Antifa

Diskusie na politické témy...
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

tak to sa eliminuj, lebo je zname ze clovek si je najvacsim nebezpecenstvom sam :-) ...
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

nordkapp_pb napísal:tak to sa eliminuj, lebo je zname ze clovek si je najvacsim nebezpecenstvom sam :-) ...
:wink: vies co ? eliminuj sa prvy, . . . suhlas? ci nie ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal::wink: vies co ? eliminuj sa prvy, . . . suhlas? ci nie ?
to nie :-) ja s elmininacou nebezpecenstva nesuhlasim, lebo to by sa muselo eliminovat uplne vsetko :-) a jakmile raz zacnes, tak sa z teba stane paranoik a uz bude nebezpecne vsetko :-) ...

// mi-chau ... zatial iba jedneho afaka, ale fakt ho daval drsne, az mu slabikar vypadol .. a pozor ! vsetko to moze zdokladovat ...
qwerty-xyz

nordkapp_pb napísal:to nie :-) ja s elmininacou nebezpecenstva nesuhlasim, lebo to by sa muselo eliminovat uplne vsetko :-) a jakmile raz zacnes, tak sa z teba stane paranoik a uz bude nebezpecne vsetko :-) ...
nie vsetko ale vsetko co mozme eliminovat no nie? Vsetko by is isto nemohol vecne by sa vytvaral novy a novy problem alebo typ ohrozenia ktore by trebalo riesit. . .
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Si smiesny qwerty, takych pohadkarov ako ty poznam niekolko.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

qwerty-xyz napísal:nie vsetko ale vsetko co mozme eliminovat no nie? Vsetko by is isto nemohol vecne by sa vytvaral novy a novy problem alebo typ ohrozenia ktore by trebalo riesit. . .
jako to rozvija, alebo vyvraca to co som ja napisal ? :-D ... asi tomu nedostatocne chapem :-)
qwerty-xyz

mi-chau napísal:Si smiesny qwerty, takych pohadkarov ako ty poznam niekolko.
smesny si ty, nepoznas ma, tak co sa do mna opieras? si myslis ze si king nejaky ? ked ti dam pecku palenou tehlou po hlave lahnes tak isto k zemi ako my vsetci, takze o com tocis ? si taky isty ako my vsetci . . . a ked som podla teba pohadkar tak podla mna si ty . . a tvoj smiesny hlupucky vymlety nazor hodny blbecka co si vecne honi pri pc a bavi sefika na fore bo na viac nema ma nezaujima, rozumies? ci ti to mam napisat v hexadecimale?

hop hop hop, skusime pochopis mozno
736d65736e792073692074792c206e65706f
7a6e6173206d612c2074616b20636f20736120
646f206d6e61206f7069657261733f207369206
d79736c6973207a65207369206b696e67206e6
56a616b79203f206b65642074692064616d207
065636b752070616c656e6f75207465686c6f75
20706f20686c617665206c61686e65732074616
b206973746f206b207a656d6920616b6f206d79
207673657463692c2074616b7a65206f20636f6
d20746f636973203f2073692074616b79206973
747920616b6f206d7920767365746369202e202
e202e2061206b656420736f6d20706f646c61207
465626120706f6861646b61722074616b20706f
646c61206d6e61207369207479202e202e206120
74766f6a20736d6965736e7920686c757075636b
792076796d6c657479206e617a6f7220686f646e
7920626c6265636b6120636f207369207665636e
6520686f6e692070726920706320612062617669
20736566696b61206e6120666f726520626f206e6
12076696163206e656d61206d61206e657a61756
a696d612c20726f7a756d6965733f206369207469
20746f206d616d206e61706973617420762068657
861646563696d616c653f

rozhodilo to stranku ked to bolo v riadocku, precitas? nie? mam to dat cez pomlcky? zacnes si to postupne prekladat?

bohuzel, lidi su curvy, mrdají a kradou . . . :lol: to len citat pre pobavenie
zuzuzu
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzuzu »

Nemala čistou náhodou táto diskusia byť o antife?
Lebo mám pocit že sa celá točí okolo qwerty-xyz...

