Zapojenie 2 klavesnic
Zapojenie 2 klavesnic
Ahojte.
Chcem si zahrat NHL ku proti kamosovy na jeho PC. Mame 2 klavesnice, jendu na USB a druhu co ma taku fialovu koncovku. Zapojenu mam tu na usb, potom k nej pripojim tu druhu ale ta nereaguje. Neviete cim to moze byt, resp.ako to spravit tak ze by som mal dve klavesnice aby som mohol hrat proti kamosovy (on na klavensnici,ja na klavesnici)
dakujem
Chcem si zahrat NHL ku proti kamosovy na jeho PC. Mame 2 klavesnice, jendu na USB a druhu co ma taku fialovu koncovku. Zapojenu mam tu na usb, potom k nej pripojim tu druhu ale ta nereaguje. Neviete cim to moze byt, resp.ako to spravit tak ze by som mal dve klavesnice aby som mohol hrat proti kamosovy (on na klavensnici,ja na klavesnici)
dakujem
Malo by mu to fungovat, ja som to uz kedysi skusal (experimentoval...letecky simulator), islo mi to vsetko v pohode. Neda sa sice nastavit tak, aby mali tieto dve klavesnice "separovane tlacidla", ale funguju obe. Tiez som mal jednu zapojenu v PS2, a druhu v USB, vsetko ficalo ako malo.Point napísal:lol to koho moze napadnut takyto napada to si myslis, ze aj ked vbam to windows nejakym sposobom zozere..co teda velmi silno pochybujem.. tak vam to v hre akoze bude normalne ficat?:D podla mna to mozne nie je.. je taky problem kupit joy?
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ano funguje to tak usb+fialova koncovka PS/2 mam to aj ja
ale neviem načo ti to bude ked tlačitka su take iste
takže ked ty stlačis napr.T tak to bude mat taky isty učinok ako keby si na druhej klavesnici stlačil to T.jedine že by ste zriesili ovladanie že by mal každy ine tlacitka,lebo takto to isto nepojde 
1. Joistik mame...ale je starsi Microsoft a na NHL09 musi byt taky novy co ma tie dve analogove gulicky... v NHL09 sa neda nadefinovat joystik
2. Skusim teda vypnut PC,zapojit jednu klavesnicu do USB a druhu do toho fialoveho,zapnem a malo by to ficat?
3. Mame rozdielne ovladanie. Mozno len jedno-dve tlacitka mame rovnake.Ale tak ked nadefinujeme uplne rozdielne ovladania,malo by to ist?
2. Skusim teda vypnut PC,zapojit jednu klavesnicu do USB a druhu do toho fialoveho,zapnem a malo by to ficat?
3. Mame rozdielne ovladanie. Mozno len jedno-dve tlacitka mame rovnake.Ale tak ked nadefinujeme uplne rozdielne ovladania,malo by to ist?
-
audiotrack
VIP
- Kontaktovať používateľa:
odpovede na rovnakú otázku z 3 rôznych for:
There is no way you can use two keyboard simultaneously as computers only have one keyboard interrupt, one keyboard controller and one keyboard socket.
You can connect two keyboard to one computer via a KVM switch and alternate between the two but not both simultaneously.
However, installing two set of keyboards won't help with your game. Though there are two set of keyboards, you still can only control one interface. Other words, though you are using two keyboards, you will actually feel like just one keyboard is being used.
I've managed to connect two keyboards to my computer using one PS/2 keyboard and one USB keyboard. But Xp sees them as one keyboard... or rather they're functioning as one keyboard. I'd like to use two keyboards to play computer games with two players