Counter-Strike - diskusia, rady, problemy...

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
G0lDiER_
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

C:/Valve/cstrike/config.cfg
do
C:/Steam/steamapps/tvoj_mail/Counter-Strike 1.6/cstrike

mimochodom niesom si isty tym Counter-Strike 1.6 v steamapps :) ale to uz hadam najdes :lol:
Antichrist
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Antichrist »

caute hladam niake slovenske alebo aj ceske steam servery
Axelik.m
Star
Star

Príspevok od používateľa Axelik.m »

Antichrist napísal:caute hladam niake slovenske alebo aj ceske steam servery
92.240.234.10:27016

toto je dm ale ked je plno zacne prehadzovat na klasicke

//autoeditácia príspevku ( 23 May 2009, 21:23 )
tak cosa mi dnes stalo na steame chcel pridat server cez steam ako som ho pridaval dup prask vypol sa idem ho zapnut a odznovu sa mi zacal steam aktualizovat a ani hru som tam nemal naistalovanu asi v priecinku bola to som sa uz nedival ale v polozkach hry nie
Natro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natro »

Mal som steam, ale ked som raz zapol pc tak mi napisalo tento error. Skusil som preinstalovat, ale ani to nepomohlo. Nechapem lebo nikdy predtym mi to nerobilo.
Prílohy
ERROR
ERROR
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa blazer »

Odinstalluj a precisti si registre. V registroch mas steam chybne zapisany, vtedy robi toto. Pripadne to robi ked tam tie registre vobec nejsu, napr po preinstallovani winu :wink:
Natro
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Natro »

ale mne to islo a zrazu mi to vypisalo
---
Ide :) dakujem
Dobermann
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Dobermann »

chlapi mam takyto problem zidny vyrus v notasi nemam pretoze je novy mam ho 4dni operacny system vista 32bit skusil som kazdy cs 1.6 aj source ziadny nejde dokonca aj odporucane verzie 23B a 26 pri inych verziach vyhodi chybu c++ runtime error hl.exe abnormal chyba daka pri inych nacita vsetko a ked si mam vybrat so strank tabulka s OK sa neda odkliknut mysou a ani enterom dakto co sa vyznate do visty poradte dokonca ma napadlo spravit aby spustaci program exe som dal kompabilitu xp servis pack2 aj na hl.exe ani to nepomohlo tak uz neviem cim to moze byt poradte dakto prosim vas uz mam fakt nervy na drat pritom ine hry mi fakcia ako nic bez problemov ak chcete napisem akym mam notas onfo tu: asus 2.2 procesor 2 dual core intel, grafika Nvidia 9300 M GT 512mb, ram 4G, hardisk 320G tot vse dolezite neviem de je problem diky :(
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Preinstaluj/Updatuj .Net framework, pripadne neviem ci aj na vistu sa daju stahovat Visual C++ kniznice ( http://support.microsoft.com/kb/259403 ). Tuto chybu malo vela ludi, casto pomoze reinstall winu i ked verim, ze to pojde aj jednoduchsie :? Vistu mam aj ja, no CS mi ide ako aj NS tak aj Steam.
Dobermann
Medium Expert
Medium Expert

aha oka skusim to diky

//autoeditácia príspevku ( 25 May 2009, 18:27 )
no vista net.framework asi nepouziva a visual c++ runtime neviem de to vista ma :o
pe.pe
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa pe.pe »

cawte seci, sry ze pisam takto, len nemam cas teraz koli maturam na prezeranie setkych odpovedi, :D tak sa cem spytat ako si vytvorim vlastny public server ?.. tak trosku aj s lepsim postupom.

mam aj steam aj nonsteam....a kamarati maju seci tusim len nonsteam, ak aby sa im dalo pripojit :D

dakujeeem :)
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tonek »

Procesor (CPU) Intel Pentium III 1200 MHz
Operačná pamäť (RAM) 256 MB DDR
Pevný disk (HDD) 20 GB
Optická mechanika DVD-ROM
Grafická karta ATI Radeon Mobility 32 MB

pročak asi zmenim a ramku zvyšim(určite na 1 gb)

pojde na tom cs-ko a hl 1 a ine mody bez sekania?
pojde to aj na vysokych detailoch?
pojde to aj na 100 fps?

