Antifa

Diskusie na politické témy...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

Toš -> slabé kusy utratiť :-P
Patrick7
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Patrick7 »

Nerobí mi dobre, keď ma niekto hodnotí negatívne ale v tomto prípade to neberiem vážne, pretože o svojom názore som presvedčený a nebudem tu zo seba robiť nejakého tolerantného debila, čo má zľutovanie nad akoukoľvek zákernou sviňou. Antifa sú feťáci, povaľači, alkoholici, bitkári, zákerné svine a nebezpeční extrémisti. Kľudne kritizujte, ale fakty zostanú faktami...

Avšak netvrdím že všetci antifáci sú takí. Tí normálni sa chceli tiež niekde zaradiť, avšak vybrali si zlú cestu. tým treba dať poriadne poza uši nech sa spamätajú!

PhysIQ máš pravdu, ale takých zgumovaných ľudí je viac. O tom je táto téma...
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

Nackovia niesu feťáci, povaľači, alkoholici, bitkári, zákerné svine a nebezpeční extrémisti.Kazdy den idem vecer po bratislave vidim najebane svine vyholene s TS/LD/EverLast vecmi ako do kazdeho pi*uju ze je cigan aj na bielych ze niesu nackovia atd.Takze by som pomlcal o tych zakernich sviniach.Dnesny nackovia si myslia ze ked na futbale kricia Verne Sebe Svorne napred tak su gangstrovia...hlasky typu Za Boha za Narod no haha polovicka znich su ateisty.Bitkari Nackovia niesuuu neee kazdy druhy chodi na thajsky box a nosia same pittbul sracky.Ako vidim patrick ty si onlinhero ktory za internetom sedi a ide tak doskoly a domov.Chudak.
Patrick7
Expert
Expert

Risko napísal:Nackovia niesu feťáci, povaľači, alkoholici, bitkári, zákerné svine a nebezpeční extrémisti.Kazdy den idem vecer po bratislave vidim najebane svine vyholene s TS/LD/EverLast vecmi ako do kazdeho pi*uju ze je cigan aj na bielych ze niesu nackovia atd.Takze by som pomlcal o tych zakernich sviniach.Dnesny nackovia si myslia ze ked na futbale kricia Verne Sebe Svorne napred tak su gangstrovia...hlasky typu Za Boha za Narod no haha polovicka znich su ateisty.Bitkari Nackovia niesuuu neee kazdy druhy chodi na thajsky box a nosia same pittbul sracky.Ako vidim patrick ty si onlinhero ktory za internetom sedi a ide tak doskoly a domov.Chudak.
Prečo stále do diskusii vyťahuješ náckov?
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Pretoze ty antifakov.Ja ti hovorim opak.

Ty hovoris o fetackej lavici ja hovorim o zdisretardovanej pravici.
Patrick7
Expert
Expert

Ale mňa zaujíma ľavica, nie pravica.
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

OT. Risko s Tvojimi 55kg by som prestal ludi na internete nazyvat chudakmi a kktmi...to mas tak, nikdy nevies na koho narazis :wink: .

qwerty: :D tento smajl najlepsie vyjadruje cele Tvoje posobenie na fore. Ale som rad, ze tu mozme sledovat Tvoje zivotne etapy ...

Chcem sa zabit :( -> Zenske su svine :( -> Tatko ma mlati :( -> poj*bem dve, ved co :o -> pozor na mna, ja by som mlatil ludi :smt079 . Sam som zvedavy, co bude nasledovat.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Patrick7 napísal:Ale mňa zaujíma ľavica, nie pravica.
Ak ta zaujima lavica tak sa zaujimaj aj o pravicu,nemozes sudit nejaku vec iba napriklad z jednej strany.Vzdy sa musis pozerat na vsetko aj z jednej aj z druhej strany.Hovoria ti nieco v spravach ale nemozes to zobrat ze ok maju pravdu musis si to overit atd..
Ano vela tzv. Anarchistov je fetakov.Osobne si anarchizmus nezastavam.Zastavam si boj proti diskriminovaniu podla toho ci si cierny ,biely , cerveny,mulat,bastard atd .)...
To akoze mam stiahnut z netu obrazok cloveka ktory je zgrcany ma na ruke pasku hakenkrojcu a zalozit temu ze Nacisti su ****** bla bla bla? ... Aky to ma zmysel ? Ides si honit svoje lowego patrick?Ano mam 55kg a ak niekto do niekoho drti ze je fetak,alkoholik ... tak nech sa pozrie na seba.Urcite sa chodi kazdy piatok opit alebo sfajcit s kamosmi urcite aby bol IN.Vela mojich rovesnikov chodi pit fajcit neviem co.No nepotrebujem to,premna je viac IN clovek ktory nepije a nefajci ako ten co robi opak.

