Ďakujem za pomoc
Naprogramovanie Skúšobnej verzie na 30 dní
-
Cr4zY-f4nCy
Amateur
Naprogramovanie Skúšobnej verzie na 30 dní
Neviete mi poradiť, ako naprogramovať JAVA program, tak aby mohol ísť len 30 dní? potreboval by som, zistiť ako sa to dá spraviť, jednoducho chcem spraviť Trialovú verziu, ktorá pôjde len 30 dní a po 30 dňoch ju treba znovu stiahnuť, ale vôbec nemám tušenia ako.
Ďakujem za pomoc
Ďakujem za pomoc
Myslíš si, že má zmysel niečo také robiť? Pri "normálnych" programoch máš viac možností ako dátum toho spustenia niekam schovať, pri jave veľa možností nemáš. Môžeš si to uložiť do nejakého súboru, ale nie je problém ho vymazať. Možno by sa dalo vygenerovať ten java program tak, aby už obsahoval dátum, dokedy to bude fungovať, ale ani to nie je problém upraviť.
Viac možností mi nenapadá (teda ak nepoužiješ nejaké DRM, čo je zabudované vo Windows, ale pochybujem, že by si za také niečo platil) a ak aj niečo vymyslíš, nájde sa kopec ľudí, čo to za pár minút odstránia.
Viac možností mi nenapadá (teda ak nepoužiješ nejaké DRM, čo je zabudované vo Windows, ale pochybujem, že by si za také niečo platil) a ak aj niečo vymyslíš, nájde sa kopec ľudí, čo to za pár minút odstránia.