Co by ste privitali nove na fore???
-
G0lDiER_
King
- Kontaktovať používateľa:
Myslim ze tu niekto davnejsie pisal ze ma uz plnu na 100% a furt nema ziadny problem ze SSky mu chodia normalne dalej
//autoeditácia príspevku ( 24 May 2009, 22:49 )
Btw nic v zlom ale ked som ja prosil o vacsiu pripustnu velkost avataru tak ste ma doje*** jak sa len dalo
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=87034
//autoeditácia príspevku ( 24 May 2009, 23:00 )
ale tak musim povedat dakujem
//autoeditácia príspevku ( 24 May 2009, 22:49 )
Btw nic v zlom ale ked som ja prosil o vacsiu pripustnu velkost avataru tak ste ma doje*** jak sa len dalo
http://www.hojko.com/viewtopic.php?t=87034
//autoeditácia príspevku ( 24 May 2009, 23:00 )
ale tak musim povedat dakujem
Ty si to nemal zdovodnene
moosha pekne napisal, ze to chce na sirku toho obdlznika s hodnostou, co bolo logicke a spolu s rozmermi logicky porastla aj velkost, ktora napriek tomu nedosahuje tebou navrhovanych 10 KB 
Lubo$: staci premazat, ta kapacita je podla mna viac ako dostatocna, poznam forum, kde je limit 10 sprav
//800?
Lubo$: staci premazat, ta kapacita je podla mna viac ako dostatocna, poznam forum, kde je limit 10 sprav
//800?
-
audiotrack
VIP
aký by malo vyhladávanie podľa písmena, keď budú všetky témy začínať na P, K alebo V? (či je to slovo alebo písmenko je už jedno, stále začínajú na P,K,V a hladanie podľa písmena nemá zmysel)moosha napísal:Podla mna by bolo celkom dobre riesenie taketo:
-nainstalovat mod abecedneho vyhladavania (ako na lamkach)
-povolit ho len pre bazar
-nejak povolit len vyhladavanie pod pismenami P, V, K, I
-premenovat tie pismenka na Predam-Vymenim-Kupim-I
hm?
-
G0lDiER_
King
Nie, on to myslel inak
napisem to iste co on ale skusim po slovensky.
1.) nainstalovat mod na abecedne zoradenie tem
2.) povolit ho iba v bazare - co bude podla mna trochu tazsie zrealizovat (neviem)
3.) z vyberu pismen nechat iba P, V, K, I, a to prepisat na predam, vymenim atd, nazvy tem zostanu tak ako su, len namiesto pismen vo vybere budu cele slova
1.) nainstalovat mod na abecedne zoradenie tem
2.) povolit ho iba v bazare - co bude podla mna trochu tazsie zrealizovat (neviem)
3.) z vyberu pismen nechat iba P, V, K, I, a to prepisat na predam, vymenim atd, nazvy tem zostanu tak ako su, len namiesto pismen vo vybere budu cele slova
Subfóra sú tiež fajn vec. Ja som mal však na mysli niečo iné. Aby sa predišlo tomu, že niekto zabudol, resp. zle napísal kategóriu, každý užívateľ by ako názov témy dal len produkt, ktoré sa to týka a typ obchodu by si vybral z možností, pričom by bez jeho vybratia systém nedovolil príspevok odoslať. Potom buď priamo v sekcii Bazár a/alebo v sekcii Hľadať by sa dal buď zadať typ alebo názov. Šlo by to?
-
seth82
Darca
-
Hotwire
Addict
pocujte otazocka takto po ranu, mozno tu uz o tom niekto pisal dakedy, fakt sa mi nechce 160+ stran prehladavat...ale uvazovali ste uz aj o niecom ako hojko-mail? nevyznam sa moc do IT veci neviem ako by to zatazovalo databazu ci co len som mal taky napad a zvysilo by vam to isto popularitu
len tolko som chcel, bru noc idem spat, boli ma hlava jak das...