Kabrioleto s Markízou
-
mihalswk
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kabrioleto s Markízou
Posielate SMS v tejto súťaži?
-
Key5ers0ze
Guru wannabe
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
ty vole som si myslel, ked som to otvaral ze to bude tema o nejakych letnych tuneroch co urezali flexou strechu zo schadewagenu a miesto platennej tam prdli markizu z letnej terasy
....
... a to ti je o nejakj kktine v telke ktoru vobec nepozeram
...
// Schyzo, vyhral co ,ja skutocne neviem o co ide lebo telku VOBEC nepozeram a ked som cital ze ide o telku, tak som to nechal tak
... a to ti je o nejakj kktine v telke ktoru vobec nepozeram
// Schyzo, vyhral co ,ja skutocne neviem o co ide lebo telku VOBEC nepozeram a ked som cital ze ide o telku, tak som to nechal tak
-
Hotwire
Addict
ale keby si nahodou vyhral bol by si radnordkapp_pb napísal:ty vole som si myslel, ked som to otvaral ze to bude tema o nejakych letnych tuneroch co urezali flexou strechu zo schadewagenu a miesto platennej tam prdli markizu z letnej terasy....
... a to ti je o nejakj kktine v telke ktoru vobec nepozeram...
/edit: ja som poslal jednu sms tym to pre mna haslo...len ma serie ze odvtedy mi chodi spam od orange typu "posli dalsiu"...
-
Hotwire
Addict
[quote="nordkapp_pb
[/quote]no nebyt nasich ja o tom tiez neviem bo telku pozeram len minimalne
Neposielam sms a nesledujem kktiny takehoto typu.Hraje sa o 77 kabrioletov sa mi zda, co stoja urcitu hodnotu xy€, jedna sms tam stoji okolo 1,5€,po odratani tych vsetkych hovadin im ludia zaplatia nie 77 ale 200 kabrioletov.Ten kto to vymyslel sa moze smiat.
Inak aj ten co este ziadnu sms neposlal, tak aj tomu sa trepe do mobilu spam ohladom tejto "sutaze".
Inak aj ten co este ziadnu sms neposlal, tak aj tomu sa trepe do mobilu spam ohladom tejto "sutaze".
-
Hotwire
Addict
jj oni tusim spolupracuju s orange na tomto...mozno aj s inymi operatormi..je to podla mna zo strany operatora dost nefer...bodol by nejaky SMS spamfilterplasmon napísal:Neposielam sms a nesledujem kktiny takehoto typu.Hraje sa o 77 kabrioletov sa mi zda, co stoja urcitu hodnotu xy€, jedna sms tam stoji okolo 1,5€,po odratani tych vsetkych hovadin im ludia zaplatia nie 77 ale 200 kabrioletov.Ten kto to vymyslel sa moze smiat.![]()
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
-
Hotwire
Addict
nie otravujunordkapp_pb napísal:jaj no dnes mi prisla nejaka SMS, ale jak som to otvoril a videl poslite SMS a periferne alfa romeo, tak som to vymazal a ani sa to nesnazil docitat ... mozno je to aj ono .. ale potom je to kurefstvo, ked som nikam nic neposielal ... co ma kua otravuju ?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
neviem co sa stazujete na tie SMS od orange ved od nich(a aj od inych operatorov) chodi stale nejaky spam typu objednajte si hru z wap,poslite sms na to a to,reklamy....a vela dalsich.....takze nic nove....mne tiez prisla jedna sms,nic som neposlal a uz mi nic neprislo....za to mama poslala jednu sms a stale jej chodia tie bludy.....ale clovek je na to uz zvyknuty v dnesnej dobe plnej reklamy atd....
-
Hotwire
Addict
ide o to ze operatorom platime ze ich sluzby a nie za sku*veny spam nech uz ide o tu sutaz alebo o hocico ine....klasika napísal:neviem co sa stazujete na tie SMS od orange ved od nich(a aj od inych operatorov) chodi stale nejaky spam typu objednajte si hru z wap,poslite sms na to a to,reklamy....a vela dalsich.....takze nic nove....mne tiez prisla jedna sms,nic som neposlal a uz mi nic neprislo....za to mama poslala jednu sms a stale jej chodia tie bludy.....ale clovek je na to uz zvyknuty v dnesnej dobe plnej reklamy atd....
-
Hotwire
Addict
peto hovorime o nevynutenom (a nechcenom) spame nie o blbych SMSkach do sutaze...KoCi napísal:.. platis aj za SMSky do sutaze.. a nie malo
edit:no tak mi to vysvetli teda ak myslis ze nechapem
Včera dávali na ČT prípad 2 bláznov, čo do nejakej vedomostnej súťaže o 100 bavorákov ich vyhrali 15 a zvyšných 19 im O2 odmietli dať pre podvod. Oni boli akurát takí súťaživí, že každý deň posielali zhruba 3000 SMS - iek, a preto vyhrávali. Takže môže to niekto takto skúsiť a uvidí, či mu to prinesie šťastie
I keď tam mali istotu toho, že ak pošlú toľko SMS, tak vyhrajú...