Takze, hram sa jeden pekny den LFS, zrazu mi zacne blbnut obraz, proste polygony idu kade chcu, tak som este stihol napsat kamosovi ze "wtf"... a restart compu, zapenm znova, stale pasy... tak som oh vypol, zapol o 10 minut a nikde nic, tak som checkol teploty ggrafiky.. 8°, tak som zapol lfs ze co to spravi... Bum, znova. a odvtedy sa neviem dostat do windozu,teraz pisem cez safe mode, a mam velke pasy cez obrazovku takze nevidim ani co poriadne pisem. (4farby). Neviete co stym moze byt? Rychlost sa ceni, diky...
Grrafika je FX5700
PC grafika, pasy cez obrazovku...
-
GIGABYTE
King
- Kontaktovať používateľa:
Ja som mal podobný problém, ale na notebooku, spravilo to vždy keď bežala neaká lepšia hra.. Pravdepodobné na 90% bolo prehrievanie grafiky. Odkedy nemá takú vysokú záťaž tak beží v pohode. Už to je myslím okolo roku.. Takže sú dve možnosti buď sa prehrieva alebo odchádza, ale tak dúfam, že sa iba prehrieva 
Ja som mal tiez nieco podobne s GeForce 7300 silent. Zacalo to tym ze som ju trosku viac zatazil (CSko
) robilo to chyby v grafike tak som sa prepol do Windowsu a vsetko islo tak ako malo, ked som ju zatazil druhykrat dostal som pruhy
, nasledoval restart a uz bolo vidno znacne chyby vo farebnosti. Sahol som do case a grafika sa nedala udrzat v ruke, potom sa farby tak pokafrali ze na monitore sa nedalo precitat nic, ale grafika schladla...Dal som to na reklamaciu, uznali to 2x po sebe
Potom som kupil iny PC
Ale viem ze v tom druhom pripade sa chip tak prehrial ze sa roztiekol po karte co bolo dost viditelne.