no inak aj mne dnes dost znechutili hru. tyzden som sa chystal a tesil jak budem zbierat achievy a ked som pochopil novy system tak dovi-dopo. naozaj su tam teraz tie achievy asi tak dolezite ako v epozide2.
chapem co chceli dosiahnut, asi sa im to aj podari ale dost starych hracov to odradi ale tych nahradi nova krv ktora sa cez vikend nato namota.
tu je pekne vysvetlene ako to funguje http://teamfortress.com/post.php?id=2535 unlocky pridava podla toho ako casto hrate co je podla mna lepsie ako ked niekto hra na tych krepych achievement servroch
Toy M@ch!n3 napísal:tu je pekne vysvetlene ako to funguje http://teamfortress.com/post.php?id=2535 unlocky pridava podla toho ako casto hrate co je podla mna lepsie ako ked niekto hra na tych krepych achievement servroch
Tie achievements servery mali proste bannut vsetky a bol by pokoj.
presne tak. ma to vela plusov aj minusov.
vela ludi sa stazuje ze hra 18 a viac hodin a nemaju nic, zatial co niekto po 15tich minutach dostane najlepsiu zbran.
s achieventami clovek mal nadtym kontrolu a vedel co kedy moze dostat. teraz je to o nahode.
viac sa mi to paci s nahodou ako s achievmentami....Cloveka neobmedzuje to, ez musi hrat iba jeden class, aby nieco ziskal, vyhneme sa tak serverom plnych jednej classy. Ja napriklad som ziskal sandman, 2x brokovnicu, luk a flare gun za dnesok...
mne sa nezda ze by sme sa vyhli preplnenym mapam so spymi a snipermi ludia zbieraju achievy tak ci tak. a na kazdej mape je spyov a sniperov pozehnane.
No, su preplnene, ale je tam stale aj normalny pocet inych, naprikald vidim ako vzdy plny zadok pyrov, heavy a tak podobne, len ma stve, ze su vsetky moje fav servery full kvoli tomu, ze je free weekend
Tak servery podla mna nie su preplnene jednou classou kvoli tomu, ze spy a sniper to maju dost tazke a tim nemoze fungovat, ked je takto jednostranne zamerany. Naproti tomu tim zlozeny iba z pyrov moze fungovat relativne dobre. A zvlast tazke je to so spyom, pretoze ten je sam o sebe tazky na hranie, navyse teraz je kazdy podozrievavy a spy nema skoro ziadnu sancu presadit sa.
Praveze sa mi so spyom dneska hralo najlepsie...Je obtiaznejsie dostat sa k niekomu od chrbta, ale staci chvilka vyckavania a skryvania sa a obet je Vasa...Paci sa mi to, ze teraz ukazuje, za koho ste prezleceni. Takze ak zabijete original a ostanete chvilku na tom istom mieste ,tak Vas ani nepodozrievaju. Samozrejme, ak si nevsimnu mrtvolu....Kazdopadne aj ked maju classy nove zbrane, stale je hra vyrovnana a preto sa mi paci...
nj..spy je moja najhranejšia classa..tento dead ringer mi uz párkrát zachránil krk..celkom sa mi pozdáva..keby mi padol ambassador nebolo by odveci vsetci hovoria ze spy je najhranejsia klasa...ja sa v tom vyžívam keď chlapci tlačia vozík a ja ich vsetkych zlikvidujem kazdopadne som este zvedavy na Cloak and dagger