Ovládanie rychlosti vetraku na NB
-
adox
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ovládanie rychlosti vetraku na NB
Prosím vás neni nejaký soft na to ? Stiahol som si speedFan ale rychlost vetráku sa mi tam nedá nastaviť nemám tam tú možnosť ak by existoval daky iny soft tak pls mi ho tu hodte... 
-
tacosi
Moderátor
Ano,Speedfan iba znizuje rpm , a Tebe to ide teraz na maximum,,,viac ich uz nezvysis.Napadlo ma,,ako dlho mas notebook? Ked ho mas vyse roka,prefukal si ho vobec niekedy? Na NB sa Ti zanesie chladic skor ako na pc,,a otacky sa reguluju automaticky,,ked CPU nema vysoku Teplotu,fan nejde na plny vykon,ale ked je teplota vysoka,ide ma maximum.. Takze ak nemas procesor taktovany,tak by som hladal chybu uz iba v zapraseni chladica,a v podstate celeho NB.
-
tacosi
Moderátor
Da sa kupit v pc shope nadoba zo stlacenym vzduchom (spray) ale ja som to na bratovom vyriesil silnym fuknutim
vzadu do otvoru kde vychadza vzduch z vetraka,,a pomohlo a dokonca uz siel aj tichsie 
Vyslo z toho kopa prachu.Tiez ho mal len pol roka,ale on je na Cypre,takze tam je prasnost 3x silnejsia
Vyslo z toho kopa prachu.Tiez ho mal len pol roka,ale on je na Cypre,takze tam je prasnost 3x silnejsia