dikyy mocc
KMPlayer
KMPlayer
ahojte mam taky problem s prehravacom KMPlayer vzdy ked si nejaky stiahnem lebo som to skusala aj viac krat, tak ked v nom zapnem nejaky film a potom ten film vypnem vyhodi my nejaku tabulku a potom ze sa vyskytol problem s aplikaciou ci chem spravu odoslat a to zakazdym nevim co s ytm amm robit a hneva ma to tam ked to stale vyskakuje. diky za pomoc
(ak budete neikto chciet vidiet co tam vyskakuje pokusim sa sem dat obrazok len poradte plss)
dikyy mocc
dikyy mocc
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
tam sa v podstate ani nejedná o kodeky...všetci sem odporučovali svoje prehravace tak ja som jej navrhol tento balík..súčasťou je MediaPlayerClassic ktorý ti prehrá úplne všetko..ja som s ním problém ešte nemal..ako náhrada namiesto toho KM..Maki napísal:opak: kodeky su ti ku KMku nanic, kedze ich ma kopu integrovanu uz v instalacii.... doteraz som ziadne nepotreboval...
-
lekoklatik
VIP
Len tak btw. Ja mám na jednom PC Vistu 32bit, mám tam nainštalovaný KMplayer staršiu verziu a vždy keď spustím KMPlayer tak je asi takých 5-7sec akoby nedostupný /prehráva keď niečo pustím len s ním nemôžem nič robiť/ a potom mi vyhodí chybové hlásenie. Viem že keby som si stiahol novšiu verziu KMPlayer tak mi to nerobí, pretože KMPlayer je verzia aj pre Vistu...
Máš teda tento problém? Pretože som si nevšimol či si písal OS systém.
A celkom prehľadný a presný je BS player alebo WMP. /Winamp nemám rád takže ja ho neodporúčam. Netvrdím však že je zlý a určite sa nedá povedať Že by bol nenormálne neprehľadný
Máš teda tento problém? Pretože som si nevšimol či si písal OS systém.
A celkom prehľadný a presný je BS player alebo WMP. /Winamp nemám rád takže ja ho neodporúčam. Netvrdím však že je zlý a určite sa nedá povedať Že by bol nenormálne neprehľadný
-
lekoklatik
VIP
Re: KMPlayer
Keď otvorím pesničku v nejakom albume tak mi hodí do playlistu vždy len tu jednu a nie celý album rovno, teda všetky pesničky, ktoré sa v danom priečinku nachádzajú. Niekedy mi to hodilo samo automaticky (všetky) a potom čo som robil update to už nejde. Ako to nastavím späť?
KM-ko je mrtvy prehravac. Som velmi rad, ze sa reinkarnoval do Potplayeru, ktory aj napriek beta verzii je skvely. Opravuje mrznutie pri EVR rendereri, na ktore som dlho cakal a ponuka vsetky dostupne funkcie z KM-ka, stve ma jedine defaultny MP3 bass filter, prebraty tiez z KM-ka, ktory ihned po instalacii menim za iny.
K tvojej otazke. Posledne verzie KM-ka obsahuju vemi vela bugov.
K tvojej otazke. Posledne verzie KM-ka obsahuju vemi vela bugov.
Ak Ti možem poradiť skús si stiahnúť tento pehrávač.Ja ho používam a som s nim spokojný. Je aj v češtine, slovenčine. Takže myslím, že budeš spokojná.http://www.stahuj.centrum.cz/multimedia ... [oz]=0.6.9
j@ro: dik za tip, uz davnejsie som si vsimol, ze kmplayer nema ziadne updaty, ale nenapadlo mi, ze zacali robit uplne iny prehravac ktory je v podstate rovnaky 
j@ro: dik za prehrávač je výborný, ale nejak nemôžem nájsť nastavenie, aby pri otvorení novej pesničky aktuálnu vyplo a nahradilo ju novou. 
PTM - Preferences - General - (odskrtni) Launch multiple PotPlayer