vaše grafické výtvory
-
lekoklatik
VIP
TheK páči sa mi to. Viem si to predstaviť ako webovú stránku. Zinteraktívniť by to podľa mňa problém nebol.
Len škoda že keď si to tak premakal si sa netrafil s tou strieškou hneď pod "WORLD WARS"... sry ale všimol som si tu
Inak tomu dávam 9/10 /nič nie je dokonalé, sám uznáš/
//Innocence j asi je to vec vkusu. Pretože mne napr. sa t tak páči preto, lebo to taktrochu vystupuje, lebo keby to bolo ako tá žltá a červená plocha Že zapaajú do seba, tak by tam tá modrá tú plochu prakticky v celku úplne rozbila, pretože je to farba studené proti tým dvom teplým. Takto mi je jasné že tá modrá je modrá a som rád že nepatrí tomu pozadiu tak celkom. A tá modrá časť je pre mňa tak trochu dôležitejšia aj kvoli tomu vtákovi ktorý je tej plochy tak trochu súčasťou. Na webe by to vyzeralo fajn, len by som to trochu zmenšil a dal by som tam niečo ako menu webu.
Ale to je fakt len vec vkusu
Len škoda že keď si to tak premakal si sa netrafil s tou strieškou hneď pod "WORLD WARS"... sry ale všimol som si tu
Inak tomu dávam 9/10 /nič nie je dokonalé, sám uznáš/
//Innocence j asi je to vec vkusu. Pretože mne napr. sa t tak páči preto, lebo to taktrochu vystupuje, lebo keby to bolo ako tá žltá a červená plocha Že zapaajú do seba, tak by tam tá modrá tú plochu prakticky v celku úplne rozbila, pretože je to farba studené proti tým dvom teplým. Takto mi je jasné že tá modrá je modrá a som rád že nepatrí tomu pozadiu tak celkom. A tá modrá časť je pre mňa tak trochu dôležitejšia aj kvoli tomu vtákovi ktorý je tej plochy tak trochu súčasťou. Na webe by to vyzeralo fajn, len by som to trochu zmenšil a dal by som tam niečo ako menu webu.
Ale to je fakt len vec vkusu
To modré - že Modern Age - by som tiež dal nejakým Grunge prechodom, rovnako ako je červené, teraz to vyzerá, že si tam len placol oválny obdĺžník a na to nahádzal efekty (nejaký brush alebo Motion Blur alebo nvm čo to je), proste nejak zapracovať do pozadia.. ale to je imho vec vkusu. Inak je to, ako lekoklatik povedal, pekné a tiež by som dal známku 9/10. PS: Pozdravujem toho c0dera.. xD
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
-
Royalflush
Guru wannabe
Wow, vobec som necakal ze pobudem takto pochvaleny
Dakujem 
Inak to nema byt web ani nic podobne, je to len mindmap pre premyslenie si tem do eng referatu.
Nieco taketo to malo byt:
http://hazemiup.files.wordpress.com/200 ... map-sm.jpg
Ale ako vidite urobil som si to trochu po svojom a rozdelil temy len farebne...
Inak obldznikovy ukrojeny Modern age je naschval. Ma to symbolizovat presnost dnesnej doby, v pozadi je pouzity motion blur ktory zase symbolizuje rychlost
Osobne si myslim ze by to mozno este chcelo nejak inak spracovat pozadie cerveneho pola First tries, ale vobec ma nenapada ako.
Inak to nema byt web ani nic podobne, je to len mindmap pre premyslenie si tem do eng referatu.
Nieco taketo to malo byt:
http://hazemiup.files.wordpress.com/200 ... map-sm.jpg
Ale ako vidite urobil som si to trochu po svojom a rozdelil temy len farebne...
Inak obldznikovy ukrojeny Modern age je naschval. Ma to symbolizovat presnost dnesnej doby, v pozadi je pouzity motion blur ktory zase symbolizuje rychlost
Osobne si myslim ze by to mozno este chcelo nejak inak spracovat pozadie cerveneho pola First tries, ale vobec ma nenapada ako.
-
Royalflush
Guru wannabe
nechcem byt zly...ale pravdou je ze s PS neviem nic.. ako fakt..necitam tuty..proste si otvorim PS raz za mesiac a neco tam potukam..skor som taky ze sledujem ostatne prace a "ziskavam napady" .Opak napísal:toto je úplný koniec..roflto musí ísť do vtipov...
-------------
aby som nebol celkom ot...je to také priemerné...vidno že s photoshopom niečo vieš..tú babu si spravil podľa mna krajsou
dakujem za kritiku..Mam este neake diela,ale z osobnych dovodov ich sem dat nemozem,inac by sa vam,podla mna,pacili..ale fakt nemozem,,,mozno po urcitej dobe... ked nieco nove vytvorim tak postnem...
btw...nepochopil som tu hadku...nekdo tu neco na mna namietal alebo akot o bolo ?
Filter > Blur > Motion blurRoyalflush napísal:Hej, a kde sa vlastne ten Motion Blur da v PS urobit?
Ja osobne som to nevidel, ale že vraj tu napísal príspevok nejaký c0der či aký mal nick a na môj príspevok hneď pod Tvojím zareagoval niečo v zmysle "sa po*eb ty ko*ot".. bohužiaľ, aj takí sú.tadyyy napísal:btw...nepochopil som tu hadku...nekdo tu neco na mna namietal alebo akot o bolo ?
Adox: to si sám nakreslil, alebo si vektorizoval alebo ako? Ukážeš originál?
Oznamkooo: Všetko pekné a moderné oznamká, ale niečo mi tam nesedí.. graficky to spravíš krásne, páči sa mi používanie Grunge efektov, ale predsa len, napr. v takom motte by som skôr volil font s diakritikou nejak pekne tam hodiť.. nejak si na to nemôžem zvyknúť.
Oznamkooo: Všetko pekné a moderné oznamká, ale niečo mi tam nesedí.. graficky to spravíš krásne, páči sa mi používanie Grunge efektov, ale predsa len, napr. v takom motte by som skôr volil font s diakritikou nejak pekne tam hodiť.. nejak si na to nemôžem zvyknúť.
Innocence dobry trick
Vdaka, vyuzijem to ver mi 
Oznamka: velmi sa mi paci to s tym mottom ze "Robili sme co sa dalo..."
Zase tam kde je "Einstein je mrtvy..." nemas doriesene farby (biele pismo na bielom podklade)
- inak velmi pekne prace, nech si hovori innocence co chce
nevadiii...
Oznamka: velmi sa mi paci to s tym mottom ze "Robili sme co sa dalo..."
Zase tam kde je "Einstein je mrtvy..." nemas doriesene farby (biele pismo na bielom podklade)
- inak velmi pekne prace, nech si hovori innocence co chce
Ty a fakti-cube napísal:preco tak zlozito? ved na to ide kliknut...
Nevedel som, ze to treba davat do priloh
sorry
Innocence: na internete je velmi vela dobrych fontov bez diakritiky, ale ta sa da dorobit, samozrejme len na par slovach, zase nie na pol strane
ale tak niekedy je aj v jednoduchosti krasa 
BX: hej v konecnej faze mali aj tak ine motto, ale zvyraznil som to ciernou konturou, tak to bolo v poriadku
Innocence: na internete je velmi vela dobrych fontov bez diakritiky, ale ta sa da dorobit, samozrejme len na par slovach, zase nie na pol strane
BX: hej v konecnej faze mali aj tak ine motto, ale zvyraznil som to ciernou konturou, tak to bolo v poriadku