suhlas.nech si ziju podla seba,ale nech nas stym neobtazujuJumperAL napísal:kludne ma oznacte za rasistu, ale cigani su podla mna odpad nasej spolocnosti.. ak chcu zit, tak ako ziju nech, ale nie u nas.
Romovia na Slovensku
http://korzar.sme.sk/c/4855588/obyvatel ... menmi.html
Tuším si nejako moc začínajú dovolovať
A LPR sa určite vyjadrí v tom zmysle, že oni sa tu len asimilujú
Tuším si nejako moc začínajú dovolovať
A LPR sa určite vyjadrí v tom zmysle, že oni sa tu len asimilujú
Prepáč, ale dovolím si nesúhlasiť. To by sme teda dopadli keby si žili podľa seba. Ak chcú žiť v spoločnosti (a to vraj chcú), musia rešpektovať určité pravidlá (spoločenské, sociálne, ekonomické...) a nie využívať farbu svojej pleti na získavanie určitých sociálnych a ekonomických výhod.... doteraz však, žiaľ, rómovia a "bieli" nie sú v tomto štáte rovnocennými občanmi a rómovia majú dosť navrch.taurus666 napísal:suhlas.nech si ziju podla seba,ale nech nas stym neobtazuju
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
to je nejaka chu**** toto, Ty si predsa viacej ako my vsetci, zabudol si?Aryan Angel napísal:Pretoze dnes sme si vsetci rovni, udajne.
edit://
vidis to, zase sme podla tych, ktori su pri moci rovni aj ked Ty si o tolko viac! No k*rvy jedny moderatorske. Nechces spravit nejaky pochod za moje vybanovanie? Mozete si slovenskymi vlajkami pomavat, zakricat si, zaspievat si, polonahi sa obijmat...a vobec vsetko co vy chlapci robite na takych akciachAryan Angel napísal:keby som tu bol viacej, tak ty tu uz nie si
inac toto je presna ta slobodoa slova co vy furt chcete
ked niekto povie svoj slobodny nazor, ktory sa nahodou nezhoduje s vasim tak sa ho treba co najskor zbavit
Preco to potom tvrdia ti pri moci, politici alebo media?Mr.Henky napísal:Neviem síce ako teba, ale mňa takéto vyhlásenie v súvislosti s nimi dosť uráža. Moje dva papagáje sú mi rovnejšie ako oni.
keby som tu bol viacej, tak ty tu uz nie siaxXis napísal:to je nejaka chu**** toto, Ty si predsa viacej ako my vsetci, zabudol si?
//autoeditácia príspevku ( 27 May 2009, 19:07 )
"Že by děti vyrůstaly odděleně, jde proti současným trendům. Obě třídy může spojení obohatit."
"Takové řešení, jaké zvolila škola ve Valašském Meziříčí, by mělo být v Česku nepřípustné. Integrovat Romy lze pouze tehdy, pokud je můžeme poznávat od nejužšího věku, například už od mateřských školek. Jednání zmíněné školy jde úplně proti soudobým trendům,"
http://zpravy.idnes.cz/skola-ve-valassk ... domaci_lpo
slobodny nazor no to si ma dostal... to asi maju byt tie fantazmagorie o mne, nackoch, fasistoch ...axXis napísal:
-
axxis
Addict
povedal clovek, ktory veri, ze Hitler chcel pomahat Polsku a Angicku, cely svet ovladaju zidia, ktori stvorili komunizmus, slovensky stat, nasledne ceskoslovensko, ktore potom aj nechali rozpadnut, potom postavili kopu falosnych koncentrachych taborov, potom donutili svet aby im priznal Izrael, do ktoreho aj tak nepatria a potom si udkupili vsetky svetove banky a chcu vyvrazdit biele obyvatelstvo a to tak, ze najskor nutia dotovat ciernych ludi v Amerika cim mu (bielemu obyvatelstvu) zvysuju dlh zidom. A zaroven sa toto vsetko da vyriesit tym, ze zo skveleho bieleho Slovenska vyzenie vsetkych punkacov, ciganov a ludi inej rasy a nastolime statne zriadenie postavene na "prirodzenom supereni" (citaj ti co sa dostanu do cela budu dosadzovat svoje deti na svoje vysoke posty) a uplne najsamlepsie by bolo keby sme si tu na slovensku nechali cisto iba vyholenych typov, ktori spravili pre Slovensko doteraz uplne najviac a vsetci budu podporovat najvacsieho Slovaka Jana Slotu, ktory nema rad Madarov a ciganov tak ako ani oni nemaju radi Madarov a ciganov. A potom zilo biele Slovensko stastne az kym nepomrelo.AA napísal:fantazmagorie
-
Stoporko
VIP
ešte sa pýtajbladeboy napísal:Svine hnusne..preco to zamlcuju?
Vdaka za informaciu..
//autoeditácia príspevku ( 14 Jun 2009, 13:01 )
velka kolekcia televiznych reportazi o ciganskom prinose spolocnosti
http://www.youtube.com/user/antimultikulti
//autoeditácia príspevku ( 14 Jun 2009, 13:01 )
velka kolekcia televiznych reportazi o ciganskom prinose spolocnosti
http://www.youtube.com/user/antimultikulti