Antifa

Diskusie na politické témy...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pises vela a pekne, ale o nicom Ezop :-)
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nordkapp_pb napísal:tebe nieco vazne leze na mozog, daj sa liecit :-) :-) ...

// ked podla teba bitka funguje na fetakov, tak by mohla aj na tvoje problemy a komplexy nie ? :-D

zmlat fetaka vo ferovke (alebo aj holohlaveho - principialne je to jedna banda) ... za tyzden si ta pockaju 4ia, 5ti a ukazu ti taku ferovku ze budes este mesiac zrat len cez hadicky :-) ...
jojoooj a kolkokrat to tak bolo, myslis ze ja sa nebojim? dakedy hej, ale co uz, a k tomu cakaniu, tak ti poviem Ludia co si to myslia, popripade ma zbiju neskor velmi olutuju co spravili. len tolko.

K ostatnym este som sa stale nevykecal.
Kazda krajina ktora si pustila do krajiny niekoho ineho ma problemy.
Tieto problemy vznikli na zaklade liebaralizovania sa.
Teda ze vsetci sme cool a slusni a moderni tak sa vsetci pobratrickujeme. Treba pamatat, NIKDY sa nebudu mat vsetky rasy a vsetci ludia v laske,VECNE sa budeme vsetci mlatit a skakat si po hlavach. lebo nas je tu na tento maly svet vela.
V amerike maju cernochov a aziatov ktori klasichych americanov uz pomaly ale isto nahradzaju, maju tam mafie, triady proste bordel.
Vo francuzku- v parizi maju tiez problemy s nejakou komunitou co vyskakuje.
Anglicko? buhuehehehehe to ma problemy furt. Preco pretoze ked bola doba ze na zlodeja by vytiahla babicka 357-ku magnum a ustrelila mu ptaka tak nebolo tolko zlocinu ako ked tam zbrane nikto nema a preco? pretoze zloden a pachatel si zbran na trestnu cinnost zaobstara vzdy, tym padom je vo vyhode oproti beznemu obcanovi. Pretoze teraz ked pride zlodej s nozov in england k babke tak mu chudina musi tu penazenku dat, keby mu ustrelila ptaka tak sa tej babky boji polka ulice. Protom babca je uplne normalna len si strazi co je jej.
My mame zase madarov, kazdy svoje problemy, len pre tu idiotsku volnost, samozrejme ja uzvavam pracu v zahranici, ale nech pride zopar ludi, alebo ked ideme my zo sr dakde ... tak v pohode ale nie zase prehnane pocty, ved krajina sa musi postarat sama o seba aj o svojich obcanov.
Farmarsky zakon ? ked vam romski spoluobcania budu kradnut z pola, zo zahrady a policia vam nato povie akurat ze ona s tym nic nemoze spravit lebo to bol len priestupok tak bohuzial. Ked ho na svojej zahrade cestne odprasknete z gulovnicou tak -- teraz si damep riklad okej ?
Ked pride zlodej raz a policia mu nic nespravi aka je sanca ze pride ten isty zlodej znova? odpoved: velkaaaaaa
Ked pride zlodej na vasu zahradku a vy ho odprasknete ako psa? aka je sanca ze ten isty zlodej pride na vasu zahradku kradnut znova? odpoved NULOVA ....
Je na kazdom z nas aby sa zamyslel ci si necha kradnut veci alebo si bude svoj majetok a sukromie zubami nechtami strazit ...

a nezabudnite mi pomazat prispevky alebo sa vyjadrovat k mojej nulovej inteligencii, a mojim psychotickym stavom. Napjrv sa zamyslite nad tym co pisem ...

//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 16:59 )
UjoNecro napísal::lol: Okrem toho, že som sa dobre zabavil len jeden z mnohých prípadov ako si serieš do úst. Na jednej strane rozprávaš o sebe ako o gentlemanovi, ktorému záleží na cti a neviem čom všetkom a na druhej strane ospravedlňuješ použitie fyzického násilia voči dievčaťu.

edit: K tej citacii na mna, neviem vobec o com si zas zacal tocit a presviedcat, ja som proti vydrziavaniu nakormanov statom, vobec ich neobhaujem, len tvrdim, ze nasilim a bitkou sa nic nevyriesis :wink:
:wink: napisal som ze treba rozlisovat, nie ze to obhajujem tak citaj pozorne. okrem toho do ust si neseriem lenze velmi vela veci zalezi od presne danych situacii, a o narkomanoch ? riesenie s vydrziavanim sa neodvedcilo, skusme bitku, preco nie ? moznoze sa osvedci ..... hladajme kazdy jeden ucinny, financne a casovo nenarocny, bezpecny sposob ako riesit problem ktory ako stat mame ... no nie? pokial to bude nasilim tak nasilim...

