S tym 100%ne suhlasimm.....proste ked ja poviem nejakej babe ze som hral dnes na svojej gitare ta vzdy ze woow a kto ta ucil atake.
Na co vsetko ste uz zbalili babu?
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
GothaR napísal:Ujo Imro to vie najlepsie:
Rovnaky hlas toho instruktora mozme najst v naucnych kazetach o lyzovany, z ktorych som sa rovnako valal po zemi ako z tohto.
-
Andi_Cibula
Addict
Vies co zvycajne ich balim jak tu gitaru do puzdra a idesnordkapp_pb napísal:aj ich zbalis jako na tu gitaru ? alebo iba na chvilu zaujmes ?
tak v mojom slovníku kaleráby znamená trávaTomik23 napísal:trochu nechapem....jak alkohol a kalerab ma spolocne...neze sa mi budete smiat....
Juj, ale ste na neho zlí.
) keď sa povedalo, že nikto tlačil niekomu kaleráby do hlavy, tak to znamenalo, že ho oblboval peknými sladkým rečičkami. Ale ako som tu už postrehla, časy sa menia a kaleráby už majú viacero významov. 
Alkohol asi vieš čo je, to ti vysvetľovať nebudem a za mojich mladých čias (Tomik23 napísal:trochu nechapem....jak alkohol a kalerab ma spolocne...neze sa mi budete smiat....
-
lollo
Professional
to kde islosisken napísal:to som videl v telke, pouzivali to juhoamericki domorodci.
ked das zene zjest kusok kalerabu a zapije to alkoholom aspon 30%nym tak je do 10 min zarucene tvoja
-
audiotrack
VIP
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
na viac ako tri ejakulacienordkapp_pb napísal:audio -> a baby sa balia iba s vyhliadkou zavazku najmenej do smrti ci jak ?
No tak už dosť... už sa nevládzem smiať...mi-chau napísal:na viac jak tri ejakulacie
-
Holubar
Darca
hah, no u mna uz takmer rok, tak neviemaudiotrack napísal:"alkohol a kaleráb" ti ju možno "zbalí" na jednu noc, ale láska takto nevzniká, tak neviem prečo sa to tu spomína keď téma je (mala byť) o niečom inom