Na akych koncertoch ste boli?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Mal som moznost mat zadarmo listky na Enriqueho Iglesiasa v Kosiciach, tak som to vyuzil a isiel tam. Koncert mal zacat o osmej, no ako byva zvykom, tak sa trosku caka, nejaka ta predkapela, tak som pocital, ze o tej deviatej. V Steelke som bol okolo tristvrte na osem, asi o pol hodinu zacal hrat DJ par znamejsich songov, po pol hodinke skoncil a nic, hralo len nejake CDcko..., Iglesias velkolepo vybehol az po tristvrte hodine.
Co sa tyka vystupenia a skladieb, tak som sa obaval, ze budem poznat tak nejake dve ci tri, kedze tohto spevaka vobec nepocuvam a poznam ho tak z radia, ale kupodivu som z toho co odohral nepoznal asi len dve ci tri skladby. Show sama o sebe bola super, aj divaci z hladiska, efekty atd... bolo vsetko zvladnute na vybornu.
Aj ked som mal obavy, ze sa tam budem nudit, tak po koncerte som povedal, ze kludne by som tam isiel este raz.
Co sa tyka vystupenia a skladieb, tak som sa obaval, ze budem poznat tak nejake dve ci tri, kedze tohto spevaka vobec nepocuvam a poznam ho tak z radia, ale kupodivu som z toho co odohral nepoznal asi len dve ci tri skladby. Show sama o sebe bola super, aj divaci z hladiska, efekty atd... bolo vsetko zvladnute na vybornu.
Aj ked som mal obavy, ze sa tam budem nudit, tak po koncerte som povedal, ze kludne by som tam isiel este raz.
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Robbie42
Light Professional
Koncerty mam strasne rad 
Z velkych samotnych som bol zatial na Oasis vo Viedni a v juli idem na Arctic Monkeys + The Kills...
Potom na festivaloch na kvase07, na klikkfestoch, na roznych lokalnych akciach, asi 4krat v bratislavskom PKO na roznych veciach a podobne. Tento rok to bude Pohoda a este daco urcite
A potom mame taku srandu, ze ked je daco zadarmo v BA tak si dame 5-6 hrusiek a ideme sa zabavit na koncert (vid. kalibry typu Cmorik
)
Koncerty proste pokladam za super vec, kopa ludi s podobnym hudobnym vkusom, to je proste parada
Z velkych samotnych som bol zatial na Oasis vo Viedni a v juli idem na Arctic Monkeys + The Kills...
Potom na festivaloch na kvase07, na klikkfestoch, na roznych lokalnych akciach, asi 4krat v bratislavskom PKO na roznych veciach a podobne. Tento rok to bude Pohoda a este daco urcite
A potom mame taku srandu, ze ked je daco zadarmo v BA tak si dame 5-6 hrusiek a ideme sa zabavit na koncert (vid. kalibry typu Cmorik
Koncerty proste pokladam za super vec, kopa ludi s podobnym hudobnym vkusom, to je proste parada
-
P41NK1LL3R
Light Professional
Tiež tam idem, snáď to naplní moje vysoké očakávania a zatieni neúčasť na Rock for People...Robbie42 napísal:v juli idem na Arctic Monkeys + The Kills...
-
seth82
Darca
Tak Horkýže Slíže som videl na koncerte už hádam 4krát, ale naposledy čo si spomínam som bol na Konflikte, Hospital Bukra, bol som na BUM (Bratislavský Undergroundový Majáles) v PKO tam bolo fakt fajn, a nejaké ďalšie.
Najbližšie sa chystám do Randalu na Zónu, Slobodnú európu a Davovú psychózu v septembri.
Najbližšie sa chystám do Randalu na Zónu, Slobodnú európu a Davovú psychózu v septembri.
-
Chad Kroeger
Amateur
-
seth82
Darca
-
JohnFrusciante
Star
-
9kilovyMathew
Novice
Depeche mode
22.6.09 Depeche mode v Bratislave supovy koncer i ked pesalo to vobec nevadilo ludia sa bavili a mne sa to mrte acilo predkapela Lawagan.
OK, tak som si spomenul na tuto twmu, po lete stravenom na Slovensku mozem update, tazke zatial som videl live:
Horkyze Slize - klasika...uz druhykrat a nesklamali
Helenine Oci - to je proste pecka...nehorzne pogo
IMT Smile - na vecernu pohodu to bolo strasne fajn...taka pohodovka, Tasler sa ukazal ako Pan hudobnik
Puding Pani Elvisovej - cakal som ovela ovela viac...
HEX - u nich ma zaujal iba song 'nikdy nebolo lepsie'
Som spokojny....momentalne tuzim vidiet Slobodnu Europu, HTcko a Polemic...
Horkyze Slize - klasika...uz druhykrat a nesklamali
Helenine Oci - to je proste pecka...nehorzne pogo
IMT Smile - na vecernu pohodu to bolo strasne fajn...taka pohodovka, Tasler sa ukazal ako Pan hudobnik
Puding Pani Elvisovej - cakal som ovela ovela viac...
HEX - u nich ma zaujal iba song 'nikdy nebolo lepsie'
Som spokojny....momentalne tuzim vidiet Slobodnu Europu, HTcko a Polemic...