Vymena HDD na NB

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Vymena HDD na NB

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

Mam v NB 80gb HDD a planujem kupu vacsieho .. mam len jednu otazocku .. vymenim to ? nie je to nejako pajkovane alebo co ? predstavujem si to tak ze rozrobim zospodu plasty odpojim hdd a zapojim druhy :D je to tak ? :D NB je ASUS X51R :lol: Ďakujem
GIGABYTE
King
King
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Odporúčam to meniť v autorizovanom servise.. Ak je notebook v záruke, keby ho rozoberieš prídeš o ňu, ale to asi vieš.. Neviem ako to je s notebookmi, ale čítal som, že sú aj také ktoré majú niekde na spodu neakú plastovú krytku a tá umožňuje prístup k HDD, ale aj tak by som s tým behol do servisu. :wink:
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Nedávno som menil HDD na notebooku a je to uplne lahká vec. Odšrobuješ spodny plastový krit, a uvidíš HDD. Odšrobuješ aj ten a iba ho vyberieš. Nei je tam naletovany. Iba zapojený normálne spôsobom SATA.
A k tej záruke. Pozor ked odšrobuješ spodný kryt nedojdeš o záruku. Pri PC a notebookoch je to raz tak. Volakedy sa dávali tie rôzne plomby ale bolo to v rozpore so zákonom. Takže ten kryt môžeš šróbovať hore dole kolko len chceš. A tak isto ja meniť ramky a HDD bez straty záruky.
GIGABYTE
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa GIGABYTE »

Napadla ma taká vec.. Ako velký HDD tam chceš dávať ? Čo takto to vyriešiť externý a ešte ťa to bude aj menej stáť :wink:
Klo_b_asa
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Klo_b_asa »

Ja som dal teraz za 320GB SATA II (do notebooku samozrejme) 65 € čiže ta cena je skoro rovnaká. A navyše starý 200GB HDD čo som mal v notebooku som dal do externého 2.5" boxu a mam aj externý. A externý 2.5" SATA Box ma stál 9 € :)
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

rozmyslal som externy .. ale nasiel som na bazosi sata 2.5 taky ako mam ja 250 gb za 30 € .. tak by som ho kupil a vymenil . a kupil ramcek a tento 80 gb by som mal ako externy .. na prenasanie veci :) ... diki chlapci toto som chcel vediet :) NB uz v zaruke nie je asi :lol:
Napísať odpoveď