Mafia 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa webmasterr »

nic v zlom ale ked uz tu nieco nacnes mohol by si dat aj link odkial to mas ;)

Jak to tedy bude s jízdním modelem?

alebo (cca to iste)

Martin Zavřel opět vyvrací obavy fanoušků

najlepsie by podla mna bolo keby sa realistickost riadenia dala nastavovat nezavisle od obtiaznosti hry ;)

//nehovorim, ze si si to vymyslel ale proste zareagujes na nieco ocom ostatny nemusia vediet, a myslim si, ze to nieje robenie reklamy ked im uvedies zdroj odkial si sa to dozvedel :)
Red-John
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Red-John »

webmasterr napísal:nic v zlom ale ked uz tu nieco nacnes mohol by si dat aj link odkial to mas ;)
lol a co si myslis ze ja si to vymyslam? :lol:
(btw: nechcem robit reklamu inym strankam) :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

Príspevok od používateľa lekoklatik »

Red-John. Ja neviem či ti to treba kresliť alebo čo, ale ľudia majú radi drísty niečím podložené. Preto chceme zdroj od koho to máš. Prakticky si len zasratý zlodej ktorý skopíruje článok a hodí ho sem na fórum. Čo je horšie tak dokonca len vypichneš to čo sa ti "zdá byť vhodné"... Reklamu iným stránkam? Tak napr. teraz si to MAfia fórum celkom zaslúži a určite ich teší je ľudí čo sa zaujíma je neúrekom a nie že to píšu len tak do vetra.

//skús si ešte raz prečítať môj príspevok a premýšľaj o ňom. Teraz napíšem "hra bude vydaná zajtra o pol druhej ráno. Už ju môžete táhať z nejakých trackerov pretože im ušla verzia pripravovaná na veľké finále. Konečne sme sa dočkali. Konečne môŽeme porovnať legendu. Konečne nastal čas, keď najväčšia hra v českom hernom priemysle uzrie svetlo sveta ešte raz."
Znie to krásne, že? :) A teraz si zober že minimálne 10ľudí si povie super. Ďalší si povedia no neviem neviem, Ťažko povedať. A tí skalní a tak trošku premýšľajúci budú žiadať o potvrdenie môjho nezmyslu. Slovo zasraný mi v tej chvíli prišlo absolútne na mieste, pretoŽe nemám rád citáty kde nie sú uvedení autori. Takže ešte raz. nepíš blbosti keď to nemáš čím podložiť.
btw o veku sa tu baviť nejdem. Mám 20 a je mi jedno či máš 45.
Ty sa cheš baviť o OT? nenechaj sa vysmiať. 454-204-635 ak máš záujem prediskutovať čosi.
Red-John
Light Expert
Light Expert

lekoklatik napísal:Red-John. Ja neviem či ti to treba kresliť alebo čo, ale ľudia majú radi drísty niečím podložené. Preto chceme zdroj od koho to máš. Prakticky si len zasratý zlodej ktorý skopíruje článok a hodí ho sem na fórum. Čo je horšie tak dokonca len vypichneš to čo sa ti "zdá byť vhodné"... Reklamu iným stránkam? Tak napr. teraz si to MAfia fórum celkom zaslúži a určite ich teší je ľudí čo sa zaujíma je neúrekom a nie že to píšu len tak do vetra.
Z tvojho prispevku som usudil ze ty tu ani nemas pravo byt z dovodu nizkeho veku. Neviem co som take urobil ze som si vysluzil slovo zasraty zlodej. Ty si tu porusil pravidla minimalne 4x a robis tu ramena. A to nepocitam to ze tvoj prispevok je totalny OT. Skus si znova precitat tvoj prispevok a mozno ti to dôjde. Ludia s takymto spravanim su obvykle zarití tichí ludia a na fore si dovoluju taketo prispevky. Ked sa ti nepaci tak ta nikto nenuti chodit do tejto temy. A to vsetko len koli tomu ze som nedal link na môj zdroj. :roll:
:wink:
cyrix
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cyrix »

Red-John napísal:Z tvojho prispevku som usudil ze ty tu ani nemas pravo byt z dovodu nizkeho veku. Neviem co som take urobil ze som si vysluzil slovo zasraty zlodej. Ty si tu porusil pravidla minimalne 4x a robis tu ramena. A to nepocitam to ze tvoj prispevok je totalny OT. Skus si znova precitat tvoj prispevok a mozno ti to dôjde. Ludia s takymto spravanim su obvykle zarití tichí ludia a na fore si dovoluju taketo prispevky. Ked sa ti nepaci tak ta nikto nenuti chodit do tejto temy. A to vsetko len koli tomu ze som nedal link na môj zdroj. :roll:
:wink:
ked si chces opravit meno ,tak vyhovorky odhod bokom a daj sem ten link
Andrew007
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Andrew007 »