//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 17:02 )
nordkapp_pb napísal:pises vela a pekne, ale o nicom Ezop :-)
ezop nie som, na vecsinu zazitkov mam svedkov a niekolko z nich bolo aj v spravach neviem ako ti mam potvrdit spravnost svojich udajov a tvrdeni, mam ti tu davat fotky ako som robil napr park okolo kostola, alebo nechapem . . .
Stale mi neveris, nema zmysel podla mna ta presviedcat
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

mna nepresvedcis nicim, ani sa o to nepokusaj .. chlapec ktory pride posobit na ludi tym ze sa chce zabit a ze ho tatko tyra a potom sa zazracne zmeni na bohorovneho peacemakera so sklonmi povazovat sam seba zaroven za mucennika dobrej vole a za ramba nemoze byt psychicky v poriadku :-) :-) ... vidis veci strasne zjednodusene a riesis vsetko podla jendej sablony -> ja mam parvdu a kto mi neveri je kkt :-D
Patrick7
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Patrick7 »

Nechápem, čo tu všetci narážajú na qwerty-xyz.
Keď sa nad jeho príspevkami zamyslíte tak má v niečom pravdu.
Ja osobne sa nerád bijem, ale keď vláda nedokáže zabrániť vyčíňaniu antifákov, tak potom nech si do nich kopne on...

Aspoň trošku súdny človek mi musí dať za pravdu...
qwerty-xyz

nordkapp_pb napísal:mna nepresvedcis nicim, ani sa o to nepokusaj .. chlapec ktory pride posobit na ludi tym ze sa chce zabit a ze ho tatko tyra a potom sa zazracne zmeni na bohorovneho peacemakera so sklonmi povazovat sam seba zaroven za mucennika dobrej vole a za ramba nemoze byt psychicky v poriadku :-) :-) ... vidis veci strasne zjednodusene a riesis vsetko podla jendej sablony -> ja mam parvdu a kto mi neveri je kkt :-D
mam X problemov, napriek tomu sa vsak ASPON SNAZIM nieco dobreho robit, sem tam chytim depku ktoru by ste chytili aj vy. Ludia su zli namiesto pomoci a podpory su schopni zlincovat toho druheho. Mucenika zo seba robit nemusim vase spravanie na fore je toho dokazom, proste ked som raz ukazal problem neriesili ste ho ale odsudili ma.
zamysli sa nad tym co pisem ... nevysmievaj sa a pozeraj sa na veci aj z ineho pohladu a prostredia.

//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 17:38 )
Patrick7 napísal:Nechápem, čo tu všetci narážajú na qwerty-xyz.
Ja osobne sa nerád bijem, ale keď vláda nedokáže zabrániť vyčíňaniu antifákov, tak potom nech si do nich kopne on...

Aspoň trošku súdny človek mi musí dať za pravdu...
Aj ja sa nerad bijem, som ZA mierove riesenie a slovne ale niekedy sa bohuzial NEDA (a znova cakam ze si niekto vytiahne nieco z mojho pripevku a zneuzije proti mne), a niekedy sa nesmie ustupit. Do fetakov by som sice kopol rad ale to nie je o tom, je to o tom ze dakedy bola BRANNA povinnost, dakedy sa chodilo na vojnu a VYHOLENU hlavu mal KAZDY VOJAK. Kazdy chpaec si vedel vycistit zuby, topanky, podlahu, zachod, vedel si skladat veci, vedel drzat poriadok dokonca aj drzat a pouzit zbran. Dnesna mladez si mysli ze ked ma desert v CS ku tak to tak je aj v skutocnosti ze pecka. Neviem ci tu niekomu hovori nieco pojem domobrana, dobrovolne hasicske zbory, pomocne poriadkove sluzby. Ktore strazili ulice, a parky dakedy daaavno pradavno. Dosiahnut aby sa SPOLOCNOST ako taka viac zaujimala o to co sa deje, o ludi z nizsich vrstiev, o socialne slabych, a samozrejme aj o ostatnych ako narkomanov a spol. A aby sa veci RIESILI!!!!!!!
Policia vas ludia vzdy neochrani, kver za opaskom a pravidelny trening s nim hej. Ked ste s kockou vonku a pride vas zbit nejaka partia len preto ze mate peknu holku, policia vam nepomoze. Kontakty a skupina kamaratov ano. Samozrejme su pripady kedy je dobre poznat policiu :) Aby vam nemusel naruzivy kuklac zlomit ruku obuskom na diskoteke ked vyberate doklady. A aby vas niekolki nezlozili celi priposrani mieriac na vas brokovnicami ked mate plynach proti nahulencom za pasom.
a tak podobne...
Vigor
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Vigor »

Hm, premyslam ako by to formuloval Gangy..ahaa uz viem.