HAWK
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Risko napísal:Urcite sa chodi kazdy piatok opit alebo sfajcit s kamosmi urcite aby bol IN.Vela mojich rovesnikov chodi pit fajcit neviem co.No nepotrebujem to,premna je viac IN clovek ktory nepije a nefajci ako ten co robi opak.

HAWK
Mas svoje tvrdenia niecim podlozene, ci len tak naslepo strielas do vetra?
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Risko napísal:Nackovia niesu feťáci, povaľači, alkoholici, bitkári, zákerné svine a nebezpeční extrémisti.Kazdy den idem vecer po bratislave vidim najebane svine vyholene s TS/LD/EverLast vecmi ako do kazdeho pi*uju ze je cigan aj na bielych ze niesu nackovia atd.Takze by som pomlcal o tych zakernich sviniach.Dnesny nackovia si myslia ze ked na futbale kricia Verne Sebe Svorne napred tak su gangstrovia...hlasky typu Za Boha za Narod no haha polovicka znich su ateisty.Bitkari Nackovia niesuuu neee kazdy druhy chodi na thajsky box a nosia same pittbul sracky.Ako vidim patrick ty si onlinhero ktory za internetom sedi a ide tak doskoly a domov.Chudak.
nikto nepovedal ze nackovia nie su zakerni a ze nie su bitkari, su, ale nie su fetaci, nekradnu na pumpach, neozieraju sa a mna zatial ziadny nanapadol, nastastie ani AFAk, ale kamaratov ano...isiel v maskacoch(lesnych) z LESA vecer a bol rad ze ho particka AFAkov netrafila flasou po hlave...a co mas prosimta proti ludom ktori nosia lonsdale a everlast? su to znacky pomocok pre uponove sporty, ked moze mat niekto take rukavice do telocvicne preco by nemohol nosit aj mikinu? a paradoxne pittbull nosia hoperi a podobna luza a vacsina znich ma aj vyholene hlavy, asi ti dala nejaka plesata korba po papuly lebo vidis za vsetkym co nema vlasy a boxuje nacka...laskavo sa ukludni uz len tvoje argumentacie o zdisretardovanych neviemco jasne hovoria ze mas pomerne velky komplex a prave ty si ho riesis tu na fore
Patrick7
Expert
Expert

Spomeniem ďalší dôvod, prečo sú antifáci vymletí.

Nedávno som počúval v TV, že grécki nacionalisti napádali ILEGÁLNYCH prisťahovalcov (albáncov, iránčanov atď). Samozrejme, antifáci sa pridali do boja tiež, len že proti nacionalistom. To je teda rozum. Nieže by tí debilčekovia boli šťastní že teroristi a kriminálnici (prečo asi ušli zo svojich pôvodných krajín?) budú nútený na základe fyzického nátlaku opustiť grécko, ale oni sa za nich ešte postavia a snažia sa ich chrániť!!!

Som zvedavý, čo tu bude za 50 rokov keď sa takéto pochybné skupiny začnú šíriť ešte viac ako doteraz. A "Risko", ja niesom nacista, práve naopak, nemám rád nacizmus. Uznávam nacionalizmus, čo je vhľadom na okolnosti veľmi dôležitý postoj pre krajinu a súčastnú spoločnosť všeobecne.
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Prosim ta nevies co to je partia 40najebanych nackov okolo ktorych mas kazdy den nosit.A nemam nic proti Londsdale ani everlast neboj sa viem ze lon. spravil aj akciu lonsdale love all colors cize proti tomu aby ich znacku zneuzivali nacisti a nosili ju...Neodstal som od nikoho ale nelubi sa mi proste ak clovek ma ist vecer cez park o 21 00 a uz tam je particka najebanych 50ludi ktory hajluju a skacu do kazdeho kto prechadza okolo.Taktiez nechapem nazor ze kazdy dlhovlasy je Afak.A ze kazdy vyholenec je nacek.Neviem cely nacizmus je dnes u mladych ludi IN a ked si zahajlujes s kamosmi tak zapadnes este viac.Je to podlozene kedze to vidim.Vy co mate 20+ vas sa to netyka ani vas co mat 13- sa to netyka.Tyka sa to priemeru 14-19 vtedy sa ty ludia najvaic dostavaju do styku s alkoholom , fajcenim , drogami a rozdielnosti medzi skupinkami ludi.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

