Ste za to, aby sa celosvetovo bojovalo proti terorizmu?
-
Kosh
King
- Kontaktovať používateľa:
nieco o lesovi
nieco vam poviem o lesovi - dnes davali na markize spravy, a na koniec dali zaujimavy prispevok o mentalne retardovanych ludoch. a ked sa tam jeden mental hral na moderatora, tak pribehol k druhemu mentalovi, a to bol LES. kdo ste to vydeli, viete o com hovorim

-
Ali N
Medium Star
Re: nieco o lesovi
Neber si to osobne ale myslim ze toto si trochu prehnalmajstersveta napísal:nieco vam poviem o lesovi - dnes davali na markize spravy, a na koniec dali zaujimavy prispevok o mentalne retardovanych ludoch. a ked sa tam jeden mental hral na moderatora, tak pribehol k druhemu mentalovi, a to bol LES. kdo ste to vydeli, viete o com hovorim![]()
![]()
Re: nieco o lesovi
jasneeeeeeeeemajstersveta napísal:nieco vam poviem o lesovi - dnes davali na markize spravy, a na koniec dali zaujimavy prispevok o mentalne retardovanych ludoch. a ked sa tam jeden mental hral na moderatora, tak pribehol k druhemu mentalovi, a to bol LES. kdo ste to vydeli, viete o com hovorim![]()
![]()
-
tomexx
King
Ako vies ze to boli Arabi?? Toto je ten prejav propagandy, ked sa povie terorista automaticky si ludia predstavia Araba s kalachom v ruke...jjj napísal:konecne ty arabi nakopali prdel nielen namyslenym amikom ale aj pribble dokonalym britom na cele s magorom akym je tony blare ... sak uz nebudu kludne spavat .... a a oto im islo .... no a podarilo sa.... mysleli si ze su majstri sveta a nikto im nic nemoze ....
-
jjj
Guru wannabe
sak aj uplnej lame dojde preco bush investoval tolko $ do iraku a nechal zomriet toko amikov .... keby tam nebola ropa tak by neminul ani 1 blby americky $ ..cert napísal: Tvrdeniam typu "Bush obsadil Irak kvoli rope" chybaju akekolvek doveryhodne dokazy - keby take tvrdenia boli aspon ciastocne pravdive iinformacie by sa objavili v beznych mediach.
Len taky detail -> Tvojmu tvrdeniu o "ropnej vojne Busha" chybaju dokazy.jjj napísal: sak aj uplnej lame dojde preco bush investoval tolko $ do iraku a nechal zomriet toko amikov .... keby tam nebola ropa tak by neminul ani 1 blby americky $ ..sak keby mu zalezalo co sa na svete deje davno by nebola afrika a jej obyvatelia v takej riti a stave v akom to je teraz ... to ze sa tam denne pred niekolkymi rokmi vyvrazdovali po tisickach navzajom domorodci nikoho netrapy ..sak ved je ich dost ..
Afrika a chudoba - ved prave predvcerom sa staty G8(najbohatsie) rozhodli vyrazne navysit podporu pre chudobne staty(konkretne Palestinu, Afriku a ine). Dokonca aj Bono Vox vyjadril spokojnost s takymto rozhodnutim(Bono presadzuje zrusenie dlhov voci africkym statom a pomoc pre taketo staty).
-
t0m4s3
Admin
a americkemu dovodu utoku na irak (zbrane hromadne nicenia) dokazy nechybaju ze?cert napísal: Len taky detail -> Tvojmu tvrdeniu o "ropnej vojne Busha" chybaju dokazy.
Afrika a chudoba - ved prave predvcerom sa staty G8(najbohatsie) rozhodli vyrazne navysit podporu pre chudobne staty(konkretne Palestinu, Afriku a ine). Dokonca aj Bono Vox vyjadril spokojnost s takymto rozhodnutim(Bono presadzuje zrusenie dlhov voci africkym statom a pomoc pre taketo staty).
-
jjj
Guru wannabe
prepac ale co to je 25 mil $ ??? to je hovno nic .. smet tam by si potreboval najmenej 20x tolko aby sa daco zmenilo ... inac ten koncert bol good ... zadara kvalitna hudba nazivo ... bodaj by to bolo aspon 3x do rokacert napísal: Len taky detail -> Tvojmu tvrdeniu o "ropnej vojne Busha" chybaju dokazy.
cert: to ze nejaky Bono vyjadril spokojnost
lol
Treba sa na to pozret globalne a nielen na vysledky (ter. utoky)
Ked vylucime idiotske argumenty ako ze su to fanaticky beduini ktory mi zavidia televizor (by Les) uvidime, ze vsetko ma svoju pricinu. V prvom rade sa arabi neboja postavit s fanatizmom na odpor a americania niesu pre nich osloboditelia ale okupanti co nemaju v ich zemi co robit
Za druhe je tu sionisticky stat Izrael, ktory utlaca arabov v ich vlastnej zemi a ktory je podporovany sionistickymi vladami v USA a Velkej Britanii. Samotna al-kaida sa vyjadrila k utokom na Londin, ze je to odplata za podporu sionistov a ich cielov. (Sionizmus - ZIDOVSKY nacionalizmus)
cert, les: Kedy uz pride americka demokracia zachranit lud v Severnej Korei? Boja sa, ze na nich korejcania odpalia atomovku alebo na nich proste seru?
