Podla mna najkvalitnejsi z komprimovanych formatov je AAC (*.mp4). Bol aj test komprimovanych formatov v jednom audio casopise tam to tiez s prehladom vyhral. Pri rovnakej kompresii ako mp3 ma ovela lepsiu kvalitu, ako normalne CD. A ked si pustim na sluchatkach normalne cd a potom este aj mp3 128kbit napr. tak ten rozdiel tam je uplne pocut nechapem jak mohol niekto kedysi hovorit ze 128kbit mp3 sa rovna kvalite audioCD A myslim ze co vie prehrat mp3 prehrava aj mp4, ale asi len novsie prehravace. Osobne si myslim ze ogg nema buducnost.
t0m4s3 napísal:
tak to sme sa aj s kolegom schuti po ranu zasmiali. Vies co si vobec napisal?
malo tam byt "pri rovnakej velkosti suboru", zle som sa vyjadril, moja chyba . Cize ta ista skomprimovana pesnicka je kvalitnejsia u AAC ako u mp3 pricom velkosti oboch suborov su priblizne rovnake (a bla bla bla...).
mspeedo napísal:
malo tam byt "pri rovnakej velkosti suboru", zle som sa vyjadril, moja chyba . Cize ta ista skomprimovana pesnicka je kvalitnejsia u AAC ako u mp3 pricom velkosti oboch suborov su priblizne rovnake (a bla bla bla...).
still don't get it? (stale si to nepochopil?)
to musi byt sakra dobry format ktory je po komprimacii ovela lepsiu kvalitu ako cisty nekomprimovany zvuk z CD (btw je to fyzikalne nemozne )
t0m4s3 napísal:
still don't get it? (stale si to nepochopil?)
to musi byt sakra dobry format ktory je po komprimacii ovela lepsiu kvalitu ako cisty nekomprimovany zvuk z CD (btw je to fyzikalne nemozne )
sorac, nezaplo mi , to malo znamenat ze nie lespiu ako cd, ale skoro na nerozoznanie od cd.