skor davaj na identitu svoju ako narodnu ... v dnesnych casoch globalizacie :-) :-) :-) ... je tiez obmedzene bojovat vysovene proti "pristahovalcom" ... ja som slusny clovek a tiez som kvazi "emigrantom" - svoje vzdelanie budujem v CR, utracam tu prostriedky, takisto sa snazim co to zarobit ... tu v CR ... nebolo by mi prijemne keby ma zato nejaki hajzli obmedzovali, len preto ze niesu dost dobri a ja som sa presadil na ich ukor ... podla tvojho obmedzeneho popisu som v podstate terorista a nepriatel statu :-P :-P ...
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Patrick7 napísal: Tí normálni sa chceli tiež niekde zaradiť, avšak vybrali si zlú cestu. tým treba dať poriadne poza uši nech sa spamätajú!
Clovece, kto si? Ze si dovolujes hodnotit druhych ludi? Sa spamataj....zboznujem takych, co vedia hodnotit druhych, a pindaju na kazdeho okolo uz len podla toho, ze ma ciro, alebo ako sa oblieka....prve s apostav pred zrkadlo a kym nezistit ze prave ty si ten pridrbany vymetenec tak ani nevychadzaj z domu.

//nordkapp_pb daj pokoj, v UK zacina velka kampan proti pristahovalcom, doraz som asi doma ked to pojde takto dalej.
Patrick7
Expert
Expert

nordkapp_pb napísal:skor davaj na identitu svoju ako narodnu ... v dnesnych casoch globalizacie :-) :-) :-) ... je tiez obmedzene bojovat vysovene proti "pristahovalcom" ... ja som slusny clovek a tiez som kvazi "emigrantom" - svoje vzdelanie budujem v CR, utracam tu prostriedky, takisto sa snazim co to zarobit ... tu v CR ... nebolo by mi prijemne keby ma zato nejaki hajzli obmedzovali, len preto ze niesu dost dobri a ja som sa presadil na ich ukor ... podla tvojho obmedzeneho popisu som v podstate terorista a nepriatel statu :-P :-P ...
Mne vôbec nevadí keď sem príjde niekto pracovať. Ak sa sem natlačí milión vietnamcov, nieje to ich chyba, ale je to chyba nášho štátu, že ich sem vôbec pustili. Vietnamci len využívajú sprostosť našej vlády. To bol príklad.
Ale ak sem príjdu tisíce albáncov za účelom terorizovať slušných ľudí, beriem ich za nepriateľov národa. Či mi snáď chceš povedať, že keby sa ti do baráku nasťahujú rôzni cigáni alebo moslimovia, bral by si to v pohode?

//autoeditácia príspevku ( 22 May 2009, 20:18 )
Lub0$ napísal:Clovece, kto si? Ze si dovolujes hodnotit druhych ludi? Sa spamataj....zboznujem takych, co vedia hodnotit druhych, a pindaju na kazdeho okolo uz len podla toho, ze ma ciro, alebo ako sa oblieka....prve s apostav pred zrkadlo a kym nezistit ze prave ty si ten pridrbany vymetenec tak ani nevychadzaj z domu.

//nordkapp_pb daj pokoj, v UK zacina velka kampan proti pristahovalcom, doraz som asi doma ked to pojde takto dalej.
Na debilčekov sa mi reagovať ani nechce. sorry
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Patrick7 napísal:...
pokial to budu slusni ludia neorbi mi problem ani cernoch, ani cigan, ani albanec, dokonca ani kariclovek zo smradlaveho dalekeho vychodu :-) ...

... pokial to bude debil a blbec a chrapun nech ma aj 5 vysokych skol a nech je biely jak vápno ...

