta kdeze by neslo ide AJ O NU a kto si to nemysli je hnup) a teba ako neohrozeneho jazdca na ciernom simsone pasujem za knight ridera na simsone. JEZISI, . . . . . . . Nemas doma aj skodovku natuningovanu? a ked ta niekto vysmeje tak mu zacnes vraviet aky si ty super vodic ze mas tuning na skodovke? lebo tie tvoje texty mi tak pripadali teraz co si napisal, ti co skodovecky maju natuningovane tiez take poty hovoria. . . .Pezzo napísal:tak ty si radsej hubu o motorky neotieraj, ak je to podla teba len na frajerinu, predpokladam ze si na motorke nikdy nesedel a len slintas nad R6kami a R1kami ktore prejdu okolo teba a mudrujes co to je zac, ale stale mas mudre reci ze to neni ono a tebe stoji v garazi hayabusa a tento "skuter" s oznacenim R6/R1 by si dal dole na dvojke vsak? motorka nieje o frajerine ale o jazde na nej, o tom pocite ktory na motorke prezivas a nie o tom, aby si preletel cez mesto na dvojke s otackami v obmedzovaci, zaflekoval, zaparkoval, zagumoval, pousmieval sa na zenske, a odisiel, samozrejme, niekedy je to uzasna vec a nikomu to nezazlievam ak to je s mierou... ale ked nejaky kktko odmieta povazovat simsona za motorku, pretoze to nema akrapovic vyfuk, a nejde 280kmh, tak je to fakt uplny kkt.. teraz mi tu zacni rozpravat ake ty mas skusenosti s morotkami a ze taketo chu**** ake som opisal si v zivote nezrobil, tak vies ako ti to niekto uveri po vsetkych tvojich drbnutych bajkach ktore si nam tu na fore opisoval....Ezop...
Ja nemam auto ani motorku, ale tak nebudem kupovat nieco stare a na prd, ked si mozem nasporit a kupit si nieco poriadneho. A nesme vsetci taki kilavi aby sme sa museli ucit postupne. Niektori z nas sadnu a idu vies? Nie nevies, ... lebo ty mas simson a si KING slovensky extra racer a hojkac najlepsi na celom svete..... uuu asi sa poskladam pred tvojimi skusenostami a znalostami ... ktore su urcite super (hlavne ohladne simsona....) a ohladne mojich bajok tak za prve nesi v mojom meste a za druhe keby si bol a mal take reci tak by ta to velmi rychlo preslo. A na fore su ludia ktori tieto bajky mozu velmi rychlo potvrdit lebo ma poznaju tak trim pi*u a nesekaj zo seba sefika bo sa vozis na dedkovom simsone co mas u bakby odparkovany bo v meste sa ti zato smeju. A pocit?.. pocit je dobry ked sa vozis na NIECOM na com sa vozit da. POviem ti to na priklade mozno pochopis. Pridu dvaja cyklisti, jeden normalne obleceny na bicykli ister a druhy v drese na bicykli kelly´s co myslis, kto z nich je lepsi a ktory z nich lepsie vyzera ? ......
Samozrejme ten na isteri nie ?.. Ja pridem na aprilii a ty na simsone tak ked sa nas niekto nieco spyta tak ty mu povies ze tu kolega len frajeruje ale ja na simsone, JA som jazdec....
qwerty láskavo bud ticho ty tvoje príspevky a nielen v tejto téme hovoria o inteligencii človeka čo nema občiansky prvý krať si tu plakal že sa kceš zabiť atd. a o mesiac si najvatši bucháč na svete
k tej motorke .........nečital som to celé ale skuter by som moc nechcel teda ak to chceš len po meste ok ale ak si dedinčan tak ten simson stači po dedine poprípade do susednej dediny je to vpohode alebo teda ak maš peniaze už kup niečo drahšie za 50 000sk zohnaš z obchodu nejaku 125-ku čo sice bude japonec alebo nejaky čínan ale povozí
k tej motorke .........nečital som to celé ale skuter by som moc nechcel teda ak to chceš len po meste ok ale ak si dedinčan tak ten simson stači po dedine poprípade do susednej dediny je to vpohode alebo teda ak maš peniaze už kup niečo drahšie za 50 000sk zohnaš z obchodu nejaku 125-ku čo sice bude japonec alebo nejaky čínan ale povozí
omg pobite sa tu kamo zase kupis si R1 a ak si predtim nejazdil na motorke tak sa zabijes nic v zlom ale simson a pekac su klasiki jazdil som nanich ked som mal 1o rokov a budem aj dalej nevravim ze nove su nanic ale niekto nepotrebuje hodit 280 km/h staci mu aj tich 50 km/h prejst z miesta na miesto a vychutnat si krajinu
-
qwerty-xyz
Gajdy napísal:omg pobite sa tu kamo zase kupis si R1 a ak si predtim nejazdil na motorke tak sa zabijes nic v zlom ale simson a pekac su klasiki jazdil som nanich ked som mal 1o rokov a budem aj dalej nevravim ze nove su nanic ale niekto nepotrebuje hodit 280 km/h staci mu aj tich 50 km/h prejst z miesta na miesto a vychutnat si krajinu