CS 1.6 Server hojko.com

Zbytočné, duplicitné, nevhodné alebo zamknuté témy...
Zamknuté
PsychoS
Professional
Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa PsychoS »

No vidis. Ludia ti to stale nechcu odpustit zochliak. Takze zreme mas smolu.
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa stormo5 »

Ja osobne neverim, ze z cheatera sa raz stane "poctivy" hrac. Ked niekto zacne pouzivat cheaty, tak pri tom aj ostane. Dovod: laming=nervy=cheating
zdochliak
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa zdochliak »

tot ide oto ze som ich len skusil a na zlom servery:( som bol blbec ale ludia sa mozu menit ! a mozte ma natacat a aj neviem co robyt ale chiti uz nepouzijem ani ich len do pc nedam!

myslim si ze poniektory ma videli hrat snazil som sa to naucit ale spoluziak mi poslal chiti povedal som preco neskusit skusil som mal som ich len 2 dni ! a bol ban:( hned som mazal cs

a uz je tomu hadam aj zo 5 mesiacou ak nie aj viac tak by som chcel dostat po takom dlhom case zase sancu stat sa hracom hojka.
BX
Addict
Addict

Príspevok od používateľa BX »

stormo5 napísal:Ja osobne neverim, ze z cheatera sa raz stane "poctivy" hrac. Ked niekto zacne pouzivat cheaty, tak pri tom aj ostane. Dovod: laming=nervy=cheating
Nemas pravdu... Ja som cheaty skusil asi pred rokom, sice nie na servroch :D Taky blby niesom :D (dooobre tak na jednom som bol nooo... ale len chvilu :P )
Skusil som, videl som, odstranil som... preco? Lebo jednak som nechcel kazit hru ostatnym no tiez ma to nudilo. Radsej si zahram normalne... A najradsej mam ked mi zacnu nadavat do cheaterov a nic nemam :D To je pocit :D (napr. minule ma nejaky typek na hojko-servry dokonca nahraval :lol:) -> A to preto, lebo hravam a hravam a zlepsujem sa sam, nie pomocou nejakych softov ;)
Ja by som mu dal sancu, pod podmienkou, ze hociaky hodeny flash, alebo nadavka, coby napisal len "kkt" ma BAN :)
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

To ta neospravedlnuje. Cheaty sa skusaju s BOTMI...Mne to pripada tak, ako keby si prisiel na CW a tam zapnes cheaty s vyhovorkou, ze si ich len skusas. Co je podla mna dost drzost-to plati aj na hojko.com serveri

BX: :D mne sa obcas dari, obcas nie, a ked sa dari tak si niektori myslia ze mam cheaty :lol:
BX
Addict
Addict

Ale cheaty niesu droga! Vobec neplati, ze raz cheater = navzdy cheater :!:
To je bullshit! Pol roka je dost dlha doba, aby dostal rozum! Ty si nikdy nespravil blbu chybu? Jasne neda sa to porovnavat s nejakou chybou v zivote, ale je to taka mala velka virtualna chyba :D Jaa si stojim za tym, ze mu treba dat podmienku ;)
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

BX: hej hej spravil som obrovsku virtualnu chybu-nasiel som hojko.com server a neviem sa od neho odtrhnut :D Preto nechcem aby tam bol niekto "trestany". To mas ako v realnom zivote-trestanec si tazko najde pracu :P (trochu som odbocil od temy, ale dufam ze chapete co tym chcem povedat)
Fiky
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Fiky »

Zdochliak ja si ťa pamätám ,súhlasím s BX-om (podmienka), ale je to na adminoch :P

// ok dido to zabil už ti unban nikto nedá , GL na iných serveroch
zdochliak
Light Expert
Light Expert

diki chalani diki ze mi verite ja fakt som to olutoval a snazil som sa ich uz davno prehovorit no neslo ale taku blbu chybu uz nespravim ako je dat si cheatri do cs

a ktej mojej gramatike sorry fakt sry ja slovensky jazik moc neovladam :D
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

nedalo by sa nieco spravit s tym patchom? aby to islo na steame? viem ze ste to uz riesili, velmi rad by som hral na hojku.
stormo5
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Keby to takto robili admini, ze by davali druhe sance cheaterom, ze staci len ospravedlnenie a naslubovat hory-doly, to by robil kazdy cheater a server by bol plny cheaterov a uz by to nebol najlepsi server :wink:

zdochliak: ty si madar? kazdy normalny Slovak musi ovladat vlastny jazyk, gramatiku
zdochliak
Light Expert
Light Expert

stormo5 napísal:Keby to takto robili admini, ze by davali druhe sance cheaterom, ze staci len ospravedlnenie a naslubovat hory-doly, to by robil kazdy cheater a server by bol plny cheaterov a uz by to nebol najlepsi server :wink:

zdochliak: ty si madar? kazdy normalny Slovak musi ovladat vlastny jazyk, gramatiku
nn madar niesom ale proste yi mi nejde no co uz nie vsetci suu dokonali!

