Liga majstrov
-
M.a.R.o.s.H
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Myslím, že skvelý futbal môžeme očakávať jedine vtedy, ak jeden z tímov spraví hneď na začiatku nejakú chybu a inkasuje gól.
V opačnom prípade nás čaká niečo ako minuloročná odveta na Old Trafford - Manchester sa dopredu hrnúť nebude a útoky Barcelony budú stroskotávať na skalopevnej obrane červených diablov.
Bodaj by sme mali možnosť vidieť také finále, aké sme videli v roku 2005 (pokiaľ sa nemýlim) v Istanbule

V opačnom prípade nás čaká niečo ako minuloročná odveta na Old Trafford - Manchester sa dopredu hrnúť nebude a útoky Barcelony budú stroskotávať na skalopevnej obrane červených diablov.
Bodaj by sme mali možnosť vidieť také finále, aké sme videli v roku 2005 (pokiaľ sa nemýlim) v Istanbule
No vo finale to tak vacsinou byva az na zopar vinimiek.t0m4s3 napísal:prvy polcas neskutocna nuda
Vitazstvo barcelony jednoznacne zasluzene, Manchester s vinimkou prvych 10 minut neukazal vobec nic, najma v druhom polcase boli dost jalovi.
Inak Barcelona dnes ukazala aj paradny vykon v obrane najma Pique bol vyborny. Pozdaval sa mi este aj vykon Puyola, myslim si ze na kraji je ovela uzitocnejsi ako niekde v strede obrany.
-
Vigor
King
- Kontaktovať používateľa:
Po prvych 10 minutach som si myslel, ze Manchester by mohol dnes vyhrat. Avsak po prvom gole, kde sa Vidic nechal dost lahko obist sa obraz hry rapidne zmenil a Barcelona uz zapas z ruk nepustila. Manchester bol jasne slabsi v strede pola, dvojica Xavi a Iniesta, aj ked Barcu zrovna nemusim, je uzasna a je radost sa na ich hru divat. Ronaldo mal ku koncu zjavne problem zvladat svoje vlastne emocie.
Inak z hladiska nezaujateho divaka (Liverpool a Atletico Madrid, ou jej) to bol zapas dost nudny. Akurat sme sa opat presvedcili o tom, ze Messi ma na lavacke asi lepidlo ked si vedie loptu, ze Henry robi stale tu istu klucku a zakoncuje jednym jedinym sposobom, ze Sylvinho uz na tuto uroven nema, ze Tevez vie akurat tak bezmyslienkovito behat cim jeho herny prejav vyzera naoko mozno fajn ale realne je podla mna uplne o nicom atd.
Inak z hladiska nezaujateho divaka (Liverpool a Atletico Madrid, ou jej) to bol zapas dost nudny. Akurat sme sa opat presvedcili o tom, ze Messi ma na lavacke asi lepidlo ked si vedie loptu, ze Henry robi stale tu istu klucku a zakoncuje jednym jedinym sposobom, ze Sylvinho uz na tuto uroven nema, ze Tevez vie akurat tak bezmyslienkovito behat cim jeho herny prejav vyzera naoko mozno fajn ale realne je podla mna uplne o nicom atd.