Include
-
johny17
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
Include
čawte všetci...robím stránku pre jeden športový klub...a kedže mi na tom dost záleží tak chcel by som vediet ako docielim že po kliknutí na odkaz sa mi zmení len stred stránky...ten obsah...aby sa mi nemusela stále načítať celá stránka...dúfam,že ma chápete...kamoš mi povedal,že sa to dá cez Include v PHP..a však vôbec netušim ako
díky za pomoc prajem pekný deň....
-
audiotrack
VIP
Pravda pravdúcaaudiotrack napísal:kamoš v tom má asi tak jasno ako ty, cez include sa robí čosi iné. Tu budeš musieť siahnuť po ajaxe
include ti vypíše obsah nejakého súboru.. Ak si dáš do PHP napr
Kód: Vybrať všetko
include'nieco.txt'-
audiotrack
VIP
Re: Include
ST1GD3R:
johny17 napísal:čawte všetci...robím stránku pre jeden športový klub...a kedže mi na tom dost záleží tak chcel by som vediet ako docielim že po kliknutí na odkaz sa mi zmení len stred stránky...ten obsah...aby sa mi nemusela stále načítať celá stránka...dúfam,že ma chápete...kamoš mi povedal,že sa to dá cez Include v PHP..a však vôbec netušim akodíky za pomoc prajem pekný deň....
-
audiotrack
VIP
nie. Ak to chce bez reloadu stránky, nič iné ako použitie iframu alebo ajaxu mu nepomôže. Include sa môže využiť spôsobom ako myslíš, že vloží do stránky potrebný obsah, ale nie bez reloadu. Po kliknutí na odkaz sa bude meniť adresa (v ktorej bude v get parameter čo sa má vlastne vložiť) a celá stránka sa bude načítavať znova, len v strede už bude niečo iné. A to on práve nechce