Debna
-
kukuricaxxx
Amateur
- Kontaktovať používateľa:
Debna
Kolko asi elektriky zozere zhruba jedna tato debna. Chcem nejaky priemer. Bude bezat nonstop.
Nejak mi to nechce nakopirovat ten obrazok tu mate adresu:
http://cs.naplno.sk/images/foto_server_ares.jpg
Nejak mi to nechce nakopirovat ten obrazok tu mate adresu:
http://cs.naplno.sk/images/foto_server_ares.jpg
-
kukuricaxxx
Amateur
-
t0m4s3
Admin
Ked mi povies kolko zozerie moje auto za rok penazi, tak ja ti poviem kolko zozerie tvoja bedna, ok?kukuricaxxx napísal:za rok kolko asi. A notebook by kolko asi zral keby bol cely rok nonstop pusteny
ze ja ten comp poznam, rovnako ako aj meno povodneho vlastnika 
.. z tej konfiguracie si pamatam len cpu Athlon X2 4200+ s939, zdroj Tagan x-Eye 420W (tusim).. ramky, hdd neviem ci odvtedy nezmenil (aj ked povodny raptor s tym chladicom tam stale svieti), povodnu vga (7800GTX) tam tiez nevidim (bez vga ti ta zostava nepojde, a bez nej sa ani neda nijak tipnut spotreba, kedze VGA tvori nezanedbatelne percento spotreby). Doska bolo cosi predrazene od MSI spolu s wifinkou .. plus viem ze to bolo zlozene v auguste 2005.
.. ciste zo zaujimavosti - kolko si za to dal?
.. z tej konfiguracie si pamatam len cpu Athlon X2 4200+ s939, zdroj Tagan x-Eye 420W (tusim).. ramky, hdd neviem ci odvtedy nezmenil (aj ked povodny raptor s tym chladicom tam stale svieti), povodnu vga (7800GTX) tam tiez nevidim (bez vga ti ta zostava nepojde, a bez nej sa ani neda nijak tipnut spotreba, kedze VGA tvori nezanedbatelne percento spotreby). Doska bolo cosi predrazene od MSI spolu s wifinkou .. plus viem ze to bolo zlozene v auguste 2005.
.. ciste zo zaujimavosti - kolko si za to dal?
-
kukuricaxxx
Amateur
-
tomaxx_199
Medium Professional
-
kukuricaxxx
Amateur
myslim, ze uz sa celkom strapnujes, spytaj sa teda kusiho, ci by na to nemohol napojit merak (ktory ak nema si kupis velmi rad pravdaze) .. navyse hentaku zostavu uz nevyskladas, cokolvek vyskladas dneska, bude zrat menej ako hento.
PS: Este raz spomen slovo "DeBna" a dostanem ban za urazlive a vulgarne spravanie sa na fore... a to urcite nechcem ani ja a ani ty.
/tomas - ak je tak, potom moja blbost, ospravedlnujem sa
PS: Este raz spomen slovo "DeBna" a dostanem ban za urazlive a vulgarne spravanie sa na fore... a to urcite nechcem ani ja a ani ty.
/tomas - ak je tak, potom moja blbost, ospravedlnujem sa
-
t0m4s3
Admin
Toto si tym myslel Koci?
debna -y -bien ž.
1. obyčajne drevený obal v tvare hranola; jeho obsah: debna na zemiaky; nahádzať uhlia do debny; debna ovocia
2. švédska debna telocvičné náradie v tvare debny;
debnička -y -čiek ž. zdrob.
-------------------------------------------------------
Slovo - bedňa - nie je v slovníku!
debna -y -bien ž.
1. obyčajne drevený obal v tvare hranola; jeho obsah: debna na zemiaky; nahádzať uhlia do debny; debna ovocia
2. švédska debna telocvičné náradie v tvare debny;
debnička -y -čiek ž. zdrob.
-------------------------------------------------------
Slovo - bedňa - nie je v slovníku!