K téme : Poznám afákov, poznám ich veľa a kupodivu ani jeden z nich nefetuje, a nikoho bezdôvodne nemláti.
Áno ako qwerty-xyz napísal sú rozdiely. Rozdiel keď sa na antifu hrá človek ktorý sa nemá kam zaradiť a deti...
M142
Addict
Addict

Príspevok od používateľa M142 »

nordkapp_pb napísal:Lubos -> no neviem ... ta prava antifa neskutocne provokuje momentalne v CR pri kludnych pochodoch delnickej strany a robia bordel ... tam sa ukazalo ze nie vzdy je dobry ten co ma vsi a zly ten co ma leukemiu :-) :-) ...
vieš čomu nedokážem pochopiť? zjavní neonacisti z celých čiech si dávajú rande v meste kde žiješ na každý menší sviatok a tebe vadí, že proti nim niekto protestuje. nepoviem, keby to bolo pár degešov v teplákoch od steinara, ale je tam sformovaná normálna politická strana, ktorá ma plno členov, tebe sa to zdá normálne? tiež sa mi nepáči, že nejaká antifa provokuje kľudné pochody, podľa mňa by sa tam malo stretnuť pol mesta a takéto aktivity zaraziť.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

qwerty-xyz napísal:smesny si ty, nepoznas ma, tak co sa do mna opieras?
Nepoznam, opieram sa do teba na zaklade veci, ktore si tu napisal.
qwerty-xyz napísal: si myslis ze si king nejaky ?
Nie.
qwerty-xyz napísal: ked ti dam pecku palenou tehlou po hlave lahnes tak isto k zemi ako my vsetci, takze o com tocis ?
A o com ty pre boha?
qwerty-xyz napísal:a ked som podla teba pohadkar tak podla mna si ty . .
ja tu nehovorim o tom ako zabijem medveda pohladom
qwerty-xyz napísal: a tvoj smiesny hlupucky vymlety nazor hodny blbecka co si vecne honi pri pc a bavi sefika na fore bo na viac nema ma nezaujima
zvlastne, vyzera ze ta dost rozrusil.
qwerty-xyz napísal: ci ti to mam napisat v hexadecimale?
Si sa musel pochvalit co ste brali v skole?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

M142 napísal:vieš čomu nedokážem pochopiť? zjavní neonacisti z celých čiech si dávajú rande v meste kde žiješ na každý menší sviatok a tebe vadí, že proti nim niekto protestuje. nepoviem, keby to bolo pár degešov v teplákoch od steinara, ale je tam sformovaná normálna politická strana, ktorá ma plno členov, tebe sa to zdá normálne? tiež sa mi nepáči, že nejaká antifa provokuje kľudné pochody, podľa mňa by sa tam malo stretnuť pol mesta a takéto aktivity zaraziť.
zjavni neonacisti ? delnicka strana su nacionalisti, to ze sa k nim nejak nachomitli aj existencie vyznavajuce ríšske nazory neni ich problem :-) ja delnicku stranu neobhajujem, podla mna su to trubky ... ale antifaci bojujuci za slobodu vsetkeho (ano vratane zakladnych ako slova a schadzania sa) chcu timto ludom tieto prava upierat .. neporusili ani jeden zakon, nikde nepadlo ziadne rasisitcke alebo diskriminacne heslo, vsetko bolo v medziach zakona, nerobil sa bordel, nebol tam ani jeden holohlavy co by robil bordel ... antifaci napiti a niektori ocividne pod vplyvom navykovych latok otvorene provokovali, urazali ich a dokonca mylsim lietali do davu nejake flasky ... to je ta mierumilovna antifa o ktorej kazdy dredáč vyprava ? ? ? ...

... poviem to po sty raz a znova, obe skupiy sotjace proti sebe su uplne rovnake, prehlasujuce nieco a konajuce nieco ine, seruce si do huby, alibisticky konajuce a neviem co ... proste povedzme ze vsivava "extremisticka" zberba :-) ...

... mozno najviac ma dostalo to ze pri celych pochodoch kontrolovali polku udajnych nacistov ci nemaju zbrane a navykove latky a tak, ale skontrolovali iba par afakov ktori vazne ozrati robili bordel a spokodzovali verejny majetok ... tych co vulgarne nadavali celemu zhromazdeniu ani len nenapomenuli ... preco ? ja by som povedal ze preto ze pri vsetkom boli media ktore zial niesu u nas nestranne ale silne prolavicovo orientovane co je skoda, keby boli nestranne tak by ludia videli ze tie skupiny su si uplne rovne :-) :-) :-) ...
qwerty-xyz

mi-chau napísal:Si sa musel pochvalit co ste brali v skole?
hej musel, ma na tom dost buzerovali a ucitelka na gymnaziu si na tom dala dost zalezat, je mi to uplne na hovno pretoze to zvladaju aj programy a kalkulacky ale aspon viem dalsiu neuzitocnu vec ako polku z toho co sa na skole naucim.

a kto by zase nesuhlasil s nirecim co som napisal tak sledujte spravy, napr.