// neda mi este reagovat na tych vietnamcov ... je to verbež vychcaná to je jasne, ale uvedomme si ze prosperuju vdaka nam ... my u nich kupujeme pochybne hodnoty ... kazdy sa bude dusovat na vietnamca, ale "biely hrdy slovak" ti take nieco v takych rozmeroch robit nepojde ... :-) :-)
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

Risko napísal:Prosim ta nevies co to je partia 40najebanych nackov okolo ktorych mas kazdy den nosit.A nemam nic proti Londsdale ani everlast neboj sa viem ze lon. spravil aj akciu lonsdale love all colors cize proti tomu aby ich znacku zneuzivali nacisti a nosili ju...Neodstal som od nikoho ale nelubi sa mi proste ak clovek ma ist vecer cez park o 21 00 a uz tam je particka najebanych 50ludi ktory hajluju a skacu do kazdeho kto prechadza okolo.Taktiez nechapem nazor ze kazdy dlhovlasy je Afak.A ze kazdy vyholenec je nacek.Neviem cely nacizmus je dnes u mladych ludi IN a ked si zahajlujes s kamosmi tak zapadnes este viac.Je to podlozene kedze to vidim.Vy co mate 20+ vas sa to netyka ani vas co mat 13- sa to netyka.Tyka sa to priemeru 14-19 vtedy sa ty ludia najvaic dostavaju do styku s alkoholom , fajcenim , drogami a rozdielnosti medzi skupinkami ludi.
ruku na srdce neviem co je nadrbany nacek...ale viem co je nadrbany hoper v pitbull/lonsdale/everlast/TS mikine, ale to nie je nacek a to je ten rozdiel ! keby tam bolo 50 nadrbanych PSEUDOnackov uz by si medzi nami zrejme nebol, bol by si rad keby si na ARE chytil wifinu...ja som sa fakt nestretol stym, ze nacizmus je in, fajcenie, chlast ti beriem, ale nacizmus? to uz je fakt viac in rozna dekadentno-volnomyslienkarska anarchia balancujuca na hrane extremizmu...zapadam do podla teba zasiahnutej skupiny, nepijem, nefajcim ale aj tak som kazdy piatkovy vecer vonku
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

nordkapp Vietnamci nie su len blsakisti. Vseobecne tato sorta tu je, ale makaju ako fretky, na rozdiel od vacsiny tych co by ich chceli domov posielat.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ale pozname ich vacsinou ako blsakistov :-) ... dobre co maju dalej ? bistra .. videl som uz aj taxikara (teda jak ten taxan neukradol :-D) ... ale po firmach nechodim aby som vedel ci makaju aj pri stroji :-) :-) ...
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

Lub0$ napísal:A je zbytocne sa hadat tu....ked ja proste sympatizujem s nazorom AFA tak si za tym budem stat...
Nazory afa vychadzaju z myslienok ktore v konecnom dosledku rozvracaju moralne a duchovne hodonty, narod a narodnu sudrznost a rodinu.

Ich myslienky vychadzaju z teorii rovnosti co je samo o sebe blabol lebo ide mimo prirodnych zakonov.

Afa si zela multikulturnnu spolocnost ktora nemoze realne existovat kedze ludia su rozdielny co do rasy, etnicity a najma kultury a zatial nikde na svete ani nefungovala.
Lub0$ napísal:tento typek nema s AFA nic spolocne....keby ste mali sajnu o com hovorite tak viete, ze prava Anitfa sa od takychto ludi distancuje
Osobne ma nikdy nazujimali nejake indvidua a podbne ale jedina aktivna organizacia zastupujuca nazory afa su Ludia proti rasizmu o ktorych tu uz tema je. Staci si len zobrat byvaleho predsedu Laca Durkovica ktory uz mal problemi s marihuanovymi kolacmi a soferovanim pod vplyvom tejto drogy, to bohuzial dava za pravdu Patrikovi7.

Celkovo je o tejto organizacie zname ze ju tvoria rozny pofiderny ludia ktori nie su az tak uplne cisty. Ale myslim si ze je to uplne jedno, lebo co mna zaujima su ich aktivity a ciele a tie su presne take iste o ktorych som pisal vyzsie.

Skratene sa to da povedat ze antifa vychadza s pomylenych myslienok ktore su prakticky nerealizovatlene a sposobuju upadok zivotnej urovne majority.
Napísať odpoveď