dik
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

CS na vysokých detailoch? :o
No CS podľa mňa na tom rozbeháš. Keď zmeníš pročák tak určite
údajné požiadavky
Minimum: 500 mhz processor, 96mb ram, 16mb video card, Windows 2000/XP/ME/SE, Mouse, Keyboard, Internet Connection

Recommended: 800 mhz processor, 128mb ram, 32mb+ video card, Windows 2000/XP, Mouse, Keyboard, Internet Connection

http://forums.counter-strike.com/counte ... 1-6-a.html

btw ja mám Intel Pentium 4 (2GHz), 512RAM, Ati Radeon 9800SE 128MB, na rozlíšení 1280x1024, 32 bitov a v smoku je to cítiť že je to neplynulé. Ale hrám v okne. Keby som mal Fullscreen tak mi to ide ešte horšie keďže mám 22palcový širokouhlý monitor. Keby som si dal fullscreen a nižšie rozlíšenie, tak je to také veľké, že ma z toho po pol hodine bolia oči.
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

čiže zmenou procaku aspon na 1,5 ghz a ram na aspon 512 mb by to malo byt plynule?(btw ved ja si nastavim do okna na smoke dam low a dam si 16 bit.)
btw. zabudol som povedat ze je to notebook(compaq n600c)
*****HERO*****
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa *****HERO***** »

tak plynule to bude pokial nebudu smoky, na takej zostave by aj jeden smoke stacil na to aby si pocitil zmenu .. na 100fps mozes samozrejme zabudnut
G0lDiER_
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa G0lDiER_ »

nedaj do toho PC ani korunu :) neoplati sa to, ver mi..
Dobermann
Medium Expert
Medium Expert

radsej mi zistite dakto ako spravim aby som fixol visual c++ runtime na viste aby mi fakalo csko 1.6 co to mate a popripade by som potreboval podrobny navod viem som lama ked sa jedna o taketo veci proste to potrebujem po lopate vysvetlit som zvyknuty na XP na viste som nikdy nerobil a neoplati sa prehadzovat win na novom notasy ktory ma fajny vykon dokonca strcil do vrecka moj 5rocny celkom slusne vyupgradedovany stolny komp. Okrem toho by som sa rad spital ked mam zakladnu dosku Nvidia K8N4-E ci je mozne do nej namontovat 2jadrovy procak daky?
to co mam je AMD 2.8 graf-Ati radeon 256 stredna verzia, 1,5G ram , 370G hardisk
:D
tonek
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

je to notebook čiže asi tak...chcem si ho kupit koli tomu, aby som mal čo na net a icq a filmy...cs je vedľašia zaležitosť...preto sa pytam...o.k thx za rady
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ahojte,
vedeli by ste mi poradit neake jump a surf steam servery na cs 1.6? diky :wink: hladal som ale vacsina je .ro a vsade mi vypisuje ze ppl moze ist iba z ich krajiny. dik
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Trapi ma jedna vec ohladom 1.6ky.....
Ako si tak pozeram videjka tych profikov na youtube, tak oni maju odlisne zbrane, teda zbrane su tie iste, len su krajsie, ine mieritka obcas, (hlavne na awp)
Pekne nabojnice vyletuju zo zbrani....ina krv ide z HS :D Inac to proste vyzera....ine zvuky atd...typujem, ze su to skiny? Alebo je to steamom? Alebo ako dosiahnem take iste ? :D
Priklad: nieje to az tak dobre vidiet na tomto videjku, ale snad chapete co myslim....ked nahodou bude niekto ochotny, spravte mi prosim screen ako to vyzera ked hrate vy :)

tu to je snad lepsie
blazer
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Ved v tych videach su defaultne modely, vsetko mam take iste od instalacie cs, aj NS aj Steam. To su modely priamo od Valve. Nestahujte tie pochybne namodelovane nacheatovane CSka a budete to mat taketo :P
Napísať odpoveď