Môj web
-
kukuricaxxx
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Môj web
Chcem sa opytat. Chcem si zriadit web. Co budem potrebovat na web o cs, potom moj gamehosting., nieco ako www.csportal.sk. Ku tomu aky zhruba potrebujem priestor na web a mysql. Alebo na forum co potrebujem.
-
audiotrack
VIP
-
kukuricaxxx
Amateur
dajme ze nieco ako www.hojko.com.
-
audiotrack
VIP
neviem či je vhodné to porovnávať s týmto forom. Neverím že budeš mať gigovú databázu, vyše miliona query denne a ďalšie zaujímavé čísla ktoré sú spojené s týmto fórom. Ak hej, tak budeš nútený podobne ako hojko.com fungovať na vlastnom serveri. Zo začiatku kým sa rozbehneš ti ale úplne stačí akýkoľvek platený hosting
-
kukuricaxxx
Amateur
-
*****HERO*****
Guru wannabe
to je trochu zly pomer nemyslis
? na kazdeho uzivatela by tak vychadzalo 6 prispevkov ..
a ver mi, ze ak zakladas uplne novy gaming portal, na take cisla mozes zabudnut .. dosiahnes maximalne 3 cifry uzivatelov a aj na to by si si musel vybavovat kopu partnerov, povymienat bannery a byt v tom naozaj dobry .. a najma ak robis forum iba pre svoj portal, kde sa budu riesit problemy ohladom hernych serverova unbany, to ti bude bohate stacit nejake forum included v php fusione a minimalny hosting .. a myslim, ze u vacsiny platenych hostingoch je mysql samozrejmost .. zial, neorientujem sa v hostingoch, len som chcel povedat, ze je to inak ako si predstavujes
a ver mi, ze ak zakladas uplne novy gaming portal, na take cisla mozes zabudnut .. dosiahnes maximalne 3 cifry uzivatelov a aj na to by si si musel vybavovat kopu partnerov, povymienat bannery a byt v tom naozaj dobry .. a najma ak robis forum iba pre svoj portal, kde sa budu riesit problemy ohladom hernych serverova unbany, to ti bude bohate stacit nejake forum included v php fusione a minimalny hosting .. a myslim, ze u vacsiny platenych hostingoch je mysql samozrejmost .. zial, neorientujem sa v hostingoch, len som chcel povedat, ze je to inak ako si predstavujes