V poradí už deviaty tínedžer v tomto roku prišiel v noci nadnes o život v Londýne, zrejme po násilnom trestnom čine,. Policajní vyšetrovatelia predpokladajú, že ide o obeť vraždy.
Mladíka vo veku okolo 17 rokov našla s reznými poraneniami na krku na ulici Amhurst Road vo východolondýnskej štvrti Hackney policajná patrola. Kriminalisti sa obrátili už na verejnosť so žiadosťou o informácie o mladíkovi tmavej pleti vo veku 14-18 rokov v tmavom šate, ktorého videli v okolí pravdepodobného dejiska zločinu.

Vlani si konflikty medzi príslušníkmi znesvárených pouličných gangov a osobné spory medzi mladými ľuďmi vyžiadali v britskom hlavnom meste asi tri desiatky životov. Ide o problém, ktorému čelia dlhší čas viaceré londýnske obvody, v ktorých nie sú strety s využitím bodných a iných zbraní žiadnou zriedkavosťou.

toto ako som pisal co je v anglicku, ebo KOMUNITY. A policia si mysli ze ked im zoberie pistole tak bude pokoj, hovno pokoj, rezu sa nozikami. zoberu sa im noze tak sa budu pichat vidlickami to je proste u prdele.

zroj?
http://www.aktuality.sk/krimi/zahranicn ... y-tinedzer
UjoNecro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa UjoNecro »

Lenze ten vrah bol pravdepodobne rovnaky magor a ty a toho typka v Londyne ( europoidna rasa) ktory mal tmavu plet zabil len preto lebo sa prisiel "hrat na cudzi piesocek" ako si pred nedavnom prezentoval v tom preslove ako maju ist cudzinci za hranice. Tak si series opat do ust :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

co maju poulicne gangy s tymto vobec spolocne ? ? ? s komunitami a s rasovou alebo kulturnou diverzitou ? ? pri tychto konfliktoch ide o ciste prachy z drog a tak ... ked to nebudu cierni, tak to budu bieli, ked to nebudu hiphoperi, tak to budu hooligani a pod. ... proste tie gangy tam budu, to je dane tym ze su ludia j*ebnuti nie multikulturalizmom :-) :-)

// zas jasny priklad obmedzenosti tvojho videnia -- ty len vidis ze neger niekoho dobodal nozom a uz tu ides vynasat rozsudky o tom ake je nieco zle a kde je chyba, bez toho aby si sa vobec pokusil hladat pravu pricinu ...
qwerty-xyz

nordkapp_pb napísal:co maju poulicne gangy s tymto vobec spolocne ? ? ? s komunitami a s rasovou alebo kulturnou diverzitou ? ? pri tychto konfliktoch ide o ciste prachy z drog a tak ... ked to nebudu cierni, tak to budu bieli, ked to nebudu hiphoperi, tak to budu hooligani a pod. ... proste tie gangy tam budu, to je dane tym ze su ludia j*ebnuti nie multikulturalizmom :-) :-)

// zas jasny priklad obmedzenosti tvojho videnia -- ty len vidis ze neger niekoho dobodal nozom a uz tu ides vynasat rozsudky o tom ake je nieco zle a kde je chyba, bez toho aby si sa vobec pokusil hladat pravu pricinu ...
prava pricina su tie gangy, ved o to ide. NIkto si s nimi neporadi, kazdy sa ich boji a policajti su v anglicku za slusnacikov.
Neustale tymto ludom len ustupuju, keby sa zvolila ina taktika, ano z mojho pohladu drasticka mozno by sa to vyriesilo. Bohuzial ich doterajsia taktika riesenia problemov nezabera.
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

problem je ze radovy policajt s tym robit nic nemoze a jendotka na to urcena nemoze ist na prazdno .. a nejak tak sa zacina uzatvarat kruh ze vlastne melu naprazdno .. bezny policajt ti tam ani nepojde riesit cosi s niekym pri kom je predpoklad ze je problemovy blbec .. jednotka na to urcena zas nebude dost operativna, aby to riesila na mieste ... :-) :-)

... ale to by si ty ako buduci polymerizovany monocajt mohol vedet :-) :-)
qwerty-xyz