Red-John. Ja neviem či ti to treba kresliť alebo čo, ale ľudia majú radi drísty niečím podložené. Preto chceme zdroj od koho to máš. Prakticky si len zasratý zlodej ktorý skopíruje článok a hodí ho sem na fórum. Čo je horšie tak dokonca len vypichneš to čo sa ti "zdá byť vhodné"... Reklamu iným stránkam? Tak napr. teraz si to MAfia fórum celkom zaslúži a určite ich teší je ľudí čo sa zaujíma je neúrekom a nie že to píšu len tak do vetra.
Uplne suhlasim, cakame vsetci na ten "zdroj" a pls nerob sa velkym myslis si ze "vies" o jedno info viac tak teraz si niekto.. :wink:
Red-John
Light Expert
Light Expert

tak to sem dam vsetky stranky ktore sa zaoberaju Mafiou a mozme to tu rovno LOCK. A mozte si informacie pozerat tam. Vsak toto je forum kde sa diskutuje a nie kopiruju stranky.
btw ked somnou nesuhlasite, mozte mi poslat neg.karmu alebo MI NAPISTE SUKROMNU SPRAVU. Nezaplnujte temu OT a nezbierajte posty. :wink:
lekoklatik
VIP
VIP

ty si asi debilný. Jediné čo chceme je byť si istý tým čo tu neustále vypisuješ.
"Hra bude v českom znení".
"V hre bude reálne ovládanie vozidiel."
"hra bude trvať 50 hodín".
"V hre bude 14 zásobníkov".
"Hra bude mať 14 roznych zbraní".
"Hra nás bude všetkých baviť."
atď...
Podlož to niečím. Rád si čítam celý článok, nie len tvoje "postrehy"...
Toto bolo moje posledné vyjadrenie k tebe. AK to nepochopíš budem brať každú tvoju informáciu za blud. Viem Že Ťa to nebude trápiť, no ja budem spokojnejší.

btw už mám penízky na Mafiu 2 :P
AXO
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa AXO »

Red-John napísal:tak to sem dam vsetky stranky ktore sa zaoberaju Mafiou a mozme to tu rovno LOCK. A mozte si informacie pozerat tam. Vsak toto je forum kde sa diskutuje a nie kopiruju stranky.
btw ked somnou nesuhlasite, mozte mi poslat neg.karmu alebo MI NAPISTE SUKROMNU SPRAVU. Nezaplnujte temu OT a nezbierajte posty. :wink:
ale stale nechapem, preco nenapises odkial to mas, aj ja by som si to rad precital... myslim to o jazdnych vlastnostiach a obtiaznosti... aspon nazov stranky bez domeny...
webmasterr
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa webmasterr »

teraz nvm ci vam ide oto aby vam on hodil ten link alebo naschval prehliadate moje linky na tejto strane, ktore su presne k tomu co on napisal, su to jedne z najvacsich mafiafan webov, takze ked sa chcete nieco nove dozvediet staci chodit tam ;)
Red-John
Light Expert
Light Expert

webmasterr napísal:teraz nvm ci vam ide oto aby vam on hodil ten link alebo naschval prehliadate moje linky na tejto strane, ktore su presne k tomu co on napisal, su to jedne z najvacsich mafiafan webov, takze ked sa chcete nieco nove dozvediet staci chodit tam ;)
ved presne to nevedia pochopit. V tejto teme je 200 linkov na stranky o mafii a ja co napisem sem len take uryvky tak len zacinam diskusiu o niecom novom.
cubix
Star
Star

Príspevok od používateľa cubix »

akurat citam : Red Dead Redemtion a Mafia II boli odložené do finančného roku 2010 a môžeme ich čakať medzi novembrom 2009 a aprílom 2010
lekoklatik
VIP
VIP

akurat som šiel písať :D
Dávam im čas teda. Možno čítali naše fórum a reakcie ich vyplašili :lol: :-P
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

ku*va to oni co chcu od nas? zeby sme tam to ich ceske studio prepadli? :D
ked s nami toto budu robit neskoncim dobre :lol:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

To nieje dobra kombinacia - peckova jednotka, dlhe natahovacky... no neviem si predstavit hru ktora by v takejto situacii nesklamala.. :?
lekoklatik
VIP
VIP

Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

no jo.. nebude to take "cool" ked to vyjde takto neskoro... skoda
to zn. ze este rok :-O
lekoklatik
VIP
VIP

Take 2 M2 veria. Môžeme to považovať za dobré znamenie? :-P
http://www.mafiagame.cz/index.php?id=214
->slavo<-
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ->slavo<- »

a ja som cakal ,ze to vide este tento rok . :(
stale sa ma kamarati pitaju kedy vide mafia 2 a ked im poviem ze nabuduci rok tak som mrtvy . :)
juro522
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa juro522 »

Radšej nech to bude v roku 2010 na 100% ako keby v 2009 na 99%
Napísať odpoveď