Ake mate monitory???
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
nexel som zakladat novu temu tak pisem sem...
Co hovorite na tento monitor???
Je to LCD YuSmart 19" 198EP
Popis: Max. 1280 x 1024 pix ;16.7M farieb (8 bits/Colors) ;bod 0.294 x 0.294 mm ;H: 85/85, V: 85/85 ;Kontrast: 500:1 ;Jas: 250 cd/m2 ;Odozva: 12ms
Co hovorite na tento monitor???
Je to LCD YuSmart 19" 198EP
Popis: Max. 1280 x 1024 pix ;16.7M farieb (8 bits/Colors) ;bod 0.294 x 0.294 mm ;H: 85/85, V: 85/85 ;Kontrast: 500:1 ;Jas: 250 cd/m2 ;Odozva: 12ms
- Prílohy
-
- yusmart_19_198em.jpg (26.64 KiB) 1107 zobrazení
-
mirecek7777
Light Expert
mám staručký SAMTRON 15".
a píšem preto, lebo v posledných dňoch je 5 min. po zapnutí veľmi tmavý a do 1 hodiny zase úplne biely obraz. jednoducho som ho úplne zničil a nutne potrebujem nový. behám po nete, ale veľmi sa v tom nevyznám a neviem sa rozhodnúť, tak mi prosím poradte.
bohužiaľ, momentálne som v situácii, že musím uprednostniť nižšiu cenu pred extra kvalitou. nemôžem ani nič prišetriť, lebo SAMTRON už asi dlho nevydrží.
nemám prehnané požiadavky - hry nehrám, film si pozriem len občas, takže len bežné veci - net a písačky.
čo poradíte? klasiku či LCD? 15" či 17"? ostatné parametre sú pre mňa ako španielská dedina. čo už...
čakám rady a vdaka
a píšem preto, lebo v posledných dňoch je 5 min. po zapnutí veľmi tmavý a do 1 hodiny zase úplne biely obraz. jednoducho som ho úplne zničil a nutne potrebujem nový. behám po nete, ale veľmi sa v tom nevyznám a neviem sa rozhodnúť, tak mi prosím poradte.
bohužiaľ, momentálne som v situácii, že musím uprednostniť nižšiu cenu pred extra kvalitou. nemôžem ani nič prišetriť, lebo SAMTRON už asi dlho nevydrží.
nemám prehnané požiadavky - hry nehrám, film si pozriem len občas, takže len bežné veci - net a písačky.
čo poradíte? klasiku či LCD? 15" či 17"? ostatné parametre sú pre mňa ako španielská dedina. čo už...
čakám rady a vdaka
-
tomexx
King
V tvojom pripade by som sa raidil podla znacky, ak nemas specialne poziadavky na latenciu alebo rozlisenie, tak pokukaj aj dake akcie...Brito napísal:mám staručký SAMTRON 15".
čakám rady a vdaka
Mozem ti poradit Benq FP91V+, ak by som kupoval LCD, tak by som si vybral ten... Ale to si priprav aspon 16000. Podla testov v PCR je dobry aj Proview PS976 - 13000 bez dph...
vyriešil som to šalamúnsky. ':)'
sestra má v robote 1 zvyšný, tak ho beriem. nemusím sa rozhodovať, ani pozerať na značky, parametre a hlvne cenu. 100% zľava ':)'
ale za rady v každom prípade dakujem. niečo ušetrím a k tejto téme sa vrátim.
teraz som si pozeral nejaké LG, PHILIPS a aj iné. klasika sa dá zohnať od 4500,-- Sk a LCD od 11000,-- Sk. čo vy na to?
sestra má v robote 1 zvyšný, tak ho beriem. nemusím sa rozhodovať, ani pozerať na značky, parametre a hlvne cenu. 100% zľava ':)'
ale za rady v každom prípade dakujem. niečo ušetrím a k tejto téme sa vrátim.
teraz som si pozeral nejaké LG, PHILIPS a aj iné. klasika sa dá zohnať od 4500,-- Sk a LCD od 11000,-- Sk. čo vy na to?
-
jonathan.davis.com
Light Professional