Aky mate nazor na homosexualov?
-
berija111
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ak narazas na mna tak si radsej 3krat precitaj co pisem lebo niekomu to nepali! Ja som nepovedal ze mam medzi nimi kamaratov ale za mozu byt vernejsi ako heterosexali!!! A co sa tyka toho ze sa mi to zda byt neprirodzene je to jasne ze to je kazdemu normalnemu neprirodzene!!!Les napísal:Niekto tu pisal, ze ma medzi homosexualmi aj kamaratov a aj tak berie homosexualitu ako neprirozenu. Tieto dve veci nejdu dokopy.
Ja homosexualov tolerujem, ale povazovat ich sexualnu orientaciu za normalnu vec nemozem. Akokolvek sa na to pozerame, homosexualita nie je normalna- sama o sebe je jednoducho flagrantnym prikladom anomalie, ci sa to niekomu paci alebo nie.
Homosexualita je legalna, diskriminacia homosexualov je zakazana. Napr. nikto sa dnes homosexualov nesnazi prevychovavat, resp. nie sme svedkami pokusov o ich prevychou tzv. “liecbou“ ako tomu bolo velakedy... da sa povedat, ze spolocnost dnes homosexualov toleruje. Akokolvek proti sexualnym vztahom a praktikam medzi osobami rovnakeho pohlavia nic nemam, uznat homosexualne pary ako “trochu iny“ model partnerskeho spoluzitia zakonom, nehovoriac o moznosti adopcie dietata je podla mna spatne. Bohuzial som stale viac presvedceny, ze tato otazka je dnes viac o politike ako vecnych argumentoch, nakolko pre politikov su homosexuali volicom ako kazdy iny a tak sa ich snazia ako komunitu pocetnu naklonit kazdy na svoju stranu...
Homosexualita je legalna, diskriminacia homosexualov je zakazana. Napr. nikto sa dnes homosexualov nesnazi prevychovavat, resp. nie sme svedkami pokusov o ich prevychou tzv. “liecbou“ ako tomu bolo velakedy... da sa povedat, ze spolocnost dnes homosexualov toleruje. Akokolvek proti sexualnym vztahom a praktikam medzi osobami rovnakeho pohlavia nic nemam, uznat homosexualne pary ako “trochu iny“ model partnerskeho spoluzitia zakonom, nehovoriac o moznosti adopcie dietata je podla mna spatne. Bohuzial som stale viac presvedceny, ze tato otazka je dnes viac o politike ako vecnych argumentoch, nakolko pre politikov su homosexuali volicom ako kazdy iny a tak sa ich snazia ako komunitu pocetnu naklonit kazdy na svoju stranu...
-
berija111
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
To je volba!napriklad tebe sa pacia blondinky a ciernovlasky moc nie!masterrr napísal: to nie je volba ale porucha
A im sa paci to iste pohlavie.Je jasne ze ich vnutorne pritahuje opacne pohlavie ale velmi malo.Oni nie su provokanti ani nejaky grazli ze ich treba odsudzovat!Homosexualita patri k zivotu.Ved stary greci a Rimania boli bisexuali!
-
mastermind
VIP
vdaka ze si to povedal za mnamastermind napísal:to berija111: to nie je volba. oni si nemozu vybrat kto ich bude pritahovat.
Problem dnesnych homosov je ze zo svojej uchylky robia nieco specialne na co mozu byt hrdy (co je uplne chore) ako tie ich perverzne predstavenia (Gay Pride Parade). To je ako keby sa napr. ludia s sklerozou, z 4 prstami, bez noh, proste so vsetkymi moznymi vadami zacali chodit po uliciach a ukazovali aki su na svoj stav hrdi.
jjjjjj presne s tebou suhlasim hojko.tiez mi je to totalne jedno v rodine ani v kamosoch nemam ziadneho homousa takze ma to netrapi a s tymi detmi mas 100000% pravduhojko napísal:Kua nechapem ta Les, preco stale musis zakladat take konfliktne temy...
Aby som odpovedal na otazku: je mi to uplne jedno. Avsak nesuhlasim s tym, aby si mohli adoptovat deti, pretoze nechcel by som byt v kozi toho dietata, ked sa ho v skole budu pytat na meno otca a matky
-
Nymphested
Zablokovaný
nieeee
no , tak ked si clovek povie, ze je gáy po niekolkych rokoch.. to je hruza.. fuj.. radsej by som sa vykastroval, alebo skocil hned s okna panelaku
hm a to sa maju za to hanbit a ostat do konca zivota zavrety niekde v pivnici, aby ich nebodaj niekto neuvidel len preto, ze su mensina?masterrr napísal: vdaka ze si to povedal za mna
Problem dnesnych homosov je ze zo svojej uchylky robia nieco specialne na co mozu byt hrdy (co je uplne chore) ako tie ich perverzne predstavenia (Gay Pride Parade). To je ako keby sa napr. ludia s sklerozou, z 4 prstami, bez noh, proste so vsetkymi moznymi vadami zacali chodit po uliciach a ukazovali aki su na svoj stav hrdi.