Otras v Martine
-
vendo
Guru
- Kontaktovať používateľa:
-
audiotrack
VIP
-
Masaker
Medium Professional
supersonic boom bola moja prva hypoteza:D lenze vo vsetkych vyspelych krajinach je limitovanie lietanie tym ze nad pevninou je zakaz prekonavat hranicu zvuku.. aby ludom neje*ali okna a bubienky... ocity svedok mi povedal ze dopravne lietadlo , cize ak to nebol concorde
co isto nie! tak som supersonic boom vylucil.. a teraz stale neviem co to mohlo byt:D
edit: precital som si temu:D tak som mal dobry odhad... na to musel mat ku*evsku vynimku:D preotze toto sa casto nerobi.. si vezmite 12 km vysoko a ako to je*lo! keby vam to urobil nad strechou tak si budete sindle zo strechy zbierat az v zahranici:D
//GothaR: nauc sa vyjadrovat slusnejsie, lebo na toto nestaci ani nasa automaticka cenzura.
edit: precital som si temu:D tak som mal dobry odhad... na to musel mat ku*evsku vynimku:D preotze toto sa casto nerobi.. si vezmite 12 km vysoko a ako to je*lo! keby vam to urobil nad strechou tak si budete sindle zo strechy zbierat az v zahranici:D
//GothaR: nauc sa vyjadrovat slusnejsie, lebo na toto nestaci ani nasa automaticka cenzura.
dnes o tom dávali na Markíze Nečakaný otras v Turci a na liptove.
-
Fabo
Hardcore addict
Sakra chlapi!
Ten tvoj ocity svedok mozno videl niekde mimo nahodou prelietajuce dopravne lietadlo a prisudil mu vznik sonickeho tresku.
V ziadnej, opakujem ziadnej, zapadnej vyspelej krajine nie je zakazany rozhon na nadzvuk. Ten sa lieta bezne u nas, v Cesku, Nemecku, Britanii, Rusku proste vsade. Lieta sa priblizne od vysky 13km, v stupavom lete trochu nizsie. A nie su na to vynimky, len povolenia.
Ten tvoj ocity svedok mozno videl niekde mimo nahodou prelietajuce dopravne lietadlo a prisudil mu vznik sonickeho tresku.
V ziadnej, opakujem ziadnej, zapadnej vyspelej krajine nie je zakazany rozhon na nadzvuk. Ten sa lieta bezne u nas, v Cesku, Nemecku, Britanii, Rusku proste vsade. Lieta sa priblizne od vysky 13km, v stupavom lete trochu nizsie. A nie su na to vynimky, len povolenia.
-
Masaker
Medium Professional
fabo ten clovek je fyzikar a na vlastnej kozi zazil z par metrov( neviem kolko ale videl to:D) ako lietadlo islo nad zvukFabo napísal:Sakra chlapi!
-
PAIN
Light Professional
Sa mi nechce verit, ze keby islo len o prekrocenie nadzvukovej rychlosti, spravilo by to az taky rachot co by bolo pocut v perimetri dakych 70km...ale no mozno. Pocul som aj nazor, ze by to mohlo byt odpalovanie starej municie v kasarnach, ale tak to by potom bolo asi aj oficialne vyhlasenie...mozno ste boli svedkami historicky prvych dvoch preletov v nadzvukovej rychlosti nad Slovenskom 
-
audiotrack
VIP
ale prd prvých dvoch...PAIN napísal:...mozno ste boli svedkami historicky prvych dvoch preletov v nadzvukovej rychlosti nad Slovenskom