Nabourali se mi do ICQ

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
kapu
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Nabourali se mi do ICQ

Príspevok od používateľa kapu »

Zdravím všechny,
dnes ráno jsem zapnul PC, chtěl se připojit na QIP (ICQ) a psalo to že špatné heslo, tak jsem t zkusil i na meebo.com a ICQ 6.5 a opravdu to všude psalo že neplatné heslo.

Na ICQ.com jsem si chtěl heslo zaslat a když jsem tam dal ICQ číslo a můj email, tak to psalo že jsem zadal špatný email, ale tento email používám už dobrých 10 let, takže buď jsem ho při zakládání ICQ účtu (asi 4 roky zpátky) nezadal, nebo už to dotyčný stačil změnit.

Ptám se vás tedy všech, jestli někdo nezná nějaký soft, anebo dokonce způsob jak své ICQ dostat zpět, jak s eznova připojit a nebo jak si změnit heslo!

Měl jsem asi 150 kontaktů, nechci o všechny přijít :?

Prosím pomocte mi ať už víte cokoliv co by mohlo zabrat!
Key5ers0ze
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Key5ers0ze »

tak jedine riesenie je podla mna napisat na nejaky icq support
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

Predstav si ze ziadny neexistuje. Podobna vec sa stala susedovi a ja som polhodiny stravil hladanim mail adresy kam by som icq staffu poslal spravu. Ziadny nieje. Vsetko mas bud v navodoch alebo kadejakych predpripravenych formularoch alebo vo fore, kde ti s problemom mozu pomoct ostatni uzivatelia, prinajlepsom so stastim nejaky ich moderator. Ina moznost proste nieje.
konyk87
King
King

Príspevok od používateľa konyk87 »

ja by som to na tvojom mieste este par dni skusal..aj tu na fore to bolo par krat riesene a vacsinou sa tym ludom podarilo bez problemov prihlasit, takze zrejme islo o nejaky vypadok servera, na ktory sa chceli prihlasit..

okrem toho, o svoje kontakty sa bat prilis nemusis lebo QIP si robi lokalnu zalohu CL (pre 2005 je to v subore QIP\Users\tvoje_cislo\tvoje_cislo.cl), takze v pripade nutnosti vytvorenia noveho uctu si dokazes tieto kontakty znovu bez problemov popridavat :)
kapu
Medium Star
Medium Star

konyk87 napísal:ja by som to na tvojom mieste este par dni skusal..aj tu na fore to bolo par krat riesene a vacsinou sa tym ludom podarilo bez problemov prihlasit, takze zrejme islo o nejaky vypadok servera, na ktory sa chceli prihlasit..

okrem toho, o svoje kontakty sa bat prilis nemusis lebo QIP si robi lokalnu zalohu CL (pre 2005 je to v subore QIPUsers voje_cislo voje_cislo.cl), takze v pripade nutnosti vytvorenia noveho uctu si dokazes tieto kontakty znovu bez problemov popridavat :)
jojojo to už jsem taky právě zjistil, pročítal jsme si toho více na internetu a lidé psali, že je to nějaký vir, který se mi nabourá do ICQ, změní heslo na neznámý počet znaků a změní také email, abych si na ICQ.com nemohl vygenerovat nové heslo, to je právě ten problém :?

No každopádně budu to teda ještě chvíli zkoušet, ale zase "pár" dní bez ICQ být nemůžu, tak si kdyžtak zatím založím nové a zkusím zkopírovat ten kontakt list.

Jinak tu zálohu jsme v QIP2005 našel, ale já jsme v prosinci (tam právě záloha končí) přešel na QIP Infium a tam to za boha nemůžu nikde najít, ví někdo, kde se v něm ukládá záloha kontaktů tak jako v QIP2005?

//autoeditácia príspevku ( 25 May 2009, 22:02 )
*bump* prosím help

ví teda někdo, kde se ukládá kontakt list v QIP Infium?

No a jestli ne, tak by mi prosím aspoň stačila rada, jak mám ten kontakt list v QIP 2005 ze starého čísla použít na to nové, děkuji za rady!
Mato70
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mato70 »

kamosovy sa stalo tiez presne to iste, pouzival Qip infium a na ucet qipu sa prihlasil v pohode ale na ICQ mu to vypisovalo ze ma zle heslo.

Zalohu kontaktov najdes v Qip Infium\Profiles\tvoje cislo\BackupCL\ a subor s koncovkov .cmb ..... bohuzial sa ale neda otvorit v notepade ako zaloha z klasickeho qipu, ale existuje taky program ktory sa vola contact manager http://qip.ru/files/qipcm12.zip a ked si vytvoris nove cislo tak cez ten program sa prihlasis na tvoj novy ucet a das importovat kontakty zo zalohy ale niekedy to trva strasne dlho a niekedy to je hned tak treba mat trpezlivost, taktiez sa stalo ze ked si on pridal mna cez tento manager tak som ho mal stale offline ale vyriesili sme to tym ze si ma zmazal on z kontaktov, potom ja jeho a znova sme sa autorizovali a pridali a uz to fungovalo ale urcite to je jednoduchsia cesta ako zhanat vsetky kontakty odznova
kapu
Medium Star
Medium Star

děkuji za radu, už jsem to tak udělal a vše je zase ok, lidi mám, ale oni mě nemají, musí si samozřejmě přidat mé nové číslo, aspoň mě nebudou někteří otravovat :D
iwo1222
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa iwo1222 »

skus si poziadat o novu zmenu hesla, posle ti to nove heslo na majl a mozes pokracovat bez problemov..

mne sa to stalo tiez
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

iwo1222 napísal:skus si poziadat o novu zmenu hesla, posle ti to nove heslo na majl a mozes pokracovat bez problemov..

mne sa to stalo tiez
Bre rano.. citame celu diskusiu nez reagujeme :wink:
kapu
Medium Star
Medium Star

iwo1222 napísal:skus si poziadat o novu zmenu hesla, posle ti to nove heslo na majl a mozes pokracovat bez problemov..

mne sa to stalo tiez
jsi hodný, děkuji za pomoc, ale bohužel tohle v mém případě nefunguje, jelikož mi "vir/hacker" změnil i e-mail, takže nic no
Napísať odpoveď