UjoNecro napísal:Lenze ten vrah bol pravdepodobne rovnaky magor a ty a toho typka v Londyne ( europoidna rasa) ktory mal tmavu plet zabil len preto lebo sa prisiel "hrat na cudzi piesocek" ako si pred nedavnom prezentoval v tom preslove ako maju ist cudzinci za hranice. Tak si series opat do ust :wink:
no tak ty si ine psycho, si precitaj ten clanok to cernosko sa hral s nozikom. Cierny zabil bieleho, pristahovalec domaceho. A ked sa tu niekto zacne srat do toho ze pristahovalec v anglicku moze byt aj biely, tak ludia kurnik ten chlapec prisiel s rodicmi mozno z europy a ne z nejakej afriky kde skakal kolo ohnika a obstastnoval mamu aj svoje dve sestry. (ako to je u africkych kmenov bezne - - lebo to su prasce na N-tu)
Hovorte si co chcete, kto ma veci nastudovane prasti cernocha po hlave palenou tehlou uz len z principu . . . (neeee? cernosko je mily zlaty pritulny? Tak sa zamyslite nad tym ze v rodnej afrike je najviac aids-u, sekaju si tam od rozkose ruky,nohy.... obcianske vojny su tam furt, znasilnenia, sex s detmi a rodinnymi prislusnikmi je tiez bezny, robia sa zenske obriezky, hygiena veskera zadna, len prach, spina, bieda...)--TOTO SI NIEKTO CHCE PUSTIT DO KRAJINY? ste sa zblazneli docista? Kazdy kto ma trosku v hlave mi da za pravdu. To NIE JE RASIZMUS, to su hole fakty a obrana vlastnej krajiny pred jej znicenim inymi mensinovymi skupinami a extremistickymi hnutiami-- ktore nahodou niektore maju podobny nazor. (nepustat idiotov do nasej krajiny)
ludia z antifa a ludia proti rasizmu a podobne su proste problem pretoze svojimi presadeniami ZABIJU nasu krajinu. Ja neviem ludia hovorte si co chcete mna nikto nedonuti mat rad romskeho spoluobcana, cernoska s krasnymi bielymi zubami ani ting tonga co si otvoril novy obchod na rohu ulice. Proste neviem asi nejaka fobia. . . :? Asi mam krajinu prilis rad, .... asi viacej ako vy . . .
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Najvacsia strata casu v mojom zivote bola prave citanim tejto temy....nebudem sa k nikomu vyjadrovat....nemam to za potreby zatial....

//http://www.aktuality.sk/regiony/vychod/ ... iu-fasizmu

Tymto ludom by som vymyslel specialne tresty.....'ozivil' by som Osviencim. Zaplatil zopar ludi na straz......
Za podobne zlociny ako tento by som zatvaral tych dementov do koncentraku, obnovil tie neludske trestania a mucenia ako sa robilo za vojny....nechal by som im kvapkat vodu medzi oci za dva tyzdne, a nechal ich 4och spat v 1x1m miestnosti....ale just by som ich nechal na zive aby sa trapili a aby konecne prisli na to zaco tak ukrutne bojovali. Mozno vtedy by to pochopili...
Risko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Risko »

qwerty-xyz napísal:no tak ty si ine psycho, si precitaj ten clanok to cernosko sa hral s nozikom. Cierny zabil bieleho, pristahovalec domaceho. A ked sa tu niekto zacne srat do toho ze pristahovalec v anglicku moze byt aj biely, tak ludia kurnik ten chlapec prisiel s rodicmi mozno z europy a ne z nejakej afriky kde skakal kolo ohnika a obstastnoval mamu aj svoje dve sestry. (ako to je u africkych kmenov bezne - - lebo to su prasce na N-tu)
Hovorte si co chcete, kto ma veci nastudovane prasti cernocha po hlave palenou tehlou uz len z principu . . . (neeee? cernosko je mily zlaty pritulny? Tak sa zamyslite nad tym ze v rodnej afrike je najviac aids-u, sekaju si tam od rozkose ruky,nohy.... obcianske vojny su tam furt, znasilnenia, sex s detmi a rodinnymi prislusnikmi je tiez bezny, robia sa zenske obriezky, hygiena veskera zadna, len prach, spina, bieda...)--TOTO SI NIEKTO CHCE PUSTIT DO KRAJINY? ste sa zblazneli docista? Kazdy kto ma trosku v hlave mi da za pravdu. To NIE JE RASIZMUS, to su hole fakty a obrana vlastnej krajiny pred jej znicenim inymi mensinovymi skupinami a extremistickymi hnutiami-- ktore nahodou niektore maju podobny nazor. (nepustat idiotov do nasej krajiny)
ludia z antifa a ludia proti rasizmu a podobne su proste problem pretoze svojimi presadeniami ZABIJU nasu krajinu. Ja neviem ludia hovorte si co chcete mna nikto nedonuti mat rad romskeho spoluobcana, cernoska s krasnymi bielymi zubami ani ting tonga co si otvoril novy obchod na rohu ulice. Proste neviem asi nejaka fobia. . . :? Asi mam krajinu prilis rad, .... asi viacej ako vy . . .
proste clovek ktory si mysli ze kazdy biely clovek je vzdelany nefetuje nepije ani nic zle nerobi a ze vsetci cernosi su zly .)...Vies o tom ze existuju cernosi ktory maju viac vysokych skol?Wau ne ? Ty mas asi tak zakladku za sebou.