a ktymm sancam nie kazdy ktory dostane ban sa sem vrati po 5 mesiacoch a chce sancu zacat odznova!
BX
Addict
Addict

zdochliak napísal:nie kazdy ktory dostane ban sa sem vrati po 5 mesiacoch a chce sancu zacat odznova!
Suhlasim :) Niektori dementi sa tu drzia mesiac a pisu, ze nic nemali... :D
dido
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dido »

BX napísal:Nemas pravdu... Ja som cheaty skusil asi pred rokom, sice nie na servroch :D Taky blby niesom :D (dooobre tak na jednom som bol nooo... ale len chvilu :P )
Skusil som, videl som, odstranil som... preco? Lebo jednak som nechcel kazit hru ostatnym no tiez ma to nudilo. Radsej si zahram normalne... A najradsej mam ked mi zacnu nadavat do cheaterov a nic nemam :D To je pocit :D (napr. minule ma nejaky typek na hojko-servry dokonca nahraval :lol:) -> A to preto, lebo hravam a hravam a zlepsujem sa sam, nie pomocou nejakych softov ;)
Ja by som mu dal sancu, pod podmienkou, ze hociaky hodeny flash, alebo nadavka, coby napisal len "kkt" ma BAN :)
Tak ako pise BX ja by som nemohol dostat podmienku ? ak on dostane mam narok aj ja na podmienku ?
zdochliak
Light Expert
Light Expert

BX napísal:Suhlasim :) Niektori dementi sa tu drzia mesiac a pisu, ze nic nemali... :D
ja som si to radsej priznal a odysiel
BX
Addict
Addict

kua dido teba som sa bal :? Vrat sa o pol roka a porozmyslame :lol:
(teda "porozmyslame" berte s rezervou pani admini)

btw. mali by sme prestat. Pockajme na vyjadrenie nejakeho admina a potom zareagujeme... toto su zatial prazdne reci.
Tagze vyhlasujem prestavku (dufam ze si ju nevyhlasujem pre seba :D)
zdochliak
Light Expert
Light Expert

dido napísal:Tak ako pise BX ja by som nemohol dostat podmienku ? ak on dostane mam narok aj ja na podmienku ?
a uz som vaaazne dohral:( chce aj dalsi podmienku tak nic chalani majte sa to uz neschvalia

//autoeditácia príspevku ( 27 May 2009, 16:23 )
BX napísal:kua dido teba som sa bal :? Vrat sa o pol roka a porozmyslame :lol:
(teda "porozmyslame" berte s rezervou pani admini)

btw. mali by sme prestat. Pockajme na vyjadrenie nejakeho admina a potom zareagujeme... toto su zatial prazdne reci.
Tagze vyhlasujem prestavku (dufam ze si ju nevyhlasujem pre seba :D)
ok pssssst
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

dido napísal:Tak ako pise BX ja by som nemohol dostat podmienku ? ak on dostane mam narok aj ja na podmienku ?
Citit z Teba potkana.

zdochliakovi by som dal podmienku, didovi naplut do dlani.
dido
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa dido »

Mastros napísal:Citit z Teba potkana.

zdochliakovi by som dal podmienku, didovi naplut do dlani.
no vydno aky ste tu vsetci ja som nic nezrobil a kazdy mna odsudzuje,zato ze sa pytam.A napluj si na ksicht,ktory uvydis v zrkadle.
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

"Výrok" "Cheater raz, cheater navždy" vôbec nemusíte chápať ako vec všeobecnú. Berte to ako ja nvm jak to napísať, ako "Výrok" tohto serveru. Mal si šancu, ako každý iní. Zahodil si ju. Tiež mi je jasné že si sa už poučil. žiaľ, jediné čo ti môžem povedať je gratulujem a dúfam že si sa nepoučil len na čas. Čo sa mňa týka, unban nedostane žiadny hráč ktorému sme tu dokazali že niečo mal. žiadne podmienky ani nič. Chceš server na CS? google.sk ti ich nájde kopec. Je milé že sa ti na hojko servery páči, avšak mal si nad tým premýšľať pred tým než si niečo použil.
Takže ešte raz, u mňa unban nedostane nik kto u nás cheatoval.
hojko pls uzavri to nejak, nech netrepem blbosti.
Zamknuté