Cawte mam 14 o mesiac 15 , a povedal som jednej babe že som do nej no ale nič mi nepovedala , neviem ako dalej reagovať . Stále na mna kuká ked ma vidí ale neviem jak reagovať či ju pozvať do kina alebo tak . Ďakujem za odpovede .
Edit : pozname sa 2 roky , predtím sa mi tak nepáčila ale teraz hej . ma tiež 14 spolužiacka + pojde na gympel so mnou lebo chceme íst na tu istú školu .
//audiotrack: téma premenovaná, čítaj pravidlá. "Problem" nie je názvom témy
..ale konaj kým ti holubár stihne poradiť alkohol a kaleráb. Myslím že na vetu "páčiš sa mi" ani nemá čo povedať. Asi by to chcelo otázku ak čakáš odpoveď
som do teba ... to som pocul naposledy snad v 6tej triede ... som mylsel ze ked uz je dnes ta mladez taka pokrocila, tak vo vsetkom a v 15 rokoch (1. na SS ? ? ? ) sa uz "som do teba" nepouziva ...
Akoze osobne som nikdy nechapal prve schodzky v kine...ved to je miesto ako stvorene na rozhovor . Ale tak naco spoznavat tu holku, hlavne potom povedta kamaratom, ze bol s nou v kine.
///nordkapp alebo chalan caka, ze ako v tych filmoch, zahra ze ide zyvat, ruka okolo ramien a potom asi caka nejaky divoky sex alebo co
Nuz asi je s teba zmatena... Keby ku mne prisla baba a povedala mi ze "som do teba" tiez by som asi na nu v nemom uzase pozeral... Sakra preco ja nemam stastie na taku romanticku ???
nordkapp_pb napísal:som do teba ... to som pocul naposledy snad v 6tej triede ... som mylsel ze ked uz je dnes ta mladez taka pokrocila, tak vo vsetkom a v 15 rokoch (1. na SS ? ? ? ) sa uz "som do teba" nepouziva ...
... to za nás nebolo, taketo problemy
Ta dnesna mlades je pokrocila v inych veciach a nie v takychto zakladoch. Musis chapat nie ?? Oni vacsinou preskakuju tuto kapitolu
Inac aj by mna zaujimalo, preco vsetci chcu ist do kina. Ved podla mna ak by si nejake dievca nepoznal tak by si sa jej ani dotknut nemal A co v tom kine mozu veru robit nieco rozvyjajuce
Forest napísal:Ta dnesna mlades je pokrocila v inych veciach a nie v takychto zakladoch. Musis chapat nie ?? Oni vacsinou preskakuju tuto kapitolu
Inac aj by mna zaujimalo, preco vsetci chcu ist do kina. Ved podla mna ak by si nejake dievca nepoznal tak by si sa jej ani dotknut nemal A co v tom kine mozu veru robit nieco rozvyjajuce
a ešte keď pozrem ten program v kinách určite ju zobere na x-mena
romantici .. dost bolo "som do teba", to je pre deti ... pekne na tvrdo, nech jej to povie ... aj tak mu ide iba o jedno ... o 35metrovu jachtu v karibiku a cierne sedmickove bavo
(( teda aspon ja som nikdy od zeny nechcel nic ine ! ... ))
fakt dost bolo rozkose. Jednoznacne za nou, nemat v gatoch. Teda z druhej strany a opytat sa jej, ci by kdesi s tebou nesla von. Neodporucam kino, sice sa poznate uz dlhsie ako vravis ale to neni to prave orechove. Harryho Pottera uz nedavaju, tak to neni na co tam chodis ako hovoril jeden nemenovany ucitel ak chces nieco od nej tak ju zober po skole na zakusok do kaviarne a bude a tam sa mozete dohodnut dalej ...
nordkapp_pb napísal: romantici .. dost bolo "som do teba", to je pre deti ... pekne na tvrdo, nech jej to povie ... aj
Hej, ste nespomianli o stranu do zadu, ze na taketo veci je priskoro v tomto veku?
No bracho, teraz naozaj....zober ju von, alebo hoc aj niekde v skole ju chyt okolo pliec, tak normalne kamaratsky....veci typu 'cau bejby' vynechaj
Zacni nejake slovne formulky hovorit.....improvizuj, nic si nepripravuj....povedz jej aka je zlata...ze ma pekne vlasy a oci a bla bla bla.....a ci by nahodou nesla vonku....ked povie ze hej....uz zalezi len na tebe ako sa potom ukazes.