Policia robi aj testy zo slovenskeho jazyka...A o par prispevkov dozadu pises ze chces niekoho bit ale napises to "byt" ... Fakt iq 0 ako to aj vravi z tvojich prispekov...Tu mate dnesnu nacionalisticku mladez v prevedeni,gratulujem kvertynko takyto prirodny ukaz nacionalistu som potreboval aby som mohol ukazovat ludom co deje s mojimi rovesnikmi a ze za nic na svete sa takto nemozu stavat.

prepacte za moju gramatiku :) ...

Kvertynkoooo real life shot(urcite si nejaky 16rocny chalan kverty ktoremu nejaky starsi chalan asi nejaky nevzdelany kok co ta demagoguje)
Prílohy
KVERTY! :)
KVERTY! :)
kali520
Darca
Darca

Príspevok od používateľa kali520 »

nordkapp_pb napísal: proste tie gangy tam budu, to je dane tym ze su ludia j*ebnuti nie multikulturalizmom
Musim nesuhlasit. V USA tieto gangy su tovrene vyhradne bud cernochmi alebo hispancami. Ak by sme tvoje tvrdenie preformuovlali k nam tak po zbaveni sa vsetkych ciganskych osad by tu stale take osady boli v rovnakom pocte len by boli zastupene bielymi.

Sam sa zamysli teraz ci to tvoje tvrdenie malo logiku.
Risko napísal:proste clovek ktory si mysli ze kazdy biely clovek je vzdelany nefetuje nepije ani nic zle nerobi a ze vsetci cernosi su zly .)...Vies o tom ze existuju cernosi ktory maju viac vysokych skol
Jasne, ale uplne ignorujes ten pomer.
http://www.hojko.com/post794557.html?highlight=#794557
http://www.hojko.com/multi-kulti-t66762-60.html

Co říkají statistiky

Na jednu stranu jsou afroameričané v USA oběťmi násilné trestné činnosti: v roce 2005, což je poslední rok, pro který jsou dostupné statistiky, bylo u černochů víc než dvakrát pravděpodobnější než u bělochů, že se stanou obětí násilného trestného činu, nejčastěji ze strany jiných černochů.

Černoši rovněž tvoří drtivou většinu obětí útoků, které FBI vede jako zločiny nenávisti. V roce 2005 byli černoši oběťmi 68 % z téměř 5000 celostátních zločinů nenávisti, zatímco běloši byli obětí jen ve 20 % případů. Běloši byli pachateli 60 % zločinů nenávisti, kdežto černoši byli zodpovědní za 20 %.

Když se však shrne celková mezirasová násilná trestná činnost – včetně incidentů, které formálně nejsou klasifikovány jako rasově motivované zločiny nenávisti – statistiky ministerstva spravedlnosti ukazují, že černoši napadají bělochy mnohem častěji než naopak.

V roce 2005 bylo v USA víc než 645 000 obětí mezirasové násilné trestné kriminality mezi černochy a bělochy. V 90 % těchto případů napadli černí útočníci bílé oběti.

„Za starých časů,“ říká Hutchinson, uvažující o této statistice, „když jste řekli ,zločin nenávisti‘, automaticky z toho vyplývalo – černá oběť bělochů. Dnes si musíte dát na chvíli pauzu a nedělat automatické závěry.“

Lub0$ napísal:Najvacsia strata casu v mojom zivote bola prave citanim tejto temy....nebudem sa k nikomu vyjadrovat....nemam to za potreby zatial....
No to som si vsimol, radsej sem postnes tvoj vylev hnevu rovnako ako to tu roby gwerty a o co si potom lepsi?

Inak diskusia uz ide mimo temy tak to zhrniem. Myslim si ze gwerty svoj nazor podava dost radikalne a v mnohych pripadoch sa s nim naozaj neda suhlasit najma sposoby riesenia, uz prispevky na poslednych stranach odzrkadluju jeho hnev ktory uz nijak nesuvisi s danou problematikou a naopak suvisia mozno s jeho osobnymi problemami (ale kazdy ma nejake). Ale co je hlavne, myslim si ze v prispevkoch v uvode (najma jeho opisovanie v sucasnom svete) tak v ich podstate ma pravdu.
Napísať odpoveď