"Odj*b sa!" :D

///Nie nie, aby Ta clovek lepsie pochopil, musel by si precitat cele Tvoje posobenie na tomto fore. A nasledne by dosiel k zaveru, ze sa nedas brat absolutne vazne pretoze raz sa vykreslujes ako tyrany chudacik, inokedy ako najvacsi macho, ktori chce brat zakon do svojich ruk. Ty uz si prosim Ta konecne ujasni v hlave, kto si, co si, aky si a drz sa toho.
qwerty-xyz

Vigor napísal:Hm, premyslam ako by to formuloval Gangy..ahaa uz viem.

"Odj*b sa!" :D
:? mozno sa odebem, mozno nie, moznoze vydrzim ten natlak okolia. mozno nie. Je to len v mojej hlave. A este jedna vec kto bude citat moje clanky, tak nech si precita vsetky ktore som k tejto teme napisal, daju mu lepsi zmysel.
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

qwerty-xyz napísal:Je to len v mojej hlave.
:) prvá pravda ktorú si napísal, všetko je to len v tvojej hlave
qwerty-xyz

UjoNecro napísal::) prvá pravda ktorú si napísal, všetko je to len v tvojej hlave
nie, v mojej hlave je len rozhodnutie, nazory som prezentoval na zaklade skutocnych udalosti, pozor nato, tieto udalosti mas vsade na netee a tato tema bola prikladom jednej z nich. Neprekrucaj a nezneuzivaj moje texty proti mne, ja viem co pisem a aj ako to myslim ..... :!:
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

nordkapp_pb napísal: ja mam parvdu a kto mi neveri je kkt :-D
a este pridaj najnovsi hit made by Qwerty: A keby som ta stretol ruky nohy ti polamem

Seriozne, keby sa taky psychopat dostal do policajneho zboru tak uteciem minimalne do Australie. Tam si hadam nebudu "inteligenti" mysliet ze im kur\/im ekonomiku.

Pre toho kto tu pisal, ci by nebolo lepsie keby pol miliona ciganov robilo - najprv najdi robotu ludom co robit aj chcu, a potom sa mozeme bavit ci je ekonomicke aby robil kazdy (lebo predstav si ze nie je)
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Patrick7 napísal:Nechápem, čo tu všetci narážajú na qwerty-xyz.
ono nejde o to ze by niektore mylsineky neboli dobre, niektore vazne su, aj nejake vyvodene zacery sa da povedat ze su docela rozumne, ale on to potom zacne analyzovat tym svojim "zmyslom", vsetko to dokur.. pardon dokrúti ... a vyjde z toho ako "neschpný orgán" ...

... je to proste v jeho hlave :-P
qwerty-xyz

nordkapp_pb napísal:ono nejde o to ze by niektore mylsineky neboli dobre, niektore vazne su, aj nejake vyvodene zacery sa da povedat ze su docela rozumne, ale on to potom zacne analyzovat tym svojim "zmyslom", vsetko to dokur.. pardon dokrúti ... a vyjde z toho ako "neschpný orgán" ...

... je to proste v jeho hlave :-P
tak ma proste OPRAV nie ? buzerovat vie kazdy, ked mam nejaky nazor a zaver spravny len to blbo podam alebo napisem tak ma pooprav, upresni a vyjadri tiez podobny nazor nie ? a nie len buzeracia dookola

//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 18:28 )
Fabo napísal:a este pridaj najnovsi hit made by Qwerty: A keby som ta stretol ruky nohy ti polamem

Seriozne, keby sa taky psychopat dostal do policajneho zboru tak uteciem minimalne do Australie. Tam si hadam nebudu "inteligenti" mysliet ze im kur\/im ekonomiku.

