Autoradio !!! - Anketa
Autoradio !!! - Anketa
No skúsme si spraviť takú malú anketu prípadne sa podeliť o skúsenosti s jednotlivými značkami.
Odporučiť nejaké z vlastnej skúsenosti či naopak negatívne skúsenosti poskytnúť ľudu pospolitému.
Odporučiť nejaké z vlastnej skúsenosti či naopak negatívne skúsenosti poskytnúť ľudu pospolitému.
-
PAuLi3
Darca
- Kontaktovať používateľa:
ja som mal stareho kazetaka Pioneer keh-1400, mimochodom ho teraz predavam s nim som bol nadmieru spokojny.. teraz mam panasonic, akoze svoju pracu spravi len ma na nom trosku serie ladenie radia, jednoducho sa stale preladuje...
// ale chcem sa v najblizsej dobe vratit k starej klasike... nieco taketo
// ale chcem sa v najblizsej dobe vratit k starej klasike... nieco taketo
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
My sme mali staršie SONY akože dosť staré už tiež tak okolo 6 rokov možno aj viac a to hralo stále dobre aj by hral doteraz keby ten predný panel nebol už toľko raz spadol na zem az sa už dosť rozletel a už v nom čosi nehrá.
Potom nam dal známy nejakého kenwooda tiež nie nejakeho starého ze vsetko je ok len CD mechanika blbne ale srať na ňu. Tak mame v aute toho kenwooda a žeby som bol spokojný tak to nemôžem povedať však hra na tých istých reprákoch ako hralo aj to staré Sony a ten Kenwood hra dobre iba keď sa mu chce aspoň ten čo mam.
Chvílu hra super chvíľ sa to nedá počúvať tam je nejaké pozadie v tom zvuku alebo čosi a ma to rozčuluje a morovo dlho trvá kým ho napadne že už dosť bolo škrčania že už môže aj preladiť a začne ladiť a to sa človek neodžije kým s tým skončí a koľko razy naladí to na hovno.
Potom nam dal známy nejakého kenwooda tiež nie nejakeho starého ze vsetko je ok len CD mechanika blbne ale srať na ňu. Tak mame v aute toho kenwooda a žeby som bol spokojný tak to nemôžem povedať však hra na tých istých reprákoch ako hralo aj to staré Sony a ten Kenwood hra dobre iba keď sa mu chce aspoň ten čo mam.
Chvílu hra super chvíľ sa to nedá počúvať tam je nejaké pozadie v tom zvuku alebo čosi a ma to rozčuluje a morovo dlho trvá kým ho napadne že už dosť bolo škrčania že už môže aj preladiť a začne ladiť a to sa človek neodžije kým s tým skončí a koľko razy naladí to na hovno.
V aute mame original VW BETA s kazetakom a sme s nim velmi spokojny, vyrobca je tusim Blaupunkt, nemenili by sme.
Otec ma v praci Mitsubishi Outlander s origo radiom a asi 8 reprakov, viezol sa uz v mnozstve aut s roznymi radiami ale tak blbe radio ako ma Outlander este nevidel a najhorsie je, ze je integrovane.
Otec ma v praci Mitsubishi Outlander s origo radiom a asi 8 reprakov, viezol sa uz v mnozstve aut s roznymi radiami ale tak blbe radio ako ma Outlander este nevidel a najhorsie je, ze je integrovane.
Čudujem sa, že tu ešte nikto nespomenul clarion. Na inom fóre ma šli zožrať jak boli z tejto značky nadržaní.
Ja som jeden clarion na CD mal a vykopal som ho z auta von. Total na kkt radio. Odišiel zosik na pravej strane, display (ne)svietil tak, že na slnku nič nebolo vidno a nemalo to v sebe nič, čím by ma zaujal.
Nedávno som ho predal kamarátovi za €5
predával auto a svoju muziku si bral do nového. A samozrejme zasa všetci nadržaní mu za to ponúkali €20.
Prečo sa o to všetci tak trhali mi doteraz nie je jasné
Momentálne mám Panasonic CQ-C5303N a robí mi len radosť
Ja som jeden clarion na CD mal a vykopal som ho z auta von. Total na kkt radio. Odišiel zosik na pravej strane, display (ne)svietil tak, že na slnku nič nebolo vidno a nemalo to v sebe nič, čím by ma zaujal.
Nedávno som ho predal kamarátovi za €5
Prečo sa o to všetci tak trhali mi doteraz nie je jasné
Momentálne mám Panasonic CQ-C5303N a robí mi len radosť
velmi sa mi pozdava znacka Clarion
inak BEST EISA CAR RADIO za rok 2008/2009
http://www.caraudiocentre.co.uk/product ... -23271.htm
//btw Mark Levinson nie je spatny ale priplatit si do lexusu 5000€ len za zostavu nestoji za to
skor by som Bang&Olufsen co montuju do AUDI
stoji to 5x menej ako Mark Levinson
inak BEST EISA CAR RADIO za rok 2008/2009
//btw Mark Levinson nie je spatny ale priplatit si do lexusu 5000€ len za zostavu nestoji za to
Tak a už ho mám :-)
No nechal som si poradit od prveho kolegu celkom sa mi na obrazku pacilo a nie je uplne skarede to radio co spominal je to novy model aspon je to na krabici napisane zegulo napísal:ja mam Sony cdx-GT424U a som nadmieru spokojny
new model 2009
Ma to co ja potrebujem ma USB aj AUX a dava 4x 50W aspon sa mi zda nemam v aute nic specialne dva repraky v predu boli od vyroby a dva som si teraz sam namontoval do zadu.
To vyhladavanie je tam ozaj na urovni ma lsi pravdu lachko sa da najst co clovek potrebuje cez ten Quick aj ked je na USBcku X albunom a X pesniciek je to ozaj spoko a aj tie tlacitka su pekne tvarovane vyrazne co ma nazaciatku odradzalo lebo sa mi to tak nevidelo tak nakoniec som pochopil že to ma velke plus pri funkčnosti lebo ked šoférujem a idem cosi zmenit posunut pesnicku alebo pridat zvuk alebo preladit proste hocico tak lachko rozoznam na dotik ktore je ktore tlacitko.
Už som mal jedno sony a hralo super a to uz bol dost stare radio este by osm ho mal len nemenovaný členovia rodiny rozmlátili ten predný panel vyberaci. Toto hra tiez čisto žiadne trhanie ani škvrčanie proste čistý zvuk a niekomu sa to 4x 50W moze zdat malo ale ja neviem na co to je dobre a este ze zosilovače a neviem kolko watow vsak ked v aute dam hlasistost len na 20 co ukazuje radio neviem kolko je to Wčiek ale ide mi bubienky urvať a boli ma už s toho hlava a musim to dať tichsie lebo by ma tam je*lo po ceste a vlastneho slova si nepocujem.
Proste dal som zan 114 alebo 118 uz ani neviem eur a js danou. Kupil som ho nakoniec v metre a zatial som spokojný a týmto sa chcem podakovat za radu a skusenosti. pravda je ze to radio mi blbne stále ale uz som tam dal tri radia a furt to robi takze to je niekde v rozvodoch antény asi ale to je iná téma budem sa musieť na to pozrieť asi je niekde kontakt poje****.
Proste Z mojich skusnosti mozem povedat jednu vec:
U mna Sencor - PASS (Hroza)
Kenwood - PASS (furd doje***)
Sony - OK (Zatial len pozitivne skusenosti čo do funkčnosti, ovladania, spolahlivosti - bezporuchove - zatial oboje co som mal, a čistoty zvuku - nehovorim ze to hra ako živý koncert ale na to že to je autoradio za 100 eur tak to hra paradne)
Ostatne zancky - Nemam skusenosti
Vela Zdaru prajem pri Kupe autoradia