Treba sa na to pozret globalne a nielen na vysledky (ter. utoky)
Ked vylucime idiotske argumenty ako ze su to fanaticky beduini ktory mi zavidia televizor (by Les) uvidime, ze vsetko ma svoju pricinu. V prvom rade sa arabi neboja postavit s fanatizmom na odpor a americania niesu pre nich osloboditelia ale okupanti co nemaju v ich zemi co robit
cert, les: Kedy uz pride americka demokracia zachranit lud v Severnej Korei? Boja sa, ze na nich korejcania odpalia atomovku alebo na nich proste seru?
Hmmm, toto je dobre... takze vsetci co nesuhlasia s medzinarodnou politikou USA jej vlastne len zavidia?myscho napísal:Bojovat proti tomu jednoznacne ANO, ale ako povedal hojko, tak aj tak tu vzdy bude, lebo chudobny a slaby sa vzdy budu burit proti velkym a silnym, lebo je to prirodzene...Bohuzial zavist sa neda vyliecit, ani znicit, takze aj terorizmus tu bude navzdy
Ked sa tu bude rozoberat demokracia v ZSSR, pravdepodobne sa zhodneme, ale teraz vazne nechapem co to ma spolocne s tym, ze rozpadom ZSSR uz nie je vo svete odpovedajucej sily, ktora by krotila agresivitu a rozpinavost USA, resp. co to ma spolocne s pointou mojho predchadzajuceho prispevku vobec. Ach jaj...cert napísal: Proste zasnem!!! "Bohuzial, po rozpade Sovietskeho zvazu uz nie je odpovedajucej sily,"
- pozrel si na Discovery(pripadne precital nejaku knihu) zopar dokumentov co sa fakt dialo v ZSSR a aky neskutocny humus to bol??
Agresivita USA - ja som agresivitu zo strany USA nezaznamenal. Ale o niecom inom su teroristi, ti su podla mojho skromneho nazoru znacne agresivni.
No a pokial si nezaznamenal agresivtu US prave v suvislosti s ilegalnym napadanim suverennych statov- v rozpore s Medzinar. pravom a Chartou OSN, pricom samotni Americania priznavaju, ze dokazy o povodnych dovodoch utokov neexistuju, jednoducho ignorujes realitu a v tom pripade je zbytocne s tebou na tuto temu dalej diskutovat.
Hm, mohol by si byt konkretny a citovat, kto tu kedy pisal cokolvek v zmysle, ako si svojsky usudil v tychto svojich slovach: “USA (pocas existencie ZSSR) boli zle, uz dava na vyber ze ZSSR bol ten dobry - a to mi vobec nesedi“? Nic v zlom, ale ved ty uz umyselne zavadzas a znova len predvadzas absenciu akychkolvek argumentov na margo toho, co tu odznelo. Toto maju byt tvoje protiargumenty? Alebo sa potrebujes tymto sposobom samonasierat a vymyslat si absurdne dovody?cert napísal:ZSSR ako protivaha: plakat za tym ze tu bol ZSSR - najzlocineckejsi stat aky existoval - a hovorit ze tu fungoval(v ZSSR nikdy nic nefungovalo) ako dolezity protipol USA je maximalne trafeny argument. Ten nazor ze USA (pocas existencie ZSSR) boli zle, uz dava na vyber ze ZSSR bol ten dobry - a to mi vobec nesedi.
Preco teda Americania podporovali diktaturu Saddama na prelome 80´s a 90´s? Mali moznost ho zvrhnut uz v case, ked pouzil biologicke zbrane proti Kurdskemu obyvatelstvu, no nestalo sa tak, pretoze vtedy bol diktator Saddam spojencom USA v konflikte proti Iranu. No a do II. sv. vojny Americania tiez vstupili az potom, ako Japonci napadli Pearl Harbour- dovtedy sa ich diplomacii uspesne darilo hrat mrtveho chrobaka, no a napokon aj hnutie Taliban sa v Afganistane dostalo k moci prave vdaka aktivnej podpore USA. Nic v zlom, ale skus si najprv prestudovat elementarne informacie o politike, ktoru si sa tu rozhodol obhajovat... mozno sa potom nebudes musiet tym co pises dalej strapnovat a dockam sa od teba konecne aj nejakych relevatnych faktov a protiargumentov. Alebo si sa rozhodol konkurovat pseudoamericanovi les_ovi? Gratulujem!cert napísal:Proti diktaturam prilis nefunguje diplamaticky dialog. A co II. svetova vojna? Aj tam sa mali USA zdrzat ucasti?
Teroristi: pri oboch utokoch na WTC teroristom neslo o pomstu za nejaky utlak(neviem sice aky), islo a ide o to ze teroristi su sfanatizovani a nenavidia kazdeho kto je odlisny.
-
Ali N
Medium Star
Irak ma ropu, ale krajiny ako Severna Korea nemaju nic, takze americanom sa neoplati napadnut ich. Skoda ze taki ako Les a Cert to nikdy nepochopiamasterrr napísal: cert, les: Kedy uz pride americka demokracia zachranit lud v Severnej Korei? Boja sa, ze na nich korejcania odpalia atomovku alebo na nich proste seru?