Pre toho kto tu pisal, ci by nebolo lepsie keby pol miliona ciganov robilo - najprv najdi robotu ludom co robit aj chcu, a potom sa mozeme bavit ci je ekonomicke aby robil kazdy (lebo predstav si ze nie je)
to o pol miliona romoch bolo napisane vies ako, keby som napsial ze by som ich najradsej poslal na papierovych lodkach prec, bolo by to rasisticke. preto som tam napisal to o praci, najdi v niektorych mojich veciach skryty mysel neda sa vzdy totiz pisat priamo ....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Ale co by sa nedalo? Ty velky qwerty sa hadam bojis moderatorskeho tymu? :lol:

Keby si nebol taky sebestredny blazon, tak si vsimnes, ze taketo nazory sa tu prezentuju relativne bezne.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:tak ma proste OPRAV nie ? buzerovat vie kazdy, ked mam nejaky nazor a zaver spravny len to blbo podam alebo napisem tak ma pooprav, upresni a vyjadri tiez podobny nazor nie ? a nie len buzeracia dookola
no to POZOR .. ty prave vychadzas z nejakej spravnej motivacie, ale do*ebes to na nejaky paskvil, ktory vydavas za svoj nazor .. proste moc kombinujes, ale stale len z toho svojho uhla pohladu :-) ... proste budes stale dookola tvrdit jedno a to iste -> biť, lámať, zatvárať, lebo bijú, lámu a fetujú :-D ... neviem jak ti to lepsie vysvetlit, ale mohol by si veci zacat vnimat aj z nejakeho racionalneho pohladu, nie len z pohladu toto sa mi paci tak je to pravda :-) ...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Šalingradec ma pravdu, nemas len ty patent na rozum.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

prosimta qwerty povodne som ti planoval napisat omnoho ohnivejsi prispevok, ale mnohi to spravili za mna, tak len velmi jednoducha otazka: neodpadnu ti prsty ked sa v jednom prispevku nazves gentlemanom a zaroven napises ze by si bol schopny bezdovodne udriet zenu? (pisem bezdovodne, keby si na mna vyrukoval s nejakou absurdnou teoriou v ktorej by sa vyskytovali slova ako: hnutie amazoniek, prepadnutie, hrozba smrti a kastracia)...pretoze, pre mna je clovek ktory sa nazyva gentlemanom a je schopny udriet zenu akurat alibisticke hovado, rozhodne nie gentleman a spravny chlapec...
qwerty-xyz

ColdRain napísal:prosimta qwerty povodne som ti planoval napisat omnoho ohnivejsi prispevok, ale mnohi to spravili za mna, tak len velmi jednoducha otazka: neodpadnu ti prsty ked sa v jednom prispevku nazves gentlemanom a zaroven napises ze by si bol schopny bezdovodne udriet zenu? (pisem bezdovodne, keby si na mna vyrukoval s nejakou absurdnou teoriou v ktorej by sa vyskytovali slova ako: hnutie amazoniek, prepadnutie, hrozba smrti a kastracia)...pretoze, pre mna je clovek ktory sa nazyva gentlemanom a je schopny udriet zenu akurat alibisticke hovado, rozhodne nie gentleman a spravny chlapec...
ano? ukaz mi prispevok kde ja som tvrdil ze bijem zeny alebo to obhajoval, tak znova pozor nato co pises, a ked si nieco poriadne neprecitas tak tu na mna nevyskakuj. Napisal som ze je medzi tym rozdiel nie ze tieto veci robim alebo prezentujem za spravne, jasne? Ak nie, citaj si co pisem znova a znova snad ti to dojde, ak nie bohuzial, nemas nato to pochopit.
pretoze robit rozdiely je velmi dolezita a podstatna vec.
mas cloveka ktory sa niekomu vyhraza ze druheho zbije a mas clvoeka co duheho zbije. Oba su zlociny ale medzi nimi je rozdiel, Ja som poukazoval na rozdiely, tak ako su rozdiely v cinnostiach , tak su aj medzi ludmi atd. Nehovoril som o sebe ani o tom ze nieco take robim, tak laskavo klud. Ked sa ma len snazis chytat za slovicka a dostat ma na chybe tak chod za nejakym buzikom mozte sa chytat dvaja za nieco ine.
Pozor na to ... :!:

//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 19:34 )
nordkapp_pb napísal:no to POZOR .. ty prave vychadzas z nejakej spravnej motivacie, ale do*ebes to na nejaky paskvil, ktory vydavas za svoj nazor .. proste moc kombinujes, ale stale len z toho svojho uhla pohladu :-) ... proste budes stale dookola tvrdit jedno a to iste -> biť, lámať, zatvárať, lebo bijú, lámu a fetujú :-D ... neviem jak ti to lepsie vysvetlit, ale mohol by si veci zacat vnimat aj z nejakeho racionalneho pohladu, nie len z pohladu toto sa mi paci tak je to pravda :-) ...
racionalneho? kopec ludi o tycho veciach ani nerozprava kto rozprava tak len rozprava. spravit preto nespravi nikto nic, kazdy sa stara len sam o seba a s ostatnymi nechce mat nic spolocne. Nadava na spolocnost, politikov a celkovy sysstem ale sam ruku k dielu neda. Ako polka ludi ktori tuna na tuto temu diskutuju, autor a zakladatel temy prisiel k redavacke a tomu fetakovi hned sa spytat ci je dajaky problem. Kopec ludi by si to ani RADSEJ nevsimalo. Pritom ten zdrogovany blb mohol vytiahnut nozik a niekoho pichnut, ale nas chlapec to riskol, isiel a spytal sa. preco? lebo ma zmysel pre to pre co mnohi ludia nemaju. To je odvaha, to vela ludi nema. Situacia ktoru som napisal sa kludne mohla stat. to ze kombinujem, spekulujem a zamyslam sa je len dobre ale narozdiel od vas s tym aj cchem nieco robit.
a este jedna vec, kto do teba kamenom, ty do nho este vacsim kamenom!!
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

ja som ti nikde nepisal, ze to robis, ale poukazoval som na to, ze by si toho bol schopny, sam si si to dokonca obhajil a nasledne sam seba nazval gentlemanom..."Je rozdiel ked niekto da facku holke z nicoho nic, a je rozdiel ked niekto tresne holke ktora sa mu prave s nikekym skurvila a vysmiala sa byvalemu do ksichtu. "
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

autor temy sa zachoval ako kazdy duchapritomny clovek, to ze ma nejake anti-anfa sklony je skor by som povedal zhodou nahod -> ty naproti tomu nechces ochranovat nevinnych ludi pred utokmi afakov, ty chces na afakov utocit a mlatit ich (a cuduj sa svete, lebo aj ja sa cudujem - aj medzi nimi su slusni ludia, sam si povedal ze treba robit rozdiely !) ... asi v tom citis nejaku paralelu ale ja v tom nevidim ziadne velke hrdinstvo, nie tak este odvahu :-) :-) ...

... varis z vody a to sa nevyplaca ... teda vlastne vyplaca, ale iba mne, lebo ja som z vody uvaril E na skuske :-P :-P :-P ...

// qwerty - ty sam si sa nachytal na vlastnych textoch :-)
qwerty-xyz

ColdRain napísal:ja som ti nikde nepisal, ze to robis, ale poukazoval som na to, ze by si toho bol schopny, sam si si to dokonca obhajil a nasledne sam seba nazval gentlemanom..."Je rozdiel ked niekto da facku holke z nicoho nic, a je rozdiel ked niekto tresne holke ktora sa mu prave s nikekym skurvila a vysmiala sa byvalemu do ksichtu. "
ked niekto!!!! nie ja !!! pozor na to ako su pisane ostatne a ako som napisal toto , a napisal som ze je to rozdiel, to znamena mal by som, a TERAZ POZOR, mal by som vacsie pochopenie pre cloveka ktory vlepil facku v afekte svojej holke ktora A POZOR ho prave podviedla, ranila jeho city a vysmiala sa mu.... ako pre cloveka ktory by mlatil a fackal holku ktora nic nikomu nepsravila a mlati ju lebo je debil. Vacsim pochopenim sa nemysli ze s tym suhlasim, ale vedel by som sa vcitit do jeho pozicie aj keby ja som takto :!: nereagoval. :!: Chapeme sa ? :!: :!: :!: :!: :!: Pozor ludia nato co pisem a nato co citate, lebo ocividne sa ma snazite nachytat na mojich vlastnych textoch ....

//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 19:50 )
nordkapp_pb napísal:autor temy sa zachoval ako kazdy duchapritomny clovek, to ze ma nejake anti-anfa sklony je skor by som povedal zhodou nahod -> ty naproti tomu nechces ochranovat nevinnych ludi pred utokmi afakov, ty chces na afakov utocit a mlatit ich (a cuduj sa svete, lebo aj ja sa cudujem - aj medzi nimi su slusni ludia, sam si povedal ze treba robit rozdiely !) ... asi v tom citis nejaku paralelu ale ja v tom nevidim ziadne velke hrdinstvo, nie tak este odvahu :-) :-) ...

... varis z vody a to sa nevyplaca ... teda vlastne vyplaca, ale iba mne, lebo ja som z vody uvaril E na skuske :-P :-P :-P ...
netreba ludi ochranovat pred nebezpecenstvom treba ELIMINOVAT nebezpecenstvo.
rozdiely robit treba preto si myslim ze aj z antifakov sa daju spravit slusni ludia, bohuzial ked to pojde len drastickou metodou o to horsie pre nich.
Napísať odpoveď