Kód: Vybrať všetko
[b]Táto webová stránka sa presmerúva sama na seba.[/b]
Otvorenie webovej stránky na adrese http://www.webka.eu/ zapríčinilo príliš veľa presmerovaní. Vyčistenie súborov cookie pre túto webovú stránku môže vyriešiť problém. Ak to nepomôže, môže sa jednať o nesprávnu konfiguráciu servera, nie o problém s vaším počítačom.Nevedel som ci je problem v hostingu alebo v niecom inom a tak som prekopiroval i subdomenu, ktora takisto bezi na wordpresse, nastavil som, vyskusal a s prekvapenim zistil, ze web na subdomene funguje.
Neskor ma napadlo, ze chyba by mohla byt v tom, ze som kedysi davno (a teraz si moc dobre nepamatam) instaloval plugin alebo vkladal nejaku upravu, ktora presmerovavala web zadany s www na zaciatku na web bez www.
Problem je v tom, ze netusim kde som taku upravu robil a ako to mam teraz upravit... Po otvoreni .htaccess som zistil, ze obsah je totozny s tym .htaccess, ktory spokojne bezi na subdomene..
Tak vas prosim o kazdu radu, v pripade potreby poslem subory, v ktorych by sa takato uprava mohla nachadzat..
Za pomoc som vopred vdacny..
/cookies som samozrejme vymazal
//autoeditácia príspevku ( 25 May 2009, 20:22 )
tak som to nakoniec riesil tak, ze som preinstaloval Wordpress..
stale vsak ostava jeden problem
tento webhosting ma nejaku zvlastnu strukturu-cely web je ulozeny na subdomene www a nie ako to byvalo na wsku - v priecinku web. adresa bez www ma presmeruje na web s www, problem vsak je v tom, ze ak niekto klikne na odkazovane clanky napriklad z vybrali.sme (ktore boli ulozene bez www) nehodi ho to na clanok, ale na hlavnu stranku. Je mozne toto nejak riesit vo wordpresse?
vdaka za kazdu radu