Nejde naformatovat USB kľuč na NTFS

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
BX
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa BX »

myslim ze urcite ti NTFS neublizi ;) A odoberat sa sice odporuca, no mam niekolko kamaratov, ktori to nerobia a drzi im USB uz vyse pol roka :D Tagze je to na tebe... istota?
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- len blbe na tom je to ze som ho chcel pouzivat ako servisny kluc s nejakymi softikmi na pratanie pocitaca ... a este dost ludi fici na FAT32 systeme a tam mi kluc ani nenajde ... a neviem co na to povie ani moj dvd prehravac doma ...
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

no tak to uz je iny problem zase... Nechapem preco bezia este na FAT32 a bolo by im to rozhovorit :D A ak ti to nepojde v praci/doma na DVD tak smola :? Budes musiet dat na FAT32
Lord ANAKIN
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Lord ANAKIN »

- och to nie to by bolo skoda takeho kluca ... radsej kupim novy a mensi na tieto ucely

- ale inak dik minob za navod ako to spravit K+
rey_619
Novice
Novice

Re:

Príspevok od používateľa rey_619 »

minob napísal:Klikni na TENTO POCITAC pravym mysitkom, SPRAVOVAT, SPRAVCA ZARIADENI, DISKOVE JEDNOTKY - nazov tvojho kluca (napr. CORSAIR VOYAGER).
Potom vyber VLASTNOSTI, ZASADY : OPTIMALIZOVAT PRO VYKON... a v prieskumniku mozes naformatovat na NTFS...
toto som spravil a vyplo mi usb kluc. pise, ze zariadenie je odpojene a neda sa znovu zapnut. co sa s tym stalo? dufam, ze mi to neznicilo 16GB kluc
